Strandvakantie Thailand

Strandvakantie Thailand

Strandvakantie Thailand, ontdek de mooiste stranden in het land van de glimlach. Voor strandliefhebbers is Thailand een tropisch paradijs, met een ruime keuze aan strandbestemmingen voor ieders budget. Thailand beschikt niet alleen over gezellige populaire badplaatsen met veel vertier, maar ook over prachtige exotische eilanden met witte zandstranden. Geniet van een zonvakantie op een tropisch eiland, een azuurblauwe zee en wuivende palmbomen. Welke strandbestemming u ook kiest, Thailand heeft het allemaal! 


Uw Thailand strandvakantie combineren

Tijdens uw strandvakantie in Thailand is het eenvoudig om deze te combineren met een leuke dagexcursie. Bij ons kunt u kiezen uit vele Thailand dagtours of bouwstenen, op deze manier beleeft u meer plezier tijdens uw vakantie en ontdekt u meer van de omgeving.


Strandvakantie Thailand zelf samenstellen

kies vliegticket

kies hotel

vervoer (optie)

Natuurlijk kunt u bij ons ook uw eigen strandvakantie naar Thailand zelf samenstellen. Kies uit voordelige vliegtickets naar Bangkok of naar een populaire Thailand strandbestemming, zoals Phuket, Koh Samui, Krabi of Trat (Koh Chang). Ook verzorgen wij alle trein, bus en boottickets naar de eilanden die geen vliegveld hebben, zoals Koh Phi Phi, Koh Lanta, Koh Racha, Koh Phayam, Koh Lipe, Koh Kradan, Koh Mook, koh Ngai, Koh Kradan, Koh Samet, Koh Phangan, Koh Tao en Koh Kood.

Vervolgens kiest u een hotel of resort uit ons ruime aanbod in alle prijsklassen. De hotels variëren van eenvoudige guesthouses tot de luxe vijfsterrenhotels. U kunt kiezen uit alle kamertypes met of zonder ontbijt. Profiteer van onze dagdeal hotels, deze zijn per nacht te reserveren en bovendien altijd scherp geprijsd. Zoekt u een ander hotel in Thailand? Voor ons geen probleem. Wij kunnen vrijwel alle hotels direct voor u reserveren. 

Door zelf uw eigen zonvakantie samen te stellen bent u flexibeler en kunt u verschillende plaatsen en stranden bezoeken. Natuurlijk kunnen wij u hierbij helpen en adviseren, kom gezellig langs op ons kantoor in Maarssen om uw Thailand strandvakantie te bespreken met één van onze reisspecialisten. Alles kan en niets moet!

☑ Het voordeel van de combinatie vliegticket + hotel is dat uw reis een pakketreis wordt, zodat u valt onder de ANVR voorwaarden en de SGR garantieregeling.


Populaire bestemmingen strandvakanties


Strandvakantie Phuket
Strandvakantie Koh Samui
Strandvakantie Hua Hin
Strandvakantie Pattaya
Strandvakantie Krabi

Beste reistijd


Voor een strandvakantie naar Thailand is het belangrijk om rekening te houden met het regenseizoen. U wilt natuurlijk het liefst de hele dag heerlijk kunnen genieten van de zon en het strand en niet worden weggespoeld door een tropische regenbui.

Wat is de beste periode voor een heerlijke strandvakantie in Thailand? Voor de stranden aan de Andaman Zee (Westkust) is over het algemeen het regenseizoen van van mei t/m oktober. Aan de Golf van Thailand (Oostkust) zijn twee regenseizoenen. Het eerste seizoen duurt van mei tot augustus, er valt dan hier relatief weinig regen in vergelijking met de rest van Thailand. Het tweede moessonseizoen is van oktober t/m december. Tijdens de moeson valt er meestal dagelijks een flinke bui aan het eind van de middag. De rest van de dag kunt u meestal weer genieten van de zon. Een voordeel van reizen in het regenseizoen is dat de vliegtickets en hotels vaak goedkoper zijn.


Kaart – Thailand


Kaart Thailand