Bangkok Startpakket

4 Days

Bangkok Startpakket

Het Bangkok Startpakket is een 4 daagse “bouwsteenmodule” in Bangkok.

Begin uw vakantie in Bangkok met dit Startpakket

Tijdens het Bangkok Startpakket maken we een prachtige boottocht door de kanalen (klongs) van Bangkok. Dit is een unieke manier om de verborgen parels van Bangkok te ontdekken. Tijdens deze tour krijgen bezoekers de kans om voorbij de drukke straten te kijken en in het complexe netwerk van grachten te duiken die ooit de levenslijn van de economie van de stad vormden. Onderweg zullen bezoekers getuige zijn van het dagelijkse leven van de lokale bevolking die langs de grachten woont, serene tempels en houten huizen op palen.

Om de culturele ervaring compleet te maken, gaat u ook een bezoek brengen aan het Koninklijk Paleis in Bangkok. Het Grand Palace is een van de meest bekende bezienswaardigheden van de stad en dient als de officiële residentie van de Thaise monarchie. Het paleis heeft een aantal prachtige structuren, waaronder de Wat Phra Kaew, of Tempel van de Smaragden Boeddha. Bezoekers kunnen zich verwonderen over de gedetailleerde beeldhouwwerken, kleurrijke muurschilderingen en met goud bedekte stoepa’s die de paleisgronden sieren.

Tijdens dit Bangkok Startpakket bezoekt u de klongs en het Koninklijk Paleis

Over het algemeen bieden de klongtour en een bezoek aan het Koninklijk Paleis bezoekers een uniek inzicht in de rijke geschiedenis en cultuur van Thailand. De tour biedt een pauze van de drukte van de stad, terwijl het paleis een kijkje biedt in de weelde en grandeur van de Thaise monarchie. Een reis naar Bangkok is simpelweg niet compleet zonder beide must-see attracties te ervaren. Uiteraard bezoekt u beide attracties tijdens dit Bangkok Startpakket.

Bij BM Air Reizen kunt u uw eigen Thailand reis samenstellen

Uiteraard kunt u het hotel in dit Bangkok Startpakket wijzigen naar of verlengen met één van onze andere hotels in Bangkok. Bij BM Air Reizen kunt u kiezen uit meer dan 675 hotels in Bangkok, van budgetvriendelijk tot luxe accommodaties.

U kunt het Bangkok Startpakket combineren met één van onze andere bouwsteenmodules, zoals bijvoorbeeld de River Kwai Deluxe. Ook voor de voordeligste vliegtickets naar Bangkok kunt u bij ons terecht. Verder is deze reis naar eigen wens te verlengen en/of aan te passen.

Kom langs op ons reisburo in Maarssen om uw vakantie naar Thailand te bespreken

Wilt u uw vakantie naar Thailand persoonlijk komen bespreken met één van onze Thailand specialisten, dan bent u van harte welkom op ons reisburo in Maarssen.

Bangkok Startpakket – Dagelijks vertrek vanaf het vliegveld van Bangkok

  • Bangkok
  • 2
  • I-BKK-07
  • 4 Dag
  • Logies + ontbijt
  • U kunt deze reis naar eigen wens verlengen en/of aanpassen

Programma

Dag 01 :
Bangkok

Bangkok - straatverkoperAankomst op Suvarnabhumi Airport, de luchthaven van Bangkok. Na de laatste douanecontrole wacht de gids u op in de aankomsthal.

Hierna volgt de transfer naar het Twin Towers Hotel. Dit hotel is centraal gelegen in Bangkok, op loopafstand van het winkelcentrum MBK. De rest van de dag is ter vrije besteding. Natuurlijk kunt u ook heerlijk gaan relaxen aan het zwembad.

Optioneel kunt u later op de dag deelnemen aan de Baiyoke Sky Dinner, dineren in één van de hoogste gebouwen in Bangkok. Naast het diner kunt u genieten van een fantastisch uitzicht over de stad. (niet in de prijs inbegrepen).

Overnachting in het Twin Towers Hotel.

Hotel
Dag 02 :
Bangkok

Bangkok - KlongtourNa het ontbijt maken we een korte rit naar de Chao Phraya rivier. Dit is het beginpunt om het ‘Venetië van het Oosten‘ te gaan ontdekken. Ook tegenwoordig zijn uitgestrekte gebieden rond Bangkok alleen over het water te bereiken. De klongs (kanalen) zijn er de levensaders voor de Thai die er nog op traditionele manier leven. Hier zijn weelderige plantages, waar mango’s, papaja’s, durian en ander tropisch fruit wordt verbouwd. Tijdens deze excursie maken we een boottocht door dit gebied, waarbij u meteen uit de drukte van de stad bent. Dit is een unieke belevenis die u niet mag missen. We varen langs het Koninklijk Paleis en de Wat Arun. Nu ziet u deze schitterende gebouwen ook eens van een andere kant. Ook kunt u vanuit de boot in de verte één van de hoogste hotels in Bangkok zien, het Baiyoke Sky Hotel. Verder varen we langs lokale huizen, het ene is een prachtige bungalow terwijl zijn buurman in een oud houten huisje woont. Zie hoe de Thaise bevolking leeft op en rond het water. We zien kinderen zwemmen in het water, verderop zit iemand te vissen en weer verderop zien we mensen op het land werken. Ook krijgt u de gelegenheid om een drankje te kopen bij één van de vrouwen/mannen, die hun waren vanuit een bootje proberen te verkopen. Vervolgens varen we terug naar de pier. Let Op: de transfer terug naar uw hotel is NIET inbegrepen.

U kunt op eigen gelegenheid Bangkok verder gaan ontdekken.

Overnachting in het Twin Towers Hotel.

Ontbijt
Hotel
Dag 03 :
Bangkok

Bangkok - Grand PalaceNa het ontbijt brengen we een bezoek aan de Grand Palace, een groot complex van gebouwen, waarvan de Wat Phra Kaew of de tempel van de Emerald Boeddha ook deel uitmaakt. Het Grand Palace is de voormalige residentie van de Chakri-Koningen. U bezoekt verschillende gebouwen van het koninklijk paleis o.a. de Coronation Throne, Royal Reception hall, Royal Funeral hall, Royal Penthon en het tempelgedeelte vol met chedi’s, prangs, mythologische olifanten, garuda`s en tempelwachters.

Het Koninklijk Paleis is een groot complex van ongeveer 218.400 m2 en is omgeven door muren en gebouwd in 1782. De totale lengte van de muren bedraagt 1900 meter. Binnen de muren vindt u regeringsgebouwen, de Koninklijke Kapel van de Emerald Boeddha en Koninklijke residenties. Toen Siam het recht en orde herstelde, na de val van Ayutthaya, leefde de monarchie in Thonburi, op de westoever van de Chao Phraya rivier. Rama I verhuisde het centrum van de administratie ook naar deze kant van de rivier. Er werden op deze plaats kloosters en andere publieke gebouwen geplaatst. Ook werd er een paleis gebouwd, die niet alleen diende als zijn residentie maar ook plaats maakte voor regeringsgebouwen. Het paleis kreeg in die tijd haar naam, Grand Palace oftewel het Koninklijk Paleis. U komt ogen tekort! Het complex ziet er schitterend uit met haar prachtige goudkleurige tempels. Ook de tuinen, voorzien van prachtige bonsaibomen zijn erg indrukwekkend. De meeste bezienswaardigheden mogen gefilmd en gefotografeerd worden, echter niet allemaal. Let goed op de voorschriften en neem bij de ingang een informatieboekje mee. Deze zijn in verschillende talen verkrijgbaar. De gids geeft u graag uitleg over de verschillende gebouwen. Let op: gepaste kleding tijdens deze excursie is vereist. Korte broeken, mouwloze shirts en teenslippers zijn niet toegestaan.

De rest van de middag is ter vrije besteding.

Optioneel kunt u in de middag deelnemen aan de Fietstocht Bangkok, u kunt dit bij ons kantoor in Nederland reserveren (niet in de prijs inbegrepen). Indien u wilt deelnemen aan deze tour dan kunt u dit aangeven tijdens het boeken van deze reis.

Overnachting in het Twin Towers Hotel.

Ontbijt
Hotel
Dag 04 :
Bangkok

Na het ontbijt einde van de tour.

Wilt u langer in Bangkok verblijven dan is dit natuurlijk mogelijk. Deze reis is per dag te verlengen in Bangkok of te combineren met een andere bouwsteenmodule.

U bent NIET gebonden aan het Twin Towers Hotel in dit programma, u kunt dit hotel veranderen naar één van onze andere hotels in Bangkok. Bekijk ons uitgebreide aanbod hotels in Bangkok, van budgetvriendelijk tot luxe accommodaties.

WILT U UW THAILAND REIS PERSOONLIJK KOMEN BESPREKEN MET EEN VAN ONZE THAILAND SPECIALISTEN, DAN BENT U VAN HARTE WELKOM OP ONS REISBURO IN MAARSSEN

Ontbijt

Kaart Bangkok Startpakket

Bangkok Startpakket - 4 Dagen - I-BKK-07

Toeslagen

1-persoonskamer toeslag:


  • 01 januari 2024 t/m 31 oktober 2024: € 99
  • 01 november 2024 t/m 31 maart 2025: € 101

Download het reisprogramma in PDF-formaat:

Later lezen?
Download de PDF-brochure van deze reis en start uw planning offline.

U kunt uw vraag stellen via onderstaand formulier.

Bangkok Startpakket