Koh Racha Tour

1 Days

Koh Racha Tour

De Koh Racha Tour is een dagtrip vanuit Phuket.

Een populaire dagtrip vanuit Phuket is die naar Koh Racha, een klein en ongerept eiland in de Andamanse Zee. De dag begint met een vertrek per boot vanuit de haven van Phuket. Na ongeveer 45 minuten varen, bereik je het kristalheldere water van Koh Racha. Hier heb je de mogelijkheid om te snorkelen en te duiken, terwijl je de overvloedige onderwaterwereld van Thailand verkent. Je kunt genieten van het kleurrijke koraal, verschillende soorten tropische vissen en misschien zelfs zeeschildpadden en haaien spotten.

Later in de middag kun je ontspannen op het strand of genieten van een heerlijke Thaise lunch in een van de lokale restaurants. Als je een avontuurlijke geest hebt, kun je ook de junglepaden van het eiland verkennen en genieten van adembenemende uitzichten over de zee.

In de middag vaar je terug naar Phuket, waar je kunt terugkijken op een onvergetelijke dag vol avontuur en schoonheid.

Bezoek ons reisburo in Maarssen om uw vakantie naar Thailand te bespreken

U kunt deze dagexcursie in ieder Phuket programma inlassen. De excursie start en eindigt bij één van onze hotels op Phuket.

Wilt u uw vakantie naar Thailand persoonlijk komen bespreken met één van onze Thailand specialisten, dan bent u van harte welkom op ons reisburo in Maarssen.

Koh Racha Tour – Dagelijks vertrek vanuit onze Phuket hotels

  • Phuket
  • 2
  • E-PHU-15
  • ongeveer: 08.30 - 16.30 uur

Programma

Koh Racha is gelegen op circa 20 km ten zuiden van Phuket. Er bevinden zich hier twee eilandjes, Racha Yai en Racha Noi. Koh Racha Yai is het grootste van de twee eilandjes.

U wordt ’s morgens opgehaald bij uw hotel op Phuket voor de transfer naar de Chalong pier. Vanaf deze pier varen we naar Koh Racha. Na aankomst op Koh Racha kunt u heerlijk gaan relaxen op het prachtige witte zandstrand bij Patok Bay.

Vervolgens gaan we naar Kon Kae Bay. Hier kunt u eindeloos snorkelen en genieten van de prachtige koraalriffen en de kleurrijke vissen. Snorkelmaterialen zijn aanwezig en inclusief. Tevens kunt u relaxen op het prachtige strand van Siam Bay. U kunt gebruik maken van de strandstoelen.

Rond het middaguur is het tijd geworden om te lunchen. Deze lunch is inbegrepen in de tourprijs.

Na de lunch kunt u wederom gaan genieten op dit prachtige eiland. Ga zwemmen, snorkelen, zonnen of luieren. U kunt ook een wandeling gaan maken door de jungle op het eiland.

’s Middags varen we weer terug naar Phuket. Vanaf de Chalong pier volgt de transfer terug naar uw hotel op Phuket.

Lunch

Koh Racha Tour - E-PHU-15

U kunt uw vraag stellen via onderstaand formulier.

Koh Racha Tour