Phuket City Tour

1 Days

Phuket City Tour

De Phuket City Tour is een dagtrip op het eiland Phuket.

Tijdens deze excursie laten wij u zien dat Phuket meer te bieden heeft dan alleen maar stranden. Phuket heeft een boeiende cultuur en een uitbundige natuur.

Tijdens deze Phuket City Tour bezoekt u Laem Prom Thep

Laem Prom Thep is een adembenemend uitkijkpunt in Phuket, Thailand. Het biedt prachtige panoramische uitzichten op de Andamanse Zee.

Ook bezoekt u de Wat Chalong tijdens deze excursie

Wat Chalong is een van de belangrijkste boeddhistische tempels op het eiland Phuket in Thailand. De tempel staat bekend om zijn prachtige architectuur en intrigerende geschiedenis en is een populaire toeristische attractie in de regio.

De tempel werd oorspronkelijk gebouwd in de vroege 19e eeuw en is gewijd aan twee monniken die een opstand leidden tegen het Chinese bestuur. Veel bezoekers van de tempel komen hier om te bidden en offers te brengen om geluk en voorspoed te vragen.

De tempel heeft ook een museum waarin de geschiedenis van de tempel wordt uitgelegd en waar de bezoekers een kans krijgen om meer te weten te komen over de tempelgeschiedenis. De tempel is rijk aan Thaise architectonische details en beelden, wat een fascinerend beeld biedt van de Thaise cultuur en tradities.

Ook Phuket Stad staat op het programma tijdens deze City Tour

Phuket City is een bruisende metropool gelegen op het prachtige eiland Phuket. De stad fungeert als het commerciële en administratieve centrum voor het eiland, met een levendige mix van Thaise en Chinese culturen die te zien zijn in de kleurrijke architectuur, eten en festivals. Het is zowel een culturele als historische bestemming, met verschillende tempels die dateren uit de 19e eeuw. Bezoekers kunnen de oude stad verkennen, die prachtig bewaard is gebleven en geliefd is om zijn Sino-Portugese architectuur, straatkunst en charmante cafés.

U kunt deze dagexcursie, Phuet City Tour, in ieder programma inlassen. De excursie start en eindigt bij één van onze hotels op Phuket.

Bezoek ons reisburo in Maarssen om uw vakantie naar Thailand te bespreken

Wilt u uw vakantie naar Thailand persoonlijk komen bespreken met één van onze Thailand specialisten, dan bent u van harte welkom op ons reisburo in Maarssen.

Phuket City Tour – Dagelijks vertrek vanuit onze Phuket hotels

  • Phuket
  • 2
  • E-PHU-01
  • ongeveer: 10.00 - 15.00 uur

Programma

Dag 01 :
Phuket

U wordt opgehaald bij uw hotel op Phuket.

We brengen een bezoek aan het Phuket View Point. Bij het Laem Prom Thep View Point heeft u een prachtige uitzicht op drie baaien: Kata Noi, Karon en Koh Poo eiland.

Hierna rijden we langs Rawai Beach. Op deze locatie is een dorpje van de zeezigeuners gevestigd. De meeste inwoners van dit dorp zijn vissers. Ze leven nog op een traditionele manier.

Ook bezoeken we de Wat Chalong. Deze tempel is gebouwd ter ere van de monnik Luang Pho Chaem (1827-1908) die wordt beschouwd als een levende Boeddha. Hij kwam in vreedzame opstand tegen plunderende bendes en naar zeggen heeft hij enkele wonderen verricht.

In Phuket Stad zien we de oude gebouwen die gebouwd zijn in een Sino-Portugese stijl. Deze gebouwen hebben zowel Chinese- als Portugese kernmerken. We gaan hier genieten van deze prachtige architectuur.

Vervolgens bezoeken we de World Gems Gallery. Hier worden prachtige juwelen gemaakt.

Later op de dag wordt u weer teruggebracht bij uw hotel.

Phuket City Tour - E-PHU-01

U kunt uw vraag stellen via onderstaand formulier.

Phuket City Tour