Samui Eiland Tour - 1 Dag

Samui Eiland Tour

Ga mee op avontuur en bezoek de belangrijkste bezienswaardigheden op Koh Samui.

Dagelijks vertrek vanuit onze Koh Samui Hotels

Dag 01 :
Koh Samui

We beginnen met een prachtige rit, door het tropische regenwoud, naar een kokosnootplantage. Voorheen was de kokosnotenbranche de belangrijkste bron van inkomsten op het eiland.

Vervolgens bezoeken we de Big Boeddha tempel, de Wat Phra Yai, gelegen aan de noordkust van het eiland. Het tempelcomplex heeft een moderne uitstraling en de pracht en praal van een echte Thaise tempel. Het 12m hoge boeddhabeeld zit bovenop een klein eilandje, dat via een verhoogde weg te bereiken is. Bij de ingang van het tempelcomplex vindt u diverse winkeltjes en eetstalletjes. Nadat u voorbij de ingang bent ziet u een binnenplaats met een trap met leuningen in de vorm van een lange slang. Aan beide kanten van de trap bevinden zich een klein paviljoen met kleinere Boeddhabeelden. Via de trap arriveert u bij de zittende Boeddha. Verder kunt u hier genieten van een prachtig uitzicht over de baaien van dit tropische eiland.

Onze volgende stop is bij de lokale markt van Nathon. Hier krijgt u de tijd om heerlijk over de markt te wandelen.

Hierna gaan we verder naar Lamai Beach, waar we de rotsen Hin Ta (Grootvader) en Hin Yai (Grootmoeder) bezoeken. Aan het eind van Lamai Beach bevinden zich de gekke rotsformaties de Hin Yai en de Hin Ta. Deze rotsformaties zijn gevormd door miljoenen jaren van wind en water. De vormen zijn opmerkelijk. Kijk zelf maar. Van de grote weg gaat een klein, smal pad naar de rotsformaties. Ondanks de opmerkelijke vormen is deze plaats gezegend met een prachtige natuur. 

Tot slot brengen we een bezoek aan de Na Muang Waterval en de Kunaram Tempel. De Na Muang waterval dankt haar naam aan de paarsachtige rotsformaties. De Na Muang Watervallen liggen in het zuiden van het eiland in de centrale hoogvlaktes.

Samui Eiland Tour - E-USM-01

U kunt uw vraag stellen via onderstaand formulier.

Samui Eiland Tour

Reis details:

  • Koh Samui
  • 2
  • E-USM-01
  • ongeveer: 09.00 - 13.00 uur