Phi Phi & Khai Island

1 Days

Phi Phi & Khai Island

Phi Phi & Khai Island is een dagtrip vanuit Phuket.

Een fantastische dagexcursie. Een reis naar Phuket is niet compleet zonder de Phi Phi Eilanden te bezoeken.

Khai Island is een prachtig en schilderachtig eiland in de buurt van Phuket in Thailand. Het is bereikbaar per speedboot en biedt prachtige stranden en kristalhelder water, perfect om te snorkelen en te zwemmen. Het eiland is klein en onontwikkeld, waardoor het een geweldige ontsnapping is aan de drukte van het stadsleven. Bezoekers kunnen hun tijd doorbrengen met loungen op de witte zandstranden of het verkennen van de kleurrijke onderwaterwereld. Het eiland biedt ook een verscheidenheid aan lokale restaurants en winkels, die een smaak van Thaise cultuur bieden. Ondanks zijn grootte is Khai Island een populaire bestemming en kan het druk worden tijdens piekseizoenen. Toch blijft het een verborgen juweeltje, dat een vredige retraite biedt voor degenen die op zoek zijn naar een serene en pittoreske eilandervaring in Thailand. Kortom, Khai Island is een must-visit voor iedereen die op zoek is naar een serene en pittoreske eilandervaring in Thailand.

U kunt deze dagexcursie in ieder Phuket programma inlassen. De excursie start en eindigt bij één van onze hotels op Phuket.

Wilt u uw vakantie naar Thailand persoonlijk komen bespreken met één van onze Thailand specialisten, dan bent u van harte welkom op ons reisburo in Maarssen.

Dagelijks vertrek vanuit onze Phuket hotels

  • Phuket
  • 2
  • E-PHU-10
  • ongeveer: 07.00 - 16.30 uur

Programma

Vroeg in de morgen wordt u opgehaald bij uw hotel voor de transfer naar de Marina Pier. Per speedboot vertrekken we naar Phi Phi Don, de grootste van de twee Phi Phi Eilanden. Tijdens deze boottocht kunt u genieten van het prachtige uitzicht met uit de zee oprijzende kalksteen formaties.

Na aankomst op de Phi Phi Eilanden gaan we snorkelen bij Maya Bay. Op deze prachtige locatie is de film “The Beach” opgenomen. Tijdens het snorkelen kunt u genieten van de kleurrijke onderwaterwereld. Snorkelspullen zijn aanwezig.

Na het snorkelen gaan we genieten van de prachtige omgeving van Loh Sasmah Bay, Pileh Bay en de Viking Cave.

Rond het middaguur is het tijd geworden om te lunchen. We gaan genieten van een heerlijke buffetlunch op Phi Phi Don.

Na de lunch kunt u relaxen op Phi Phi Don. U kunt gaan zwemmen, zonnen of lekker luieren op het prachtige strand.

Vervolgens varen we verder naar Khai Island. Hier kunt u relaxen op het prachtige witte zandstand. verder kunt u hier zwemmen en snorkelen.

Helaas is het al weer tijd geworden om terug te varen naar Phuket. Na aankomst op de Marina Pier wordt u teruggebracht naar uw hotel op Phuket.

Lunch

Phi Phi & Khai Island - E-PHU-10

U kunt uw vraag stellen via onderstaand formulier.

Phi Phi & Khai Island