Bor Thor Kajakken

1 Days
2 deelnemers:
 
4 deelnemers:
 
6 deelnemers:
va € 73
 
va € 69
 
va € 62

Dagexcursie Krabi: Bor Thor Kajakken

Wilt u uw vakantie naar Thailand persoonlijk komen bespreken met één van onze Thailand specialisten, dan bent u van harte welkom op ons reisburo in Maarssen.

  • Ao Nang - Krabi
  • 2
  • E-KBV-04
  • ongeveer: 08.30 - 16.00 uur

Dagelijks vertrek vanuit al onze Ao Nang Krabi hotels

We gaan kajakken in de schitterende omgeving van Bor Thor.

Programma

Dag 01 :
Krabi

U wordt opgehaald bij uw hotel in Krabi en we rijden in ongeveer 40 minuten naar Bor Thor. Dit dorp is gelegen in een Nationaal Park en beschikt over prachtige rivieren, kleine eilandjes en limestone grotten.

Na aankomst in Bor Thor beginnen we met kajakken langs mangroves en limestone rotsformaties. We kajakken naar Tham Lod Tai, hier bevindt zich een spectaculaire tunnel in een limestone rotsformatie. We varen de tunnel in en hier ziet u prachtige stalagmieten en stalactieten. Een stalactiet ontstaat op de plaats waar waterdruppels door het dak van de grot sijpelen. Een stalagmiet op de plaats waar de druppels op de bodem vallen.

Hierna vervolgen we onze kajaktocht naar Tham Pee Hua Toh. In deze grot kunt u rondwandelen en hier vindt u prachtige prehistorische muurtekeningen. Het is niet precies bekend van wanneer deze tekeningen zijn, maar men veronderstelt dat ze gemaakt zijn door een zeer oude beschaving. In de grot vindt u tekeningen van diverse dieren.

Vervolgens kajakken we terug en volgt de transfer terug naar uw hotel in Krabi.

Lunch

Bor Thor Kanotour - E-KBV-04

U kunt uw vraag stellen via onderstaand formulier.

Bor Thor Kajakken