Hotels Buriram

Hotels Buriram – Thailand

Zoekt u een hotel in Buriram? U kunt kiezen uit meer dan 40 hotels in Buriram. Profiteer van onze dagdeal hotels, deze zijn per nacht te boeken en altijd scherp geprijsd. Tevens kunt u bij ons ook de treintickets naar Buriram reserveren.

Buriram is een provincie in het noordoosten van Thailand, bekend om zijn rijke culturele erfgoed, oude Khmer-ruïnes en moderne sportfaciliteiten. De provincie heeft een bevolking van ongeveer 1,6 miljoen mensen en beslaat een oppervlakte van 10.320 vierkante kilometer. Buriram heeft talloze tempels, waaronder het beroemde Khao Kradong-bos en het Phanom Rung-historisch park, dat de prachtige overblijfselen van oude Khmer-architectuur bevat.

Buriram is ook de thuisbasis van het Chang International Circuit, een modern racecircuit dat internationale motorsportevenementen organiseert en een populaire bestemming is voor motorsportliefhebbers. Bovendien is de provincie de thuisbasis van verschillende traditionele festivals zoals het Phi Ta Khon (Ghost Festival) en het Buffalo Racing Festival, dat bezoekers van over de hele wereld trekt.

Met zijn rijke geschiedenis, natuurlijke schoonheid en overvloed aan moderne voorzieningen is Buriram een unieke en spannende bestemming voor reizigers die op zoek zijn naar een authentieke Thaise ervaring.

Combineer uw hotel met een vliegticket en “bouwsteenmodules” naar keuze. Op deze manier kunt u zelf uw eigen reis naar Thailand samenstellen!

U kunt kiezen uit meer dan 14000 verschillende hotels in Thailand. De accommodaties variëren van eenvoudige guesthouses tot de luxe vijfsterrenhotels. U kunt kiezen uit verschillende kamertypes met of zonder ontbijt. Zoekt u een ander hotel in Thailand? Voor ons geen probleem, omdat wij vrijwel alle hotels via ons online reserveringssysteem direct voor u kunnen reserveren.

Wilt u uw reis naar Thailand persoonlijk komen bespreken met één van onze Thailand specialisten, dan bent u van harte welkom op ons reisburo in Maarssen.


Overzicht Hotels Buriram


Hieronder vindt u een overzicht van onze hotels in Buriram, echter dit is slechts een kleine selectie. Wij kunnen vrijwel alle hotels voor u online reserveren.

Buriram - Lemon Resort

Lemon Resort – Buriram Lemon ResortLAAGSTE PRIJS!va € 27 per kamer …

Buriram - Fortune Hotel

Fortune Hotel Buriram Fortune Hotel Buriram LAAGSTE PRIJS! va € …

Buriram - Amari Buriram United

Amari Buriram United – Buriram Amari Buriram United LAAGSTE PRIJS! …