Hotels Karon Beach – Phuket

Zoekt u een hotel aan Karon Beach? U kunt kiezen uit meer dan 100 verschillende hotels aan Karon Beach. Profiteer van onze dagdeal hotels, deze zijn per nacht te boeken en altijd scherp geprijsd. Tevens kunt u bij ons ook de transfers naar uw hotel boeken.

Kies uit meer dan 100 verschillende hotels aan Karon Beach

Karon Beach is één van de meest populaire toeristische plekken in Phuket, Thailand en biedt een reeks aan hotels die bij ieder budget en voorkeur passen. Van luxe vijfsterren resorts tot meer betaalbare gastenverblijven, er is voor ieder wat wils op Karon Beach. Veel hotels bieden toplocaties op slechts een steenworp afstand van het strand, met prachtige uitzichten op de oceaan en gemakkelijke toegang tot lokale restaurants en winkels.

Van budgetvriendelijke tot luxe accommodaties

De meeste hotels bieden een reeks aan voorzieningen zoals zwembaden, à la carte restaurants en spa faciliteiten. Bezoekers kunnen genieten van een ontspannend en comfortabel verblijf terwijl ze de prachtige stranden, levendige nachtleven en culturele attracties van Karon Beach en de omliggende gebieden verkennen.

De hotels kun je per nacht reserveren

Combineer uw hotel in Karon met een vliegticket, “bouwsteenmodules” en/of dagtrips naar keuze. Op deze manier kunt u zelf uw eigen reis naar Phuket samenstellen.

U kunt kiezen uit meer dan 675 verschillende accommodaties op Phuket. De accommodaties variëren van eenvoudige guesthouses tot de luxe vijfsterrenhotels. U kunt kiezen uit verschillende kamertypes met of zonder ontbijt. Zoekt u een ander hotel in Thailand? Voor ons geen probleem, omdat wij vrijwel alle hotels via ons online reserveringssysteem direct voor u kunnen reserveren.

Bezoek ons reisburo in Maarssen om uw vakantie naar Phuket te bespreken

Wilt u uw vakantie naar Thailand persoonlijk komen bespreken met één van onze Thailand specialisten, dan bent u van harte welkom op ons reisburo in Maarssen.

Overzicht Hotels Karon Beach

Hieronder vindt u een overzicht van onze hotels in Karon, echter dit is slechts een kleine selectie. Wij kunnen vrijwel alle hotels voor u reserveren, tegen scherpe prijzen.