Hotels Koh Lipe

Hotels Koh Lipe

Zoekt u een hotel op Koh Lipe? U kunt kiezen uit meer dan 35 verschillende hotels op Koh Lipe. Profiteer van onze dagdeal hotels, deze zijn per nacht te boeken en altijd scherp geprijsd.

Koh Lipe is een klein eiland gelegen in de Andamanse Zee en is uitgegroeid tot een must-visit bestemming in Thailand voor toeristen die op zoek zijn naar een ongerepte eiland ervaring. Met tal van stranden om te verkennen, van Sunrise Beach tot Pattaya Beach, heeft Koh Lipe een uitstekende selectie van hotels die geschikt zijn voor allerlei soorten reizigers.

Het eiland heeft zowel luxueuze hotels als budgetvriendelijke pensions. Er zijn meer dan 100 hotels en resorts op het eiland met verschillende voorzieningen zoals zwembaden, locaties aan het strand en chique restaurants. Strandhotels zijn het meest populair en bieden gasten een prachtig uitzicht op de zee en gemakkelijke toegang tot de witte zandstranden.

Met het scala aan accommodatieopties heeft Koh Lipe echt voor ieder wat wils, waardoor het de perfecte bestemming is voor een tropische eilandvakantie.

De accommodaties variëren van eenvoudige guesthouses tot de luxe vijfsterrenhotels. U kunt kiezen uit verschillende kamertypes met of zonder ontbijt. Zoekt u een ander hotel in Thailand? Voor ons geen probleem, omdat wij vrijwel alle hotels via ons online reserveringssysteem direct voor u kunnen reserveren.

Hoe bereikt u Koh Lipe

Koh Lipe is een prachtig eiland in de Andamanse Zee, dat deel uitmaakt van het Tarutao National Marine Park in Thailand. Om Koh Lipe te bereiken, moet u eerst naar een van de nabijgelegen steden of eilanden vliegen of varen, zoals Hat Yai, Trang, Langkawi of Pak Bara. Vervolgens kunt u een speedboot of een veerboot nemen naar Koh Lipe, die ongeveer 90 minuten tot 3 uur duurt, afhankelijk van uw vertrekpunt en het type boot. Zodra u op Koh Lipe aankomt, kunt u genieten van de witte zandstranden, de kristalheldere wateren en de kleurrijke koraalriffen die dit eiland zo speciaal maken.

Bezoek ons reisburo in Maarssen om uw vakantie naar Thailand te bespreken

Combineer uw hotel met een vliegticket en/of “bouwsteenmodules” naar keuze. Op deze manier kunt u zelf uw eigen reis naar Thailand samenstellen!.

Wilt u uw vakantie naar Thailand persoonlijk komen bespreken met één van onze Thailand specialisten, dan bent u van harte welkom op ons reisburo in Maarssen.

Koh Lipe - Castaway Resort Koh Lipe

Castaway Resort Koh Lipeva € 39 per kamerBEACHFRONT Castaway Resort …

Koh Lipe - Lipe Beach Resort

Lipe Beach Resort va € 40 per kamer BEACHFRONT Lipe …

Koh Lipe - Mountain Resort Koh Lipe

Mountain Resort Koh Lipe Mountain Resort Koh Lipe LAAGSTE PRIJS! …

Koh Lipe - Sita Beach Resort

Sita Beach Resort – Koh Lipe Sita Beach Resort LAAGSTE …

Koh Lipe - Mali Resort Pattaya Beach

Mali Resort Pattaya Beach va € 74 per kamer BEACHFRONT …

Koh Lipe - Idyllic Concept Resort

Idyllic Concept Resort va € 83 per kamer BEACHFRONT Idyllic …

Koh Lipe - Akira Lipe Resort

Akira Lipe Beach – Koh Lipe Akira Lipe Resort va …