Bangkok naar Koh Chang

5 Days

Bangkok naar Koh Chang

Bangkok naar Koh Chang is een 5 daagse “bouwsteenmodule” vanuit Bangkok.

Tijdens dit programma reizen we vanuit Bangkok naar het tropische eiland Koh Chang. Dit eiland is gelegen aan de oostkust van de Golf van Thailand, vlakbij de grens met Cambodja. De afstand van Bangkok naar Koh Chang bedraagt ongeveer 300 km. Het bergachtige Koh Chang wordt ook wel het olifanteneiland genoemd. Dit tropische paradijs biedt alles wat de ware strandliefhebber zich maar kan wensen. Op Koh Chang vindt u idyllische witte stranden. Hier kunt u heerlijk zonnen en relaxen. 

U kunt snorkelen bij de beste locaties langs de oostkust van Thailand, zoals Koh Yak en Koh Thong. Tijdens het snorkelen kunt u genieten van de indrukwekkende onderwaterwereld. Verder bezoeken we het prachtige bountyeiland Koh Wai.

Uiteraard kunt u deze reis per nacht verlengen op Koh Chang. Ook is het mogelijk om tijdens dit programma voor een ander hotel op Koh Chang te kiezen. U heeft de keuze uit meer dan 100 hotels op Koh Chang. Wilt u meer gaan ontdekken in de omgeving van Koh Chang dan kunt u deze reis uitbreiden met bijvoorbeeld Koh Kood of Koh Mak. Bij onze bouwsteenmodules vindt u beide eilandjes.

Combineer deze Bangkok naar Koh Chang met één van onze andere bouwstenen

Dit programma is te combineren met één van onze andere bouwsteenmodules. Ook voor de voordeligste vliegtickets naar Bangkok kunt u bij ons terecht. Bovendien kunt u deze reis naar eigen wens verlengen en/of aanpassen.

Wilt u uw vakantie naar Thailand persoonlijk komen bespreken met één van onze Thailand specialisten, dan bent u van harte welkom op ons reisburo in Maarssen.

Dagelijks vertrek vanaf het vliegveld van Bangkok

  • Bangkok
  • 2
  • I-BKK-22
  • 5 Dag
  • Logies + ontbijt
  • U kunt deze reis naar eigen wens verlengen en/of aanpassen

Programma

Koh Chang - strandU wordt opgehaald vanuit uw hotel in Bangkok en vervolgens reizen we naar de pier van Laem Ngop.

Hier vandaan reizen we per boot verder naar het tropische eiland Koh Chang. Het bergachtige Koh Chang wordt ook wel het olifanteneiland genoemd. Dit tropische paradijs biedt alles wat de ware strandliefhebber zich maar kan wensen: een azuurblauwe zee en witte stranden met poederfijn zand tegen een achtergrond van kokospalmen en bergen bedekt met tropisch regenwoud. Koh Chang is een prachtig, groen en bergachtig eiland dat gelegen is in de provincie Trat, in het oosten van Thailand aan de grens met Cambodja. Het is het op twee na grootste eiland van Thailand en maakt deel uit van een groep van 47 eilandjes. Deze eilandengroep behoort tot een Nationaal Marine Park.

Na aankomst op Koh Chang volgt de transfer naar het Klong Prao Resort.

Het Klong Prao Resort heeft 126 kamers en is direct aan het strand van Klong Prao Beach gelegen. Alle kamers zijn voorzien van airconditioning, radio, telefoon, televisie met satelliet aansluiting en minibar met ijskast. De badkamer is voorzien van een ligbad en of douche en toilet. Verder heeft het hotel een zwembad, massage, boot en fietsverhuur. Het Klong Prao Resort is aan het beste strand van Koh Chang gelegen. De achterzijde van het resort is aan een binnenmeer gelegen. Dit resort is zowel geschikt voor strandliefhebbers als natuurliefhebbers.

Overnachting in het Klong Prao Resort – standard C kamer.

Hotel
Dag 02 :
Koh Chang

Koh Chang - diner met vuurvliegjesNa het ontbijt kunt u de rest van de dag vrij besteden. U kunt zelf het eiland gaan verkennen. Er is hier veel te ontdekken. Natuurlijk kunt u ook lekker gaan zonnen, zwemmen of relaxen bij het strand.

Overnachting in het Klong Prao Resort.

Ontbijt, Diner
Hotel
Dag 03 :
Koh Chang

Ontbijt. Strandvakantie. Deze dag kunt u vrij besteden. Geniet aan het prachtige strand of aan het zwembad.

Optioneel kunt u deelnemen aan de Jungle Trekking, u kunt dit bij ons kantoor in Bangkok of in Nederland reserveren (niet in de prijs inbegrepen).

Overnachting in het Klong Prao Resort.

Ontbijt
Hotel
Dag 04 :
Koh Chang

Na het ontbijt wordt u opgehaald en gaan we per lokale taxi naar het vissersdorpje Bang Bao, gelegen in het zuiden van Koh Chang. We gaan deze dag de beste snorkellocaties in de omgeving van Koh Chang ontdekken.

Per boot varen we vervolgens naar de omgeving van Koh Rang. Hier kunt u snorkelen bij de koraaleilandjes Koh Yak en Koh Thong. Hierna bezoeken we het prachtige strand van Koh Rang.

Aan boord krijgt u een lunch aangeboden.

Tot slot bezoeken we het prachtige eiland Koh Wai. Hierna varen we weer terug naar Koh Chang en volgt de transfer naar het hotel.

Overnachting in het Klong Prao Resort.

Ontbijt, Lunch
Hotel

Na het ontbijt is het tijd om Koh Chang te verlaten en vervolgen we onze reis terug naar Bangkok. Na aankomst in Bangkok eindigt deze prachtige tour.

U bent NIET gebonden aan het Klong Prao Resort in dit programma, u kunt dit hotel veranderen naar één van onze andere aanbevolen hotels op Koh Chang. In dit geval betaalt u het prijsverschil tussen de hotels. Via de volgende link kunt u de hotels vergelijken >>> hotels Koh Chang.

Natuurlijk kunt u deze reis ook per dag verlengen op Koh Chang of verder gaan naar Koh Kood of Koh Mak.

WILT U UW THAILAND REIS PERSOONLIJK KOMEN BESPREKEN MET EEN VAN ONZE THAILAND SPECIALISTEN, DAN BENT U VAN HARTE WELKOM OP ONS REISBURO IN MAARSSEN

Ontbijt

Kaart Bangkok - Koh Chang Tour

Bangkok - Koh Chang Tour - 5 Dagen - I-BKK-22

1-persoonskamer toeslag:


  • 01 januari 2024 t/m 30 april 2024: € 159
  • 01 mei 2024 t/m 31 oktober 2024: € 100
  • 01 november 2024 t/m 31 december 2024: € 159

Hoogseizoentoeslagen hotels + verplichte diners


Toeslag bij verblijf in het Klong Prao Resort – Koh Chang van 01 januari 2024 t/m 10 januari 2024: € 8,50 per persoon / per nacht

Toeslag bij verblijf in het Klong Prao Resort – Koh Chang van 01 november 2024 t/m 03 november 2024: € 15 per persoon / per nacht

Toeslag bij verblijf in het Klong Prao Resort – Koh Chang van 20 december 2024 t/m 10 januari 2025: € 8,50 per persoon / per nacht

Verplicht diner in het Klong Prao Resort – Koh Chang op 31 december 2024: € 95 per persoon

Download het reisprogramma in PDF-formaat:

Later lezen?
Download de PDF-brochure van deze reis en start uw planning offline.

U kunt uw vraag stellen via onderstaand formulier.

Bangkok naar Koh Chang