Het Tropische Regenwoud

4 Days

Het Tropische Regenwoud

Het Tropische Regenwoud is een 4 daagse bouwsteenmodule vanuit Krabi naar Khao Sok.

Tijdens deze het Tropische Regenwoud reist u vanuit Krabi naar het Khao Sok National Park

Indien u een natuurliefhebber bent dan is deze reis iets voor u. Vanuit Krabi bezoeken we het Khao Sok National Park. Dit nationale park bestaat grotendeels uit dicht, maagdelijk regenwoud en oprijzende bergen van kalksteen met heldere beekjes en watervallen. U krijgt nu de kans dit tropisch regenwoud te ontdekken onder leiding van zeer ervaren gidsen.

Het Khao Sok National Park is een prachtig park gelegen in het zuiden van Thailand. Het park is de thuisbasis van een ongelooflijke diversiteit aan flora en fauna, waaronder regenwouden, watervallen, kalksteenrotsen en wilde dieren zoals Aziatische olifanten, Aziatische zwarte beer en gibbons. Er zijn veel activiteiten die bezoekers kunnen doen in het park, zoals trektochten door de jungle, bamboe raften, kajakken en klimmen. Het park heeft ook een beroemde meer, het Cheow Lan-meer, dat wordt omringd door prachtige kalkstenen kliffen en pittoreske eilandjes. Als u op zoek bent naar een onvergetelijke natuurbelevenis in Thailand, dan is het Khao Sok National Park absoluut een bezoek waard!

Vervolgens reizen we verder naar Phuket, hier eindigt dit programma. Deze reis kunt u verlengen in Phuket.

Bezoek ons reisburo in Maarssen om uw vakantie naar Thailand te bespreken

Wilt u uw vakantie naar Thailand persoonlijk komen bespreken met één van onze Thailand specialisten, dan bent u van harte welkom op ons reisburo in Maarssen.

Het Tropische Regenwoud – Dagelijks vertrek vanuit Krabi

  • Krabi
  • 2
  • I-KBV-05
  • 4 Dag
  • Logies + ontbijt
  • U kunt deze reis naar eigen wens verlengen in Phuket en/of uitbreiden met een andere bouwsteenmodule

Programma

Vroeg in de ochtend volgt de privé-transfer naar Khao Sok. Deze tocht vanuit Krabi duurt iets meer dan 2 uur. Onderweg kunt u genieten van het prachtige landschap.

Na aankomst in Khao Sok gaan we inchecken in het Khao Sok Paradise Resort. We verblijven hier in een Standard Tree House. Deze Tree Houses beschikken over airconditioning, Wi-Fi, een kluisje, een flat screen TV, een minibar, een muskietennet en een badkamer met douche en toilet. De Tree Houses zijn gelegen midden in de jungle en beschikken over een balkon, met zitje, zodat u volop kunt genieten van de flora en fauna. ’s Morgens wordt u hier gewekt door de vogels.

Na het inchecken kunt u de rest van de dag vrij besteden. In de omgeving kunt u prachtige wandel- en fietstochten maken.

Optioneel (niet inclusief) kunt u deelnemen aan één van de volgende excursies:

Tubing: Met een rubberband gaan we de rivier afzakken. Dit is vooral leuk in het regenseizoen als er een stroming is op de rivier.

Kanotocht: De kanotocht op de Khao Sok rivier gaat door de mooie natuur. Tijdens deze kanotocht hebben we een grote kans om mooi gekleurde vogels, apen, kikkers en slangen te spotten. De bootsman peddelt, zodat u optimaal kunt genieten van het prachtige landschap. We varen door dichte jungle met op de achtergrond indrukwekkende kalkstenen bergen.

Jungle Trek: Tijdens deze trekking gaan we een prachtige wandeling maken door het nationaal Park. De lokale gids geeft u uitleg over de flora en fauna van dit gebied.

In het Jungle Restaurant van het resort kunt u terecht voor internationale maaltijden.

Overnachting in het Khao Sok Paradise Resort.

Tree House

Na het ontbijt vertrekken we naar de pier (Cheow Lan), vanwaar we per longtailboot zullen vertrekken naar een Floatel.

Onderweg kunt u genieten van dit paradijs op aarde. Gigantische rotsformaties rijzen omhoog uit dit het enorme meer. Houdt uw camera bij de hand om hier mooie plaatjes te schieten. U zult onder de indruk raken van de schoonheid en rust van dit indrukwekkende landschap.

Het meer wordt omgeven door kalksteenbergen en kliffen bedekt met tropisch regenwoud die oprijzen vanaf de oever van het meer en in de verte verdwijnen. Het landschap is vergelijkbaar met Qualin in China of Halong Bay in Vietnam. Er zijn meer dan honderd eilanden in het meer en het is meer dan 60 km van noord naar zuid.

In de verte zien we de drijvende huisjes al dobberen op het water. Alle drijvende kamers liggen direct aan het meer. Het Floatel beschikt over drijvende huisjes gelegen in een afgelegen gebied aan het Ratchaprapha-meer (Cheow Lan Lake). Omgeven door ongerepte jungle en heldere water, biedt het adembenemende uitzichten met exotische muziek uit de jungle op de achtergrond. De liederen van de vogels en de betoverende oproepen van de gibbons zullen je vergezellen in deze ervaring, ver van de stressvolle wereld.

Op deze locatie kunt u volledig tot rust komen. Elektriciteit is beschikbaar van 18:00 – 06:00. Alle kamers beschikken over een douche en toilet en een terras met een fantastisch uitzicht. Overnachten is hier dan ook een onvergetelijke ervaring.

Na de lunch (inclusief) gaan we onder leiding van een ervaren gids een jungletrek maken. We zullen tijdens deze tocht ook de oudste grot van het park bezichtigen (Nam Taloo Cave).

Hierna keren we terug naar het Floatel waar u kunt gaan zwemmen, kajakken of genieten van de prachtige omgeving.

Na het diner (inclusief) kunt u relaxen onder de sterrenhemel.

Overnachting is een drijvende kamer.

Ontbijt, Lunch, Diner
Floatel

Vroeg in de ochtend gaan we deelnemen aan de Morning Safari. Tijdens deze safari kunt u, bij helder weer, genieten van een prachtige zonsopkomst.

Na het ontbijt kunt u nog even genieten van deze fantastische locatie. Vervolgens varen we per longtailboot weer terug naar de pier. Vanaf de pier volgt de privé-transfer naar het Sunset Beach Resort in Phuket. Dit resort ligt tegenover het strand (Kalim Beach). Op 600m van het resort ligt Patong Beach. Hier vindt u allerlei winkeltjes, kraampjes en restaurants.

Het eiland Phuket is gezegend met prachtige stranden en baaien. Hier vindt men de mooiste stranden van Azië, een prachtige omgeving (70% is bergachtig) en een ongeëvenaarde keuze aan restaurants en winkeltjes. Verder kunt u hier de meeste watersporten beoefenen, zoals surfen, zeilen, zwemmen, duiken en snorkelen.

Overnachting in het Sunset Beach Resort.

Ontbijt
Hotel
Dag 04 :
Phuket

Na het ontbijt eindigt deze tour.

Deze reis is per dag te verlengen in Phuket of eventueel te combineren met één van onze bouwstenen Phuket.

WILT U UW THAILAND REIS PERSOONLIJK KOMEN BESPREKEN MET EEN VAN ONZE THAILAND SPECIALISTEN, DAN BENT U VAN HARTE WELKOM OP ONS REISBURO IN MAARSSEN

Ontbijt

Kaart Tropisch Regenwoud Safari

Kaart Tropisch Regenwoud Safari

Tropisch Regenwoud Safari - 4 dagen - I-KBV-05

1-persoonskamer toeslag:


  • 01 januari 2024 t/m 31 oktober 2024: € 115
  • 01 november 2024 t/m 31 maart 2025: € 117

Hoogseizoentoeslag hotel


Toeslag bij verblijf in het Sunset Beach Resort – Phuket van 10 januari 2024 t/m 29 februari 2024: € 26 per persoon / per nacht

Toeslag bij verblijf in het Sunset Beach Resort – Phuket van 01 november 2024 t/m 02 november 2024: € 14 per persoon / per nacht

Toeslag bij verblijf in het Sunset Beach Resort – Phuket van 23 december 2024 t/m 30 december 2024: € 36,50 per persoon / per nacht

Toeslag bij verblijf in het Sunset Beach Resort – Phuket op 31 december 2024: € 64 per persoon

Toeslag bij verblijf in het Sunset Beach Resort – Phuket van 01 januari 2025 t/m 09 januari 2025: € 40 per persoon / per nacht

Toeslag bij verblijf in het Sunset Beach Resort – Phuket van 10 januari 2025 t/m 28 februari 2025: € 26 per persoon / per nacht

Optioneel – U kunt zelf bepalen of u wilt deelnemen aan één van deze optionele excursies. Indien u wilt deelnemen aan één van deze excursies dan kunt u dit opgeven tijdens het boeken van deze reis.


Dag 01: Tubing: € 35 per persoon

Dag 01: Kanotocht: € 48 per persoon

Dag 01: Jungle Trekking: € 50 per persoon

Download het reisprogramma in PDF-formaat:

Later lezen?
Download de PDF-brochure van deze reis en start uw planning offline.

U kunt uw vraag stellen via onderstaand formulier.

Het Tropische Regenwoud