Bangkok naar Hua Hin - 3 Dagen

Bangkok naar Hua Hin

Bangkok naar Hua Hin is een 3 daagse “bouwsteenmodule” in Thailand.

Wilt u genieten van een paar heerlijke stranddagen aan het beroemde strand van Hua Hin, dan is dit programma iets voor U. Hua Hin is een perfecte strandbestemming, niet ver van Bangkok gelegen. Naast het strand maken we ook nog een prachtige fietstocht in de omgeving van Hua Hin. Uiteraard kunt u deze reis per nacht verlengen in Hua Hin.

Dagelijks vertrek vanuit onze Bangkok Hotels

Hua Hin - strandIn de ochtend volgt de transfer van uw hotel in Bangkok naar het Hua Lamphong treinstation. Per trein reizen we vervolgens van Bangkok naar Hua Hin.

Hua Hin, de oudste badplaats van Thailand is zeer geliefd bij de Thaise bevolking die dan ook tijdens het weekend de stranden vullen, maar door de weeks wegblijven. Een aanrader voor rustzoekers, die geen bruisend uitgaansleven zoals in Pattaya prefereren kunnen zich hier ontspannen op een kilometers lang zandstrand met een tropische achtergrond. Verder kunt U genieten van de fraaie natuurparken die Hua Hin’s omgeving bepalen en volop de lokale sfeer in het stadje Hua Hin proeven. Hua Hin heeft een levendige avondmarkt.

Vanaf het treinstation in Hua Hin volgt de transfer naar het Hua Hin Grand Hotel & Plaza.

Het Hua Hin Grand Hotel & Plaza is een middenklasse hotel, voorzien van 160 kamers, gelegen op loopafstand van het centrum en het winkelcentrum Market Village. Het hotel ligt net iets buiten het levendige centrum van Hua Hin en op 5 minuten* lopen van het strand. (*rechtuit het hotel over de hoofdweg en verder via een smal pad naar het strand.) Uiteraard beschikt dit hotel ook over een prachtig zwembad. Na het inchecken kunt u de rest van de dag vrij besteden.

Overnachting in het Hua Hin Grand Hotel & Plaza.

Hotel
Dag 02 :
Hua Hin

Hua Hin - Chopstick HillNa het ontbijt dient u zich te verzamelen bij het Say Cheese Restaurant in het centrum van Hua Hin.

We gaan vandaag een prachtige fietstour maken. Deze fietsexcursie is een 4 uur durende tour door voornamelijk het zuidelijke deel van Hua Hin. Voor diegenen die houden van de prachtige zonnige stranden van Hua Hin, de stad en haar geschiedenis beter willen leren kennen, van fietsen houden en het buitenleven op prijs stellen!

Voor alle fietstochten geldt dat het recreatieve aspect en uw veiligheid voor ons hoofdzaak is: een ontspannen fietstocht waar u ruimschoots kunt genieten van Hua Hin en het dagelijks leven van de Thai zoals u dat nog niet eerder had gezien. U hoeft geen ervaren fietser te zijn om deel te nemen aan onze fietstochten. Tijdens onze tochten worden regelmatig pauzes ingelast. Niet alleen om een toelichting te geven op wat u zoal ziet maar ook om u van water, frisdrank en een Thaise lunch te voorzien. Onze ervaren gidsen zullen u van dienst zijn en zullen uw Hua Hin fietsexcursie tot een onvergetelijke tour maken. Bent u gezond en fietst u wel vaker: twijfel niet, doe mee met onze tour!

Tijdens onze Hua Hin fietsexcursie maakt u kennis met de culturele achtergronden van Hua Hin en krijgt u inzicht in het leven in de stad.

Gestart wordt in het centrum van Hua Hin, we verzamelen om 08.00 uur bij het Say Cheese Restaurant. Na een kop koffie starten we met de fietstour. We fietsen door het oude Hua Hin naar de lokale Chat Chai market. Vervolgens fietsen we verder naar Khao Takiab. Onderweg zullen we begroet worden door de vriendelijke inwoners van Hua Hin. We zien hier de vele vissersboten liggen. Aan de voet van de berg houden we onze eerste pauze.

Na een korte pauze en verkoelend drankje is Chopstick Hill ons volgende doel. U wordt verwelkomd door honderden aapjes, de tempel is zeker een bezoek waard en het uitzicht is adembenemend.

Hierna fietsen we verder naar het karakteristieke Spoorwegstation. Het Hua Hin Railway Station is een van de oudste treinstations in Thailand.  Het meest opvallende kenmerk van het station is de Royal Waiting Room.

Vervolgens fietsen we weer terug naar Say Cheese, waar we van een smakelijke Thaise lunch gaat genieten. Hierna eindigt deze fietstour en kunt u de rest van de dag vrij besteden.

Overnachting in het Hua Hin Grand Hotel & Plaza.

Ontbijt
Hotel
Dag 03 :
Hua Hin

Na het ontbijt eindigt deze tour.

Wilt u langer in Hua Hin verblijven dan is dit natuurlijk mogelijk. Deze reis is per dag te verlengen in het Hua Hin Grand Hotel & Plaza of met één van onze andere bouwstenen Hua Hin.

U bent NIET gebonden aan het Hua Hin Grand Plaza Hotel in dit programma, u kunt dit hotel veranderen naar één van onze andere hotels in Hua Hin. Via deze link kunt u de hotels vergelijken.

WILT U UW THAILAND REIS PERSOONLIJK KOMEN BESPREKEN MET EEN VAN ONZE THAILAND SPECIALISTEN, DAN BENT U VAN HARTE WELKOM OP ONS REISBURO IN MAARSSEN

Ontbijt

Kaart Bangkok - Hua Hin Tour

Bangkok - Hua Hin Tour - 3 Dagen - I-HHQ-01

Toeslagen

1-persoonskamer toeslag:


  • 01 januari 2024 t/m 31 december 2024: € 55

Toeslag bij verblijf in het Hua Hin Grand Plaza Hotel – Hua Hin van 01 januari 2024 t/m 05 januari 2024 (New Year): € 16 per persoon / per nacht

Toeslag bij verblijf in het Hua Hin Grand Plaza Hotel – Hua Hin van 12 april 2024 t/m 15 april 2024 (Songkran): € 16 per persoon / per nacht

Toeslag bij verblijf in het Hua Hin Grand Plaza Hotel – Hua Hin van 24 december 2024 t/m 05 januari 2025 (New Year): € 16 per persoon / per nacht

Hua Hin - strand
Bangkok - Hua Lamphong treinstation
Bangkok - Hua Lamphong treinstation
Hua Hin - treinstation
Hua Hin Grand Plaza Hotel
Hua Hin Grand Plaza Hotel
Hua Hin Grand Plaza Hotel
Hua Hin - strand
Hua Hin - strand
slider_bangkok_hua_hin_tour_01

Geniet van een paar heerlijke stranddagen in Hua Hin

slider_bangkok_hua_hin_tour_02

Dag 01: Transfer vanuit uw hotel in Bangkok naar het Hua Lamphong treinstation

slider_bangkok_hua_hin_tour_03

Dag 01: Per trein reizen we vervolgens naar de badplaats Hua Hin

slider_bangkok_hua_hin_tour_04

Dag 01: Aankomst op het treinstation van Hua Hin

slider_bangkok_hua_hin_tour_05

Dag 01: Vanaf het treinstation volgt de transfer naar het Hua Hin Grand Plaza

slider_bangkok_hua_hin_tour_06

Dag 01: Na het inchecken kunt u de rest van de dag vrij besteden

slider_bangkok_hua_hin_tour_07

Dag 01: Ga heerlijk relaxen bij het prachtige zwembad

slider_bangkok_hua_hin_tour_08

Dag 01: Op loopafstand van het hotel ligt het prachtige strand

slider_bangkok_hua_hin_tour_09

Dag 01: Het witte zandstand van Hua Hin

previous arrow
next arrow
PlayPause
slider_bangkok_hua_hin_tour_01
slider_bangkok_hua_hin_tour_02
slider_bangkok_hua_hin_tour_03
slider_bangkok_hua_hin_tour_04
slider_bangkok_hua_hin_tour_05
slider_bangkok_hua_hin_tour_06
slider_bangkok_hua_hin_tour_07
slider_bangkok_hua_hin_tour_08
slider_bangkok_hua_hin_tour_09
previous arrow
next arrow
Shadow

Download het reisprogramma in PDF-formaat:

Later lezen?
Download de PDF-brochure van deze reis en start uw planning offline.

U kunt uw vraag stellen via onderstaand formulier.

Bangkok naar Hua Hin

Reis details:

  • Bangkok
  • 2
  • I-HHQ-01
  • 3 dagen
  • Logies + ontbijt
  • U kunt deze reis per nacht verlengen in Hua Hin