7 Islands Sunset Tour

1 Days
2 deelnemers:
4 deelnemers:
6 deelnemers:
va € 62
va € 59
va € 52

7 Islands Sunset Tour

De 7 Islands Sunset Tour is de beste keuze om diverse eilandjes, gelegen voor de kust van Krabi, te combineren met de Krabi zonsondergang. Tijdens het programma bezoeken we het gebied, met de 7 eilanden, gelegen voor de kust van Ao Nang. Dit zijn Poda Island, Chicken Island, Tup Island, Talu Island, Puya Island, Door en MaeUrai.

Wilt u uw vakantie naar Thailand persoonlijk komen bespreken met één van onze Thailand specialisten, dan bent u van harte welkom op ons reisburo in Maarssen.

Dagelijks vertrek vanuit al onze Ao Nang Krabi hotels

  • Ao Nang - Krabi
  • 2
  • E-KBV-11
  • ongeveer: 13.00 - 20.00 uur

Programma

Dag 01 :
Krabi

Laat u verrassen tijdens deze 7 eilanden Tour. We vertrekken in de middag, wanneer de meeste dagjesmensen de eilanden verlaten. Dit betekent dat u meer kunt genieten van de eilanden. We gaan vandaag snorkelen bij de koraalriffen en genieten op enkele eilandjes. Maar later krijgt deze tour vorm, om omstreeks 18 uur is er stop naar Phranang Beach voor het diner, een uitnodigende BBQ met vis, kip en vers fruit om te eindigen, dit alles terwijl u geniet van één van de mooiste zonsondergangen in Thailand (het weer moet uiteraard wel helder zijn). Na het avondeten gaan we Night Snorkeling.

Tijdens deze tour laten we u de drie belangrijkste eilanden voor Ao Nang zien. Poda Island is geweldig, u krijgt de tijd om te genieten van het lange witte zandstrand of om te snorkelen rond het rif.

Tup Island is een MUST in Krabi, de twee kleine eilanden zijn erg mooi en als er eb is, kunt u van Tup Island naar Chicken Island lopen. U kunt hier perfect snorkelen. Hierna gaan we verder naar de mooiste snorkellocaties achter Chicken Island. Deze locaties worden alleen aangedaan als de weers- en zeeomstandigheden goed zijn.

Na het BBQ diner kunt u gaan snorkelen in het donker. Vaak kunt u genieten van het bioluminescente phenomenon (melkachtige zee). Dit is een lichtgevend fenomeen in de oceaan waarin grote delen van het zeewater in het donker lijken om te gloeien.

Diner

7 Islands Sunset Tour - E-KBV-11

U kunt uw vraag stellen via onderstaand formulier.

7 Islands Sunset Tour