Vervoer Thailand

Vervoer Thailand


Bij BM Air Reizen kunt u alle transfers, treintickets, bustickets en boottickets in Thailand reserveren. U kunt al deze vervoersmiddelen combineren met een hotel, vliegticket, dagexcursies en/of bouwsteenmodules. Op deze manier kunt u uw eigen reis naar Thailand samenstellen.

Thailand heeft een uitgebreid transportnetwerk dat zowel treinen als bussen omvat. Ten eerste wordt het langeafstandstreinen systeem geëxploiteerd door de Thaise Staatsspoorwegen en bedient veel bestemmingen in het hele land. Bovendien zijn treinen in Thailand over het algemeen comfortabel en betaalbaar, met sommige routes die slaapwagons bieden voor overnachtingen. Dus als u op zoek bent naar een flexibele en voordelige manier om Thailand te ontdekken, dan is BM Air Reizen de juiste keuze voor u.

Een van de populairste vervoermiddelen in Thailand is de bus. Het land heeft een uitgebreid netwerk van busroutes die het land doorkruisen. De bussen variëren van basismodellen zonder airconditioning tot luxe bussen met comfortabele zitplaatsen en voorzieningen zoals wifi en versnaperingen.

Daarnaast zijn treinen ook een goedkope manier om door Thailand te reizen en bieden ze een uniek perspectief op de mensen en landschappen van Thailand. Het is raadzaam om uw route van tevoren te plannen, aangezien dienstregelingen en reistijden aanzienlijk kunnen variëren.

Wilt u uw reis naar Thailand persoonlijk doorspreken met één van onze reisspecialisten, dan bent u van harte welkom op ons kantoor in Maarssen.

  1. Alle transfers in Thailand
  2. Treintickets
  3. Bustickets
  4. Boottickets
  5. Trein + Boot combinatie
  6. Al 35 jaar Thailand specialist
  7. Kom langs op ons kantoor
Transfers Thailand
Treintickets Thailand
Bustickets Thailand
Boottickets Thailand
Bus en Boot Thailand
Trein Bus Boot Thailand

Transfers Thailand


Zoekt u een transfer in Thailand van bijvoorbeeld een vliegveld naar uw hotel of vanaf een treinstation of een haven dan bent u bij ons aan het goede adres. Wij bieden ze aan door geheel Thailand. 


Treintickets Thailand


Het reizen met de trein in Thailand is comfortabel en makkelijk. Er gaan verschillende lange afstandstreinen vanuit Bangkok naar het noorden, het oosten en het zuiden. U kunt kiezen uit dagtreinen en nachttreinen met slaapplaatsen. Populaire routes zijn Bangkok – Chiang Mai, Bangkok – Nong Khai en Bangkok – Surat Thani.

Tip: bespaar een dure hotelovernachting en reis comfortabel met de nachttrein in Thailand.


Bustickets Thailand


Reis voordelig en comfortabel per (airconditioned) bus binnen Thailand. U kunt vrijwel alle bestemmingen eenvoudig bereiken.


Boottickets Thailand


Ontdek de mooiste tropische eilanden die Thailand u te bieden heeft. Reizen per boot in Thailand is een unieke ervaring, waarbij u kunt genieten van het prachtige uitzicht. 


Bus + Boot – combinatietickets Thailand


Ontdek onze voordelige combinatietickets met de bus en de boot naar Koh Phangan, Koh Samui, Koh Tao en Krabi.


Trein + Bus + Boot – combinatietickets Thailand


De trein, bus en boot sluiten op elkaar aan, zodat u eenvoudig uw vakantiebestemming in Thailand kunt bereiken. Er zijn combinatietickets naar Koh Samui, Phuket, Krabi, Koh Tao, Koh Phangan en Koh Lipe