Trein Bus Boot Thailand

Trein + Bus + Boot – Combinatietickets Thailand

Bij BM Air Reizen kunt u alle transfers, trein,- bus,- en boottickets in Thailand reserveren. De trein, bus en boot sluiten op elkaar aan, zodat u eenvoudig uw vakantiebestemming in Thailand kunt bereiken.

Thailand heeft een breed scala aan openbaar vervoersmogelijkheden waarmee reizen door het land gemakkelijk en betaalbaar is. Een unieke manier om de schilderachtige schoonheid van Thailand te verkennen, is door trein-, bus- en bootvervoer te combineren. De combinatie biedt een avontuurlijke en diverse route, waardoor bezoekers de mogelijkheid krijgen om verschillende delen van het land te ervaren. Reizigers kunnen bijvoorbeeld de trein nemen van Bangkok naar Surat Thani, vervolgens de bus naar Rinai en tot slot de veerboot naar Koh Samui. Als alternatief kan men de trein nemen van Bangkok naar Chumphon, gevolgd door een bus naar de Chumphon Pier, en uiteindelijk een veerboot naar Koh Tao. De trein- en bootcombinatie bieden een ontspannen ervaring en zijn een geweldige manier om de kustlijnen en eilanden van Thailand te verkennen. Kortom, deze vervoersoptie biedt een plezierige en diverse reiservaring door het land.

U kunt deze combineren met een hotel, vliegticket, dagexcursies en/of bouwsteenmodules. Op deze manier kunt u uw eigen droomreis naar Thailand samenstellen.

Wilt u uw Thailand reis persoonlijk doorspreken met één van onze Thailand specialisten, dan bent u van harte welkom op ons kantoor in Maarssen.

Tip: bespaar een dure hotelovernachting en reis comfortabel met de nachttrein in Thailand..

Prijzen Trein + Bus + Boot Thailand

Prijzen zijn per persoon, in de trein reist u in de 2e klasse:

U kunt uw vraag stellen via onderstaand formulier.

Trein Bus Boot Thailand