Vakantie Singapore


Uw vakantie naar Singapore boekt u het beste bij BM Air Reizen, wij zijn al 35 jaar de Verre Reizen specialist. 

Wilt u uw vakantie naar Singapore zelf samenstellen? U kunt kiezen uit meer dan 400 verschillende accommodaties in Singapore. Profiteer van onze dagdeal hotels, deze zijn per nacht te boeken en altijd scherp geprijsd.

Combineer uw hotel met een voordelig  vliegticket naar keuze. Op deze manier kunt u zelf uw eigen vakantie samenstellen! U kunt de hotels ook gebruiken voor een stopover in Singapore.

Wilt u uw vakantie naar Singapore persoonlijk doorspreken met één van onze reisspecialisten, dan bent u van harte welkom op ons kantoor in Maarssen.

  • Vakantie Singapore samenstellen
  • Goedkope vliegtickets Singapore
  • Keuze uit 400 hotels in Singapore
  • Dagelijks vertrek
  • Al 35 jaar verre reizen specialist
  • Kom langs op ons kantoor
Vliegtickets Singapore
Hotels Singapore
Singapore Airlines

Vliegtickets Singapore


Singapore Airlines - Singapore

Economy:   Premium:   Business:     Vliegticket Singapore Airlines …

Cathay Pacific - Singapore

Economy: Premium: Business: Vliegticket Cathay Pacific Singapore Boek voordelig uw vliegticket …

Emirates - Singapore

Economy:   Premium:   Business:   nvt   Vliegticket Emirates …Hotels Vakantie Singapore


Voor een verblijf tijdens uw vakantie in Singapore kunt u kiezen uit meer dan 400 hotels. Wij kunnen vrijwel alle hotels in Singapore direct voor u reserveren. De hotels zijn per nacht te boeken en altijd scherp geprijsd.

Furama RiverFront

Furama RiverFront – Singapore

Ibis Budget Singapore Clarke Quay

Ibis Budget Singapore Clarke Quay – Singapore

Holiday Inn Singapore Atrium

Holiday Inn Singapore Atrium – Singapore


Stopover Singapore


Indien u met Singapore Airlines vliegt dan kunt u een stopover maken in Singapore. U kunt zelf bepalen, binnen de geldigheid van uw vliegticket, hoe lang in Singapore wilt verblijven. De meeste mensen verblijven hier tussen de 2 en 4 dagen, echter indien u langer hier wilt verblijven dan is dit natuurlijk mogelijk. U kunt natuurlijk Singapore op eigen gelegenheid gaan ontdekken, echter kunnen wij voor u ook diverse interessante dagexcursies en toegang tot de Plaza Premium Lounge op het Changi Airport aanbieden.


Klimaat Singapore


Singapore, dat net boven de evenaar ligt, kent een tropisch klimaat. In Singapore is het het hele jaar door warm, de temperatuur ligt overdags tussen de 30°C graden en de 32°C. Ook valt er het hele jaar door behoorlijk veel neerslag in de vorm van regen. In de maanden november en december is dit het meest met gemiddeld 18 dagen neerslag per maand.

Klik hier voor het actuele weer in Singapore