Vliegticket Eva Air Taipei

Vliegticket Eva Air Taipei

Een voordelig vliegticket met Eva Air naar Taipei boekt u bij BM Air Reizen. Wij zijn gespecialiseerd in reizen naar Azië en bieden u de beste service en prijs. Om een prijsopgave te ontvangen, hoeft u alleen maar ons online formulier in te vullen. U kunt ook langs komen bij ons reisburo in Maarssen.

Wij werken met een online reserveringssysteem dat de beschikbaarheid van de vertrekdata controleert. Zo kunnen wij u de meest gunstige tarieven garanderen. Bovendien printen wij het vliegticket met Eva Air meteen voor u uit, zodat u deze direct in handen heeft. Daarnaast kunt u bij ons ook uw stoel aan boord vastleggen, zodat u kunt genieten van een comfortabele reis naar Taipei.

U kunt dit vliegticket met Eva Air naar Taipei ook combineren met een stopover in Thailand. 


Eva Air - Logo

EVA Air is de nationale luchtvaartmaatschappij van Taiwan, opgericht in 1989. Deze betrouwbare maatschappij beschikt over een moderne vloot van ruim 60 vliegtuigen. Vanaf Amsterdam vliegt EVA Air 3 x per week met een moderne Boeing non-stop naar Bangkok. Vanuit Bangkok zijn er goede doorverbindingen met Bangkok Airways naar Koh Samui, Krabi, Phuket, Chiang Mai en Trat. Eva Air vliegt vanuit Bangkok verder naar de thuishaven Taipei. Vanuit Taipei zijn er vele doorverbindingen naar andere bestemmingen in Azië.

Vertrek Schiphol

U kunt 3 uur voor vertrek inchecken bij de balie van EVA Air in vertrekhal 3. Online inchecken is mogelijk vanaf 48 uur tot 1 uur voor vertrek.

Stoelen reserveren

Boekt u bij ons een vliegticket met Eva Air naar Taipei, dan heeft u de mogelijkheid om ook een stoel aan boord te reserveren. Dit is handig, want zo kunt u uw voorkeur aangeven voor een raamplaats, een gangpadplaats of een plaats naast uw reisgenoot. Bovendien kunt u zo voorkomen dat u gescheiden wordt van uw reispartner of dat u op een oncomfortabele plek terechtkomt. Laat ons dus snel weten welke stoel u wilt reserveren en wij regelen het voor u.

Reisklasse aan boord Eva Air

Indien u met Eva Air naar Taipei vliegt, dan kunt u kiezen uit 3 verschillende klassen aan boord. De Economy Klasse, de Premium Economy Klasse en de Business Klasse.


Economy Klasse


Vlieg voordelig met Eva Air naar Taipei

Ontdek de Economy Klasse in de Boeing van EVA Air met meer comfort en ruimte. Hier kunt u tijdens de vlucht ontspannen en genieten van uw eigen persoonlijke entertainmentsysteem. Dit systeem biedt u de nieuwste films, games, muziek en interactieve vluchtinformatie.

Bovendien kunt u in de Economy Klasse van EVA Air voldoende ruim bagage meenemen. Per passagier (volwassene of kind t/m 11 jaar) mag u 2 stuks bagage (2 x 23 kg) inchecken en 1 stuks handbagage van max. 7 kg (56 x 36 x 23 cm). Dit is ideaal voor reizigers die veel spullen willen meenemen.

Kortom, de Economy Klasse van EVA Air is een uitstekende keuze voor een comfortabele en voordelige vlucht naar Taipei.

Eva Air Economy Class

Premium Economy Klasse


Een van de voordelen van de Premium Economy Klasse is dat u kunt genieten van een comfortabele business-class stoel. Deze stoel is voorzien van alle gemakken, zoals een verstelbare rugleuning, een voetensteun en een hoofdsteun. Bovendien heeft u veel beenruimte, want de afstand tussen de stoelen bedraagt bij de Boeing 777-300 maar liefst 96 cm.

Daarnaast heeft u ook een eigen TV-scherm, zodat u zich niet hoeft te vervelen tijdens de vlucht. U kunt kiezen uit een ruim aanbod van de nieuwste films, muziek en videospelletjes. Verder mag u 2 stuks bagage (2 x 23 kg) meenemen en kunt u inchecken bij de Premium Economy incheckbalie.

Kortom, de Premium Economy Klasse is een absolute aanrader voor wie meer comfort en service wil tijdens het reizen.

Eva Air Taipei Premium Economy Class

Business Klasse


Een van de beste manieren om comfortabel en luxueus te reizen is met de Business Klasse van EVA Air. Deze klasse biedt u allerlei voordelen, zoals een 180 graden verstelbare zetel die u gemakkelijk kunt veranderen in een plat bed. Bovendien heeft u in de Boeing een royale beenruimte van 200 cm. U heeft ook veel privacy en een eigen TV-scherm, waarop u kunt kiezen uit een ruim aanbod van films, muziek en videospelletjes.

Daarnaast kunt u profiteren van 2 stuks bagage (2 x 32 kg), een aparte incheck-balie (zodat u niet lang hoeft te wachten) en toegang tot de Business Class Lounge op het vliegveld, waar u gratis kunt genieten van drankjes, hapjes en internet.

Kortom, de Business Klasse van EVA Air is de ideale keuze voor een ontspannen en aangename vlucht naar Taipei.

Business Class

Tarieven vliegticket Eva Air Taipei

Klik hieronder op de tabbladen EconomyPremium of Business voor onze tarieven van een vliegticket met Eva Air naar Taipei.

💬 Lees Meer ✈

Economy Klasse – Retour ticket

Amsterdam – (Bangkok) – Taipei

U kunt de Economy Klasse ook combineren met de Business Klasse!
U kunt dus heen in de Economy Klasse vliegen en terug in de Business Klasse of andersom.

Deze tarieven zijn de goedkoopste vanaf prijzen op basis van de beschikbaarheid van de luchtvaartmaatschappij en zijn inclusief luchthavenbelasting en brandstoftoeslag.

Bijkomende kosten Eva Air : € 20 per persoon.

Premium Economy Klasse – Retour ticket

Amsterdam – (Bangkok) – Taipei

U kunt de Premium Economy Klasse ook combineren met de Economy Klasse of met de Business Klasse (bij zelfde soort aktie)!
U kunt dus heen in de Economy Klasse vliegen en terug in de Premium Economy klasse of andersom. U kunt ook heen in de Premium Economy klasse vliegen en terug in de Business Klasse of andersom.

Deze tarieven zijn de goedkoopste vanaf prijzen op basis van de beschikbaarheid van de luchtvaartmaatschappij en zijn inclusief luchthavenbelasting en brandstoftoeslag.

Bijkomende kosten Eva Air : € 20 per persoon.

Business Klasse – Retour ticket

Amsterdam – (Bangkok) – Taipei

U kunt de Business Klasse ook combineren met de Economy Klasse!
U kunt dus heen in de Economy Klasse vliegen en terug in de Business klasse of andersom.

Deze tarieven zijn de goedkoopste vanaf prijzen op basis van de beschikbaarheid van de luchtvaartmaatschappij en zijn inclusief luchthavenbelasting en brandstoftoeslag.

Bijkomende kosten Eva Air : € 20 per persoon.

Eva Air - Bangkok

Eva Air - Logo


Vluchtschema Amsterdam – Taipei

Route: Vluchtnr: Vertrekdagen: Vertrektijd: Aankomsttijd: Reistijd:
Amsterdam – (Bangkok) – Taipei BR 076 di/do/za 21:40 uur 20:00 uur 16:20 uur
Taipei – (Bangkok) – Amsterdam BR 075 di/do/za 07:40 uur 19:35 uur 17:55 uur
Let op: bovenstaand vluchtschema is niet altijd actueel en dient uitsluitend als richtlijn, wijzigingen voorbehouden !

Stoelindeling Eva Air

Eva Air - Seatmap B787-10Eva Air - Seatmap

Let op: Eva Air vliegt soms met een ander type vliegtuig waardoor de stoelindeling iets kan wijzigen. Wijzigingen voorbehouden.

U kunt uw vraag stellen via onderstaand formulier.

Vliegticket Eva Air Taipei