Green Elephant Sanctuary Park

1 Days

Green Elephant Sanctuary Park

Tijdens deze dagtrip op Phuket bezoek je het Green Elephant Sanctuary Park.

Een fantastische excursie naar het Green Elephant Sanctuary Park in Phuket.

Wilt u uw vakantie naar Thailand persoonlijk komen bespreken met één van onze Thailand specialisten, dan bent u van harte welkom op ons reisburo in Maarssen.

Dagelijks vertrek vanuit onze Phuket hotels

  • Phuket
  • 2
  • E-PHU-03
  • ongeveer: 09.00 - 13.00 uur

Programma

Dag 01 :
Phuket

Olifanten behoren tot Thailand, evenals de zee, lekker eten en de fascinerende cultuur. Eeuwenlang werden olifanten gezien als heilig in Thailand. Het aantal olifanten in Thailand neemt echter af. Om deze reden is het absoluut cruciaal om niet alleen de wijze reuzen te beschermen, maar ook hun natuurlijke habitat. Een Elephant Sanctuary is het juiste adres! Bezoek ons ​​en wees onder de indruk van de enorme dieren. Ervaar zelf de zeer speciale sfeer in ons park.

In het Elephant Sanctuary kun je olifanten op de meest natuurlijke manier ervaren. Het is belangrijk voor ons dat u het dagelijks leven van de dieren kunt ervaren. En dat u hen kunt benaderen bij het voeden of baden. In het kort: het is een prachtige ervaring die je nog lang zult onthouden.

Programma: U kunt kiezen uit een ochtend of middag programma.

We halen u op bij uw hotel en vervolgens kunt u genieten van een rit door afgelegen glooiende heuvels langs idyllische stranden naar de jungle in het noordwesten van Phuket.

Na aankomst in het Green Elephant Sanctuary Park heeft u de mogelijkheid om de grote olifanten en jonge dieren te voeren.

Hierna gaan we verder met een korte presentatie in het Engels van onze visie, het park en de Aziatische olifant.

Na de presentatie, kun je de olifanten en jezelf inwrijven met modder in het spabad. U heeft hier de mogelijkheid om prachtige foto’s te maken.

Daarna kun je de modder van de olifanten en jezelf afspoelen in het zoetwaterbad, voordat je plezier beleeft met de de olifanten onder de XXL douche.

Na het douchen kunt u genieten van een rijk, authentiek Thais buffet. En tot slot kun je afscheid nemen van de olifanten voordat we je terugbrengen naar uw hotel.

Lunch

Green Elephant Sanctuary Park Phuket - E-PHU-03

U kunt uw vraag stellen via onderstaand formulier.

Green Elephant Sanctuary Park