Avontuurlijk Bangkok

4 Days

Avontuurlijk Bangkok

Avontuurlijk Bangkok is een 4 daagse “bouwsteenmodule” in de Thaise hoofdstad.

Tijdens deze 4 daagse reis bezoekt u Bangkok, de hoofdstad van Thailand. In de “Stad der Engelen”, zoals de Thai hun hoofdstad noemen, hoeft niemand zich te vervelen.

Deze tour is voor iedereen die voldoende fietsbalans heeft en laat u al fietsend in een notendop met de uitersten van de zinderende metropool Bangkok kennismaken. Bangkok is een bruisende en chaotische stad, maar het verkennen ervan op een fietstocht kan een verrassend vredige ervaring zijn. De tour brengt je door smalle straatjes, verborgen tempels en lokale markten. Het is een leuke en milieuvriendelijke manier om de stad te verkennen en een geweldige gelegenheid om even weg te zijn van de menigte en het lawaai.

Fietsen door Bangkok, een waar avontuur

Daarnaast maakt u, tijdens deze Avontuurlijk Bangkok, de treintour naar Maha Chai. We zien hier een lokale markt die bovenop en vlak langs de spoorbaan is opgebouwd. Maha Chai biedt de mogelijkheid om een authentieke lokale markt te ervaren. Vanaf het station Wongwian Yai kunt u tijdens de treinreis genieten van het mooie landschap. De drukke en levendige markt biedt betaalbare goederen, waaronder verse producten, vis, ambachten en kleding. De sfeer is levendig met heerlijke geuren en vriendelijke gesprekken. Ervaar Maha Chai optimaal en creëer onvergetelijke herinneringen. Kortom een prachtige tour voor iedereen die vol avontuur zit.

U kunt het hotel in dit programma wijzigen naar of verlengen met één van onze andere hotels in Bangkok.

Deze Avontuurlijk Bangkok kunt u combineren met een van onze overige Thailand reizen

Dit programma is te combineren met één van onze andere bouwsteenmodules, zoals bijvoorbeeld de River Kwai Explorer. Ook voor de voordeligste vliegtickets naar Bangkok kunt u bij ons terecht. Bovendien kunt u deze reis naar eigen wens verlengen en/of aanpassen.

Wilt u uw vakantie naar Thailand persoonlijk komen bespreken met één van onze Thailand specialisten, dan bent u van harte welkom op ons reisburo in Maarssen.

Avontuurlijk Bangkok – Dagelijks vertrek vanaf het vliegveld van Bangkok

  • Bangkok
  • 2
  • I-BKK-16
  • 4 Dag
  • Logies + ontbijt
  • U kunt deze reis naar eigen wens verlengen en/of aanpassen

Programma

Dag 01 :
Bangkok

Bangkok -straatverkoperAankomst op Suvarnabhumi Airport, de luchthaven van Bangkok. Na de laatste douanecontrole wacht de chauffeur u op in de aankomsthal.

Hierna volgt de transfer naar het Twin Towers Hotel. Dit hotel is centraal gelegen in Bangkok, op loopafstand van het winkelcentrum MBK. De rest van de dag is ter vrije besteding. Natuurlijk kunt u ook heerlijk gaan relaxen bij het zwembad.

Optioneel kunt u later op de dag deelnemen aan de Baiyoke Sky Dinner, dineren in één van de hoogste gebouwen in Bangkok. Naast het diner kunt u genieten van een fantastisch uitzicht over de stad. (niet in de prijs inbegrepen).

Overnachting in het Twin Towers Hotel.

Hotel
Dag 02 :
Bangkok

Bangkok - fietstourNa het ontbijt maken we een mooie fietstocht door Bangkok, onder toezicht van een ervaren gids. Binnen een paar minuten ervaart u, dat u relaxed in deze metropool kunt fietsen. Deze tocht begint in het hart van China Town, één van Bangkok’s meest bedrijvige buurten. We fietsen door smalle straatjes, afgewisseld met overdekte markten, loodsen, winkeltjes en ateliers. Het leven gebeurt op straat, lachende en spelende kinderen. De geluiden zijn afkomstig van werkplaatsen waarvoor honderden motorblokken metershoog liggen opgestapeld, de geur is afkomstig van mensen die op straat staan te koken. De lokale bevolking is voornamelijk boeddhistisch. Ze bezoeken tempels in de buurt, doen aan rituele verbrandingen van papier, geloven in geesten. Dit alles is onderdeel van een eeuwenoude cultuur.

Halverwege de tocht verlaten we China Town en steken per boot de Chao Phraya rivier over. Met een magistraal uitzicht op de skyline van de stad achter ons fietsen we Thonburi in, dat ooit de hoofdstad van Thailand was. Je merkt meteen dat dit deel van de stad veel rustiger is. Wat krijgen we hier een prachtige groene omgeving te zien. En wat ruikt het hier toch heerlijk fris. Zo`n mooie omgeving en toch zo dicht bij het stadscentrum. U herkent onderweg vele plantsoorten van thuis, maar alleen veel groter. U rijdt langs vele kokosbomen en we passeren kleine beekjes. Hier stoppen we even voor een frisdrankje, wat een schitterende natuur. We fietsen door woonwijken, zo af en toe begroet door glimlachende bewoners. We ervaren nu het echte Thailand. Dan nog even de tanden op elkaar voor het laatste stuk. O wat jammer we zijn alweer terug.

Opmerking: deze fietstour duurt ongeveer 3 uur. Het is verstandig om u luchtig te kleden en u zelf goed te beschermen tegen de zon (pet meenemen!) en dichte schoenen te dragen. De prijs is exclusief de transfers van en naar het startpunt van de fietstocht.

De rest van de dag heeft u ter vrije besteding.

Overnachting in het Twin Towers Hotel.

Ontbijt
Hotel

Maha ChaiNa het ontbijt wordt u opgehaald voor een dagje authentiek Thailand.

We vertrekken vanuit ons hotel naar het Wong Wian Yai treinstation, gelegen aan de overkant van de enorme Chao Phraya Rivier.

Hoe dichter we in de buurt van Wong Wian Yai komen, hoe anders de stad er uit ziet. Hier vinden we nog het echte oude Bangkok, zoals het vroeger was. Wij Nederlanders worden hier nog nagekeken, als of we van een andere planeet komen.

Het treinstation van Wong Wian Yai is nog authentiek, met kleine winkeltjes & eetstalletjes. Op de rails staat het oude boemeltje al te puffen. U kunt hier wat rondwandelen tot het treintje vertrekt. Na een hoop herrie, door de luidsprekers, brengt de gids ons naar onze plaatsen. U kunt het waarschijnlijk niet verstaan maar u zult begrijpen dat de trein gaat vertrekken.

Langzaam boemelen we naar een hogere snelheid, prachtig wat we allemaal zien, palmbomen, houten huisjes langs de spoorbaan, rijstvelden, vuurtjes waarop gekookt wordt, diverse fruitbomen, wat een rust. We zitten echt een uurtje te genieten van dit prachtige landschap. Ineens gaat de trein langzaam rijden en belanden we ineens midden in een overdekte markt. We zijn aangekomen in Maha Chai.

Aangekomen in het plaatsje Maha Chai gaan we een wandeling maken over de vismarkt en kleine straatjes en steegjes. Hierna lopen we verder naar de rivier, vanwaar we de veerbootjes af en aan zien varen. Hier zullen we ook even alles tot ons laten bezinken tijdens de lunch bij de rivier.

Na deze mooie ervaring gaan we weer terug met het treintje naar Wong Wian Yai en vervolgens door naar ons hotel in Bangkok.

Overnachting in het Twin Towers Hotel.

Ontbijt
Hotel
Dag 04 :
Bangkok

Na het ontbijt einde van de tour.

Wilt u langer in Bangkok verblijven dan is dit natuurlijk mogelijk. Deze reis is per dag te verlengen in Bangkok of te combineren met een andere bouwsteen.

U bent NIET gebonden aan het Twin Towers Hotel in dit programma, u kunt dit hotel veranderen naar één van onze andere hotels in Bangkok. Bekijk ons uitgebreide aanbod hotels in Bangkok, van budgetvriendelijk tot luxe accommodaties.

WILT U UW THAILAND REIS PERSOONLIJK KOMEN BESPREKEN MET EEN VAN ONZE THAILAND SPECIALISTEN, DAN BENT U VAN HARTE WELKOM OP ONS REISBURO IN MAARSSEN

Kaart Avontuurlijk Bangkok

Avontuurlijk Bangkok - 4 Dagen - I-BKK-16

Toeslagen

1-persoonskamer toeslag:


  • 01 januari 2024 t/m 31 oktober 2024: € 99
  • 01 november 2024 t/m 31 maart 2025: € 101

Download het reisprogramma in PDF-formaat:

Later lezen?
Download de PDF-brochure van deze reis en start uw planning offline.

U kunt uw vraag stellen via onderstaand formulier.

Avontuurlijk Bangkok