Vliegticket Austrian Airlines Bangkok

Vliegticket Austrian Airlines Bangkok

Een voordelig vliegticket met Austrian Airlines naar Bangkok boekt u bij BM Air Reizen. Wij zijn gespecialiseerd in reizen naar Thailand en bieden u de beste service en prijs. Om een prijsopgave te ontvangen, hoeft u alleen maar ons online formulier in te vullen. U kunt ook langs komen bij ons reisburo in Maarssen.

Wij werken met een online reserveringssysteem dat de beschikbaarheid van de vertrekdata controleert. Zo kunnen wij u de meest gunstige tarieven garanderen. Bovendien printen wij het vliegticket met Austrian Airlines meteen voor u uit, zodat u deze direct in handen heeft. Daarnaast kunt u bij ons ook uw stoel aan boord vastleggen, zodat u kunt genieten van een comfortabele reis naar Bangkok.

U kunt dit vliegticket met Austrian Airlines naar Bangkok combineren met onze Bangkok bouwstenen, dagtours, hotels of Thailand rondreizen.


Logo Austrian Airlines

Austrian Airlines is de grootste airline van Oostenrijk met als thuishaven Wenen. Deze betrouwbare maatschappij, opgericht in 1957, beschikt over een moderne vloot. Vanaf Amsterdam vliegt u in circa 1 uur en 50 min. naar Wenen. Vanuit Wenen vliegt Austrian Airlines dagelijks non-stop in circa 10 uur met een Boeing 777 naar Bangkok.

Vertrek Schiphol

U kunt 3 uur voor vertrek inchecken bij de balie van Austrian Airlines in vertrekhal 1. Online inchecken is mogelijk vanaf 47 uur voor vertrek.

Stoelen reserveren

Boekt u bij ons een vliegticket met Austrian Airlines naar Bangkok, dan heeft u de mogelijkheid om ook een stoel aan boord te reserveren. Dit is handig, want zo kunt u uw voorkeur aangeven voor een raamplaats, een gangpadplaats of een plaats naast uw reisgenoot. Bovendien kunt u zo voorkomen dat u gescheiden wordt van uw reispartner of dat u op een oncomfortabele plek terechtkomt. Laat ons dus snel weten welke stoel u wilt reserveren en wij regelen het voor u.

Reisklasse aan boord Austrian Airlines

Indien u met Austrian Airlines naar Bangkok vliegt, dan kunt u kiezen uit 3 verschillende klassen aan boord. De Economy Klasse, de Premium Economy Klasse en de World Business Klasse.


Economy Klasse


Vlieg voordelig met Austrian Airlines naar Bangkok!

Kom ontspannen op uw bestemming aan in de Economy Class. De bemanning serveert u maaltijden en drankjes. Het entertainment programma helpt u de tijd tot de landing door te brengen. Ergonomische stoelen met een unieke relaxfunctie zorgen voor meer comfort. Geniet tot wel 350 uur aan film en tv op uw eigen tv-scherm.

U kunt 1 stuks bagage inchecken van max 23 kg in de Economy Klasse. Wij kunnen ook stoelen voor u reserveren met extra beenruimte (toeslag), informeer hiernaar.

Austrian Airlines - Economy Klasse

Premium Economy Klasse


Plezier en ontspanning in Premium Economy Klasse

De Premium Economy Class is een reisklasse met extra comfort. Geniet van tal van voordelen, zoals een extra brede stoel met een grotere kantelhoek. U kunt een moderne stoel verwachten die u kunt aanpassen aan uw eigen behoeften. Geniet van een hoog comfort dankzij een breder zitvlak, voetsteunen en verstelbare hoofdsteun.

De stoel heeft een bredere armleuning met een opklapbare tafel en een USB-aansluiting. In de extra opbergruimte kun je je persoonlijke spullen bij de hand houden.

U ontvangt aan boord een Premium Economy Class Amenity Kit met handige items voor de vlucht. Het entertainment programma aan boord bestaat uit 350 uur video- en audio. Geniet van films op een 30 cm touchscreen met afstandsbediening en een noise cancelling koptelefoon. 

Andere voordelen zijn 2 stuks bagage (max 2 x 23 kg) en een aparte incheckbalie.

Austrian Airlines - Premium Economy Klasse

Business Klasse


Voor vertrek en aan boord profiteert u als Business Class-passagier van tal van voordelen. Extra bagagevrijdom, toegang tot de Business Class-lounge, meer privacy aan boord en exclusieve menu’s. De hightech stoel verandert binnen enkele seconden in een bijna twee meter lang bed. U kunt heerlijk achterover leunen en ontspannen. Extra’s zoals een noise-cancelling koptelefoon en een individueel instelbaar luchtkussensysteem zorgen voor een bijzonder comfortabele reis. Passagiers in de Business Classs cabine ontvangen een Amenity Kit met alles wat u nodig heeft voor een ontspannende reis. Neem extra bagage mee op reis: twee stuks handbagage tot 8 kg en twee gratis stuks bagage tot 32 kg.

Business Klasse

Tarieven vliegticket Austrian Airlines Bangkok

Klik hieronder op de tabbladen Economy, Premium Economy of Business voor onze tarieven van een vliegticket met Austrian Airlines naar Bangkok.

💬 Lees Meer ✈

Logo Austrian Airlines


Vlieg voordelig met Austrian Airlines via Wenen naar Bangkok !

Austrian Airlines - Bangkok

  • Amsterdam - Wenen - Bangkok
  • Dagelijks vertrek
  • Kinderkorting t/m 11 jaar
  • Stoelen reserveren

Economy Klasse – Retour ticket

Amsterdam – Wenen – Bangkok

Deze tarieven zijn de goedkoopste vanaf prijzen op basis van de beschikbaarheid van de luchtvaartmaatschappij en zijn inclusief luchthavenbelasting en brandstoftoeslag.

Bijkomende kosten Austrian Airlines : € 20 per persoon.

Premium Economy Klasse – Retour ticket

Amsterdam – Wenen – Bangkok

* De Premium Economy Klasse is alleen beschikbaar in de Boeing 777 op het traject Wenen – Bangkok – Amsterdam
Het trajecten Amsterdam – Wenen – v.v. wordt in de Economy Klasse gevlogen!
Vertrek Aankomst Vertrek Periode Prijs Boekingsklasse Ticket Geldig Cabine Bagage Tax Weekendtoeslag
Amsterdam Bangkok 18-04-24 t/m 30-06-24 1018 N Retour 1 jaar Premium Economy 2 x 23 kg 347 Ja
Amsterdam Bangkok 01-07-24 t/m 31-08-24 1308 E Retour 1 jaar Premium Economy 2 x 23 kg 347 Ja
Amsterdam Bangkok 01-09-24 t/m 30-11-24 1018 N Retour 1 jaar Premium Economy 2 x 23 kg 347 Ja
va € 1018

Deze tarieven zijn de goedkoopste vanaf prijzen op basis van de beschikbaarheid van de luchtvaartmaatschappij en zijn inclusief luchthavenbelasting en brandstoftoeslag.

Bijkomende kosten Austrian Airlines : € 20 per persoon.

Business Klasse – Retour ticket

Amsterdam – Wenen – Bangkok

Vertrek Aankomst Vertrek Periode Prijs Boekingsklasse Ticket Geldig Cabine Bagage Tax Weekendtoeslag
Amsterdam Bangkok 18-04-24 t/m 30-06-24 2576 Z Retour 1 jaar Business Class 2 x 32 kg 447 Ja
Amsterdam Bangkok 01-07-24 t/m 31-08-24 3521 D Retour 1 jaar Business Class 2 x 32 kg 447 Ja
Amsterdam Bangkok 01-09-24 t/m 30-09-24 2576 Z Retour 1 jaar Business Class 2 x 32 kg 447 Ja
va € 2576

Deze tarieven zijn de goedkoopste vanaf prijzen op basis van de beschikbaarheid van de luchtvaartmaatschappij en zijn inclusief luchthavenbelasting en brandstoftoeslag.

Bijkomende kosten Austrian Airlines : € 20 per persoon.

Logo Austrian Airlines


Vluchtschema Amsterdam – Bangkok

Route: Vluchtnr: Vertrekdagen: Vertrektijd: Aankomsttijd: Reistijd:
Amsterdam – Wenen OS 376 dagelijks 20:00 uur 21:50 uur 01:50 uur
Wenen – Bangkok OS 025 dagelijks 23:20 uur 14:20 uur 10:00 uur
Bangkok – Wenen OS 026 dagelijks 23:45 uur 05:35 uur 10:50 uur
Wenen – Amsterdam OS 371 dagelijks 07:15 uur 09:10 uur 01:55 uur
Let op: bovenstaand vluchtschema is niet altijd actueel en dient uitsluitend als richtlijn, wijzigingen voorbehouden !

Stoelindeling Boeing 777-200ER (Wenen - Bangkok - v.v.)

Seatmap Austrian Airlines - B777-200ER

Let op: Austrian Airlines vliegt soms met een ander type vliegtuig waardoor de stoelindeling iets kan wijzigen. Wijzigingen voorbehouden.

U kunt uw vraag stellen via onderstaand formulier.

Vliegticket Austrian Airlines Bangkok