Vietnam Dragon Land Tour - 12 Dagen

2 deelnemers:
 
4 deelnemers:
 
6 deelnemers:
va € 1248
 
va € 948
 
va € 881

Vietnam Dragon Land Tour

De Vietnam Dragon Land Tour is een 12 daagse rondreis door Vietnam. Tijdens deze rondreis bezoekt u diverse belangrijke bezienswaardigheden. U start in Hanoi waar u o.a. een bezoek brengt aan de Tempel van de Literatuur. Vervolgens maakt u een schitterende boottocht door Halong Bay. Via Hué reist u verder naar Hoi An. Hier bezoekt u het historische oude centrum. Vanuit Ho Chi Minh bezoekt u het Mekong Delta gebied.

Uiteraard kunt u de hotels in dit programma wijzigen naar en/of verlengen met één van onze andere hotels in Hanoi, Hué, Hoi An, Ho Chi Minh en of Can Tho. Vanuit Ho Chi Minh kunt u deze reis verlengen met een strandvakantie in bijvoorbeeld Vung Tau, Long Hai, Ho Tram, Phan Thiet of Mui Ne. Ook is het mogelijk om te verlengen op één van de prachtige eilanden, zoals bijvoorbeeld Phu Quoc of Con Dao.

U kunt deze Vietnam Dragon Land Tour combineren met één van onze bouwsteenmodules. Kijk ook eens bij onze overige Vietnam rondreizen. Ook voor de voordeligste vliegtickets naar Vietnam kunt u bij ons terecht. Verder is deze rondreis naar eigen wens te verlengen en/of aan te passen. Wilt u uw vakantie naar Vietnam persoonlijk komen bespreken met één van onze Vietnam specialisten, dan bent u van harte welkom op onze reisburo in Maarssen.

Dagelijks vertrek vanaf het vliegveld in Hanoi

Dagelijks vertrek vanaf het vliegveld in Hanoi

De Vietnam Dragon Land Tour is één van onze voordeligste rondreizen in Vietnam. We beginnen in de hoofdstad Hanoi, hier bezoeken we de belangrijkste bezienswaardigheden. Hierna maken we een indrukwekkende cruise door Halong Bay. Per nachttrein, met slaapplaatsen, reizen we verder naar het midden van Vietnam. We eindigen in Ho Chi Minh. Ook bezoeken we het Mekong Delta gebied. Uiteraard kunt u deze rondreis naar eigen wens verlengen en/of uitbreiden.

De hoogtepunten van deze reis:

 • Stadstour - Hanoi
 • Halong Bay Cruise
 • Danang - Cham museum
 • Marble Mountains
 • Wandeltocht - Hoi An
 • Stadstour - Ho Chi Minh
 • Boottocht Mekong Delta
 • Cai Rang - drijvende markt
Dag 01 :
Hanoi

HanoiNa aankomst op de luchthaven van Hanoi volgt de transfer naar het La Dolce Vita Hotel.

Dit driesterrenhotel is gelegen in het centrum bij het Hanoi Old Quarter. Op loopafstand vindt u het Hoan Kiem Lake en de Dong Xuan markt.

Na het inchecken in het hotel heeft u de rest van de dag ter vrije besteding. De romantische stad Hanoi is de hoofdstad van Vietnam en heeft meer dan 3 miljoen inwoners. Het oude mooie stadscentrum, met haar brede straat en historische huizen herinnert aan het rijke koloniale verleden uit de Franse periode. Hanoi heeft nog het echte authentieke, dat bij vele andere steden in Azië momenteel ontbreekt. De stad huisvest vele pagodes, musea, oude gebouwen en tempels. En dit alles is gelegen in een oase van veel groen, meren en parken. Dit geeft de stad een gevoel van vrede en rust.

Overnachting in het La Dolce Vita Hotel – superior kamer.

Hotel
Dag 02 :
Hanoi

Hanoi - Tran Quoc PagodaNa het ontbijt gaan we een stadstour maken door Hanoi.

We beginnen met een bezoek aan het Mausoleum (het graf) van president Ho Chi Minh. Dit Mausoleum is 21 meter hoog en 41 meter breed. Let Op: het mausoleum is iedere maandag en vrijdag gesloten! Ook bezoeken we het Humble House on Stilts. In dit huis woonde Ho Chi Minh van 1958 tot 1969.

De volgende stop is bij de One Pillar Pagoda (de Pagode die is gebouwd op 1 paal). De pagode is gebouwd in opdracht van keizer Ly Thai Tong. Deze keizer verlangde naar een kind en binnen een jaar was zijn vrouw zwanger. Uit dankbaarheid liet hij een kleine tempel bouwen in de vorm van een lotusbloem, prachtige gelegen in een vijver. Tijdens de oorlog werd een groot deel van de tempel vernietigd, maar de Vietnamese regering liet deze na de oorlog herbouwen.

Hierna bezoeken we de Tran Quoc Pagoda. Dit is de oudste Boeddhistische tempel in Hanoi, gebouwd in de 6e eeuw tijdens het bewind van keizer Ly Nam De. De pagode is prachtig gelegen op het eilandje Kim Ngu in het West Lake.

Vervolgens bezoeken we nog het Museum of Women. Zoals de naam al zegt gaat dit museum volledig over de vrouwen in Vietnam. Het museum heeft meerdere verdiepingen met onder andere kunst, kleding en de rol van de vrouwen tijdens de oorlog.

’s Middags bezoeken we de Tempel van de Literatuur, de eerste universiteit van Vietnam uit 1076. Het is gelegen in het oude stadshart uit de 15e eeuw. Het tempelcomplex is een prachtig voorbeeld van de traditionele Vietnamese architectuur. De tempel is gewijd aan Confucius, wijzen en geleerden. In het tempelcomplex vinden we prachtige binnenplaatsen en altaren.

Hierna gaan we een wandeltocht maken door Hanoi Old Quarter. Tijdens de wandeltocht bezoeken we de Ngoc Son Tempel (de Tempel van de Jade Berg). Deze tempel is prachtig gelegen op een eilandje in het Hoan Kiem Lake. De originele tempel dateert uit de Tran Dynastie, maar is meerdere malen herbouwd. In de 18e eeuw is de tempel voor het laatst herbouwd. De Ngoc Son Tempel is gewijd aan de nationale held generaal Tran Hung Dao, die in de 13e eeuw de Mongolen versloeg en aan de filosofen La To en Van Xuong. Via de houten Huc Brug, de brug van de vroege ochtendzon, bereikt u de tempel.

Ook gaan we een ritje maken met een rickshaw. Een rickshaw is een typische Vietnamese fietstaxi, waarbij u in een bakje voor de fiets zit.

Later op de dag gaan we een bezoek brengen aan een waterpoppenvoorstelling. Deze show wordt al vele generaties lang vertoond. Het is ontstaan op het platteland, waar de boeren tijdens overstromingen hun gezinnen vermaakten met poppenvoorstellingen in de rijstvelden. De waterpoppenvoorstelling vindt plaats onder begeleiding van traditionele muziek.

Overnachting in het La Dolce Vita Hotel.

Ontbijt
Hotel

Halong Bay - V-Spirit CruiseNa het ontbijt uitchecken uit uw hotel in Hanoi. We verlaten Hanoi en rijden in circa 3 uur door het platteland van de Red River Delta naar onze bestemming Halong Bay.

Hier gaat u aan boord van de V-Spirit en vervolgens gaan we een we een heerlijke cruise maken door de Baai van Halong. Halong Bay wordt ook wel één van de zeven wereldwonderen genoemd en staat op de werelderfgoedlijst van de UNESCO. De baai heeft een kustlijn van 120 km en het gebied beslaat zo`n 1500 vierkante kilometer. De baai bestaat uit vele duizenden eilandjes met mooie rotsformaties en grotten.

We varen door de baai en genieten van de vele prachtige rotsformaties. Onderweg naar Bai Tu Long Bai kunt u genieten van een seafood lunch (inclusief).

Vervolgens varen we naar de goed verborgen Sung Sot grot, de mooiste grot in Halong Bay. In de grot is een wandelpad aangelegd, zodat we rustig kunnen rondlopen door de grot. De grot heeft een ruimte van ongeveer 10.000 m² en is gevuld met prachtige kleuren en oude gesteente.

Hierna varen we naar Titov Island. Hier heeft u de gelegenheid om te zwemmen of gewoon even lekker relaxen op het strand. Vanaf de top van het eiland kunt u genieten van het prachtige uitzicht over Halong Bay.

Op het bovendek vindt een Sunset Party plaats. U kunt hier genieten van de prachtige zonsondergang.

Later wordt op de junk het diner geserveerd. ’s Avonds kunt u na het diner (inclusief) op het dek ontspannen, voordat u in slaap valt in uw comfortabele hut aan boord van de Junk.

We overnachten op de boot in een Deluxe Cabin.

Ontbijt, Lunch, Diner
Boot

Halong Bay - V-Spirit CruiseIn de vroege ochtend kunt u op het dek deelnemen aan Tai Chi.

Vervolgens varen we weer langzaam door de baai en passeren het vissersdorp Ba Hang. We zien hier het dagelijks leven van de inwoners die leven van de visserij. Tijdens het varen kunt u genieten van een traditionele Vietnamese brunch (inclusief). We varen langzaam door Halong Bay richting de haven.

Hierna rijden we via een prachtig landschap terug naar Hanoi.

Na aankomst in Hanoi reizen we verder naar het treinstation. We nemen de nachttrein (SE19), met slaapplaatsen 4 pers. softsleeper, naar Hué. Het is mogelijk om tegen een meerprijs een Privé cabine voor 2 personen te reserveren.

Overnachting in de nachttrein.

Ontbijt, Lunch
Nachttrein
Dag 05 :
Hué

Hué - Ming Mang TombNa aankomst op het treinstation van Hué gaan we ontbijten in een lokaal restaurant.

Hierna volgt de transfer naar het Gold Hotel Hué. Dit hotel is perfect gelegen op loopafstand van de Huong River en het centrum van Hué.

De rest van de dag is ter vrije besteding. U kunt op eigen gelegenheid Hué gaan verkennen. Deze stad werd in 1601 gesticht door Nguyen Hoang, een landheer van de Nguyen dynastie. Hué is beroemd vanwege haar schitterende architectuur, citadels, paleizen, pagodes en koninklijke graftombes welke ontstaan zijn tijdens het bewind van de Nguyen dynastie. Dit was de laatste dynastie van Vietnam, welke regeerde van 1802 tot 1945. Hué is officieel erkend als één van ‘s werelds grootste culturele ontdekkingen.

Overnachting in het Gold Hotel Hué – superior kamer.

Ontbijt
Hotel

Danang - Marble MountainsNa het ontbijt rijden we door een prachtig bergachtig landschap via de Hai Van Pass naar Danang. De Hai Van Pass wordt één van de mooiste kustwegen ter wereld genoemd.

In Da Nang bezoeken we het Cham museum. Dit museum beschikt over de grootste collectie Cham kunst en sculpturen ter wereld. De Cham waren grotendeels Boeddhistisch en Hindoeïstisch en hadden de macht over een groot deel van Vietnam. In de vijftiende eeuw werden de Cham door de Chinezen verslagen en moesten zij hun land inleveren. De overblijfselen van dit koninkrijk is te bewonderen in het museum.

Hierna stoppen we bij de Marble Mountains. Dit is een cluster van vijf marmer en kalksteen heuvels. Deze vijf bergen zijn vernoemd naar de vijf elementen: Kim Son (metaal), Moc Son (hout), Tho Son (aarde), Hoa Son (vuur) en Thuy Son (water).

We gaan de Thuy Son (de waterberg) bezoeken. Er gaat een wandelroute dwars door deze berg en er bevinden zich hier boeddhistische- en hindoeïstische grotten vol prachtige tempels en pagodes. Het is mogelijk om met de lift naar boven te gaan. (ter plaatse te voldoen tegen een klein bedrag) Vanaf bepaalde uitkijkpunten kunt u genieten van het panoramische uitzicht over het nabijgelegen platteland. de stad en de zee.

Om bij de diverse grotten te komen moeten we via een stelsel van trappen en doorgangen lopen. De grotten en doorgangen staan vol met prachtige beelden. Indien we de wandelroute nemen dan komen we uit bij de Tam Thai pagode. Van hieruit lopen verschillende routes naar o.a. de Huyen Khong grot, één van de grootste ruimtes in de Thuy Son. Ook gaan er routes naar de Ton Tam pagode, de Tu Tam pagode, de Linh Nham grot en het View Point Vong Giang Dai. Via de Van Thong grot lopen we verder naar het View Point Vong Hai Dai, de Linh Ung pagode en de Xa Loi Tower. In de Tang Chon grot kunt u genieten van een prachtig Cham Boeddhabeeld. Dit beeld zit precies in een lichtschacht, dat natuurlijk licht op de Boeddha laat schijnen.

Vervolgens gaan we verder naar Hoi An. Hier staan enkele zeer oude huisjes en tempels. Hoi An was van de 15de tot de 19de eeuw één van de belangrijkste zeehavens van Zuidoost-Azië. Tegenwoordig staat dit gebied bekend vanwege haar zeer oude monumentale huizen en tempels, die onder toezicht staan van de UNESCO.

In de middag gaan we een wandeltocht maken door de historische stad Hoi An. Veel van de gebouwen in de stad weerspiegelen historische architecturale stijlen en de hele stad staat op de Werelderfgoedlijst van UNESCO.

We wandelen door de straatjes langs de vele historische oude gebouwen en handelshuizen. We bezoeken de Phuc Kien Pagode en de 400 jaar oude Japanse brug. De Japanse brug is gebouwd in 1593 door de Japanse gemeenschap van Hoi An. Ze bouwden de brug om het Japanse wijk te verbinden met het Chinese wijk. 50 jaar later werd er een klein tempeltje gebouwd, aan de Japanse kant, ter ere van een Japanse God. Deze God werd geëerd en aanbeden met het doel om overstromingen te voorkomen.

Tot slot bezoeken we een werkplaats waar de traditionele lantaarns worden gemaakt. We leren hier hoe we deze prachtige lantaarns zelf kunnen maken. In Hoi An zien we deze traditionele lantaarns overal hangen. ’s Avonds verlichten ze de stad en ze zorgen ervoor dat Hoi An er mooi uitziet. Voor de lokale bewoners hebben de lantaarns echter een diepere betekenis. Ze geloven dat de lantaarns, welke voor de huizen hangen, geluk en rijkdom zullen brengen. Na afloop van de les mag u uw inklapbare lantaarn mee naar huis nemen.

Overnachting in het Kiman Hoi An Hotel & Spa – superior kamer.

Ontbijt
Hotel
Dag 07 :
Hoi An

Hoi AnDeze dag kunt u, na het ontbijt, vrij besteden.

U kunt ter plaatse een fiets huren en heerlijk gaan rondfietsen door het historische centrum van Hoi An.

Ook kunt u lekker gaan relaxen en genieten op het Cua Dai Beach of het prachtige An Bang Beach. Beide stranden liggen een klein stukje buiten Hoi An. Per fiets kunt u beide stranden eenvoudig bereiken. Het terrein is vlak en onderweg passeert u enkele rijstvelden.

Het is ook mogelijk om een bezoek te brengen aan de nabijgelegen Cham eilanden. De wateren rond deze eilanden bieden goede snorkel- en duikmogelijkheden. Verder beschikken deze eilanden over parelwitte stranden.

Overnachting in het Kiman Hoi An Hotel & Spa.     

Ontbijt
Hotel

Danang - Dragon BridgeNa het ontbijt kunt u de ochtend vrij besteden tot aan de transfer naar het treinstation van Danang.

’s Middags stappen we op de nachttrein (SE3), met slaapplaatsen 4 pers. softsleeper, naar Ho Chi Minh City. Tegen een meerprijs kan de treinreis omgezet worden naar een binnenlandse vlucht.

Overnachting in de nachttrein.

Ontbijt
Nachttrein
Dag 09 :
Ho Chi Minh

Ho Chi Minh - Reunification PalaceVroeg in de ochtend aankomst op het treinstation van Ho Chi Minh City. Na het ontbijt gaan we een stadstour maken.

We beginnen met een bezoek aan het Herenigings Paleis (Reunification Palace). Tijdens de Vietnamoorlog was dit het presidentiële paleis van Zuid-Vietnam. Het is de locatie waar de oorlog eindigde. Het voormalige Saigon werd veroverd toen een Noord-Vietnamese tank door de hekken van het paleis stormde en de soldaten de vlag van het Saigon regime van het dak neerhaalden en president Duong van Minh arresteerden. Tegenwoordig is het paleis een toeristische trekpleister en doet dienst als museum. U kunt hier de prachtige zalen met het originele interieur bezichtigen.

Vervolgens bezoeken enkele historische gebouwen, zoals de prachtige Notre Dame kathedraal, gebouwd tussen 1877 en 1880 door de Franse kolonisten. De kathedraal heeft twee prachtige klokkentorens van 58 meter hoog. Vlakbij de kathedraal ligt ook het grote oude postkantoor met zijn unieke bouwstijl. We wandelen ook langs het Opera House en het voormalige Hotel de Ville. Dit oude hotel uit de Franse koloniale tijd wordt tegenwoordig gebruikt als stadhuis.

’s Middags bezoeken we het War Remnants Museum. Dit museum, geopend in 1975, is gelegen in het centrum van ho Chi Minh. Het museum richt zich op de Amerikaanse rol in de Vietnamoorlog. U vindt hier een grote collectie tanks, vliegtuigen en helikopters. In het museum krijgt u een goed beeld van hoe de oorlog in Vietnam is geweest.

Aan het eind van de dag bezoeken we China Town en de Binh Tay markt.

Overnachting in het Vien Dong Hotel – superior kamer.

Ontbijt
Hotel

Mekong Delta - boottochtNa het ontbijt rijden we in zuidelijke richting naar Ben Tre. We gaan een bezoek brengen aan de Mekong Delta. Dit gebied, dat bijna net zo groot is als geheel Nederland, wordt ook wel de rijstschuur van Vietnam genoemd. Het is een prachtig bosrijk gebied met vele rijstvelden, lokale dorpjes en fruitplantages.

We gaan hier een prachtige boottocht maken over de Mekong rivier, welke door de lokale bevolking de “Nine Dragon rivier” wordt genoemd. Tijdens deze boottocht varen we langs de vele eilandjes in de rivier. We stoppen bij een bakstenenfabriekje, waar de bakstenen nog steeds met de hand worden gemaakt. Vervolgens gaan we een stuk fietsen door dit prachtige gebied. Tot slot bezoeken we een fruitplantage. Verder kunt u kennismaken met de lokale bewoners en hun manier van leven in het Mekong Delta gebied.

Hierna gaan we verder naar Can Tho, de grootste stad van het Mekong Delta gebied. Can Tho is prachtig gelegen op de zuidoever van de Hau rivier.

Overnachting in het TTC Can Tho Hotel – deluxe city view kamer.

Ontbijt
Hotel

Cai Rang - drijvende marktNa het ontbijt gaan we een bezoek brengen aan de drijvende markt van Cai Rang. De Cai Rang drijvende markt is de meest bruisende markt van het Mekong deltagebied. Honderden kleine bootjes varen rond, voor een mooi plaatsje, om hun producten te verkopen. We varen hier tussen de bootjes met koopwaar rond, een fantastische ervaring.

Hierna bezoeken we het 100 jaar oude koloniale Binh Thuy House. U krijgt hier een goede indruk van het leven uit de koloniale tijd.

Tot slot wandelen we nog even over de lokale markt van Can Tho.

Later op de dag rijden we terug naar Ho Chi Minh City.

Overnachting in het Vien Dong Hotel.

Ontbijt
Hotel
Dag 12 :
Ho Chi Minh

Na het ontbijt volgt de transfer naar het vliegveld van Ho Chi Minh. Hier eindigt deze tour.

U kunt deze reis verlengen met een heerlijke strandvakantie in bijvoorbeeld: Vung Tau, Long Hai, Ho Tram, Phan Thiet of Mui Ne. Deze plaatsen zijn vanuit Ho Chi Minh eenvoudig te bereiken. Ook is het mogelijk om te gaan genieten op één van de prachtige eilanden, zoals bijvoorbeeld Phu Quoc of Con Dao.

Wilt u tijdens deze rondreis langer in een bepaalde plaats verblijven, een bouwsteenmodule invoegen of iets wijzigen, dan is dit natuurlijk ook mogelijk. ALLES KAN EN NIETS MOET

WILT U UW VIETNAM REIS PERSOONLIJK KOMEN BESPREKEN MET EEN VAN ONZE VIETNAM SPECIALISTEN, DAN BENT U VAN HARTE WELKOM OP ONS REISBURO IN MAARSSEN

Ontbijt

Wat is wel en niet inbegrepen in deze reis

Inclusief

 • Het vermelde tourprogramma + vermelde maaltijden
 • Vervoer per airconditioned auto of minibus, afhankelijk van het aantal deelnemers
 • Engelssprekende gids tijdens de excursies
 • Entreegelden
 • Hotels op basis van Logies + Ontbijt

Exclusief

 • Vliegticket naar Vietnam
 • U kunt dit vliegticket uiteraard bij ons bijboeken of eventueel zelf reserveren

Kaart Vietnam Dragon Land Tour

Kaart Vietnam Rondreis Dragon Land

Vietnam Dragon Land Tour - 12 Dagen - R-VTN-09

1-persoonskamer toeslag:


 • 01 januari 2023 t/m 30 april 2023: € 265
 • 01 mei 2023 t/m 30 september 2023: € 249
 • 01 oktober 2023 t/m 31 december 2023: € 266

Hoogseizoentoeslagen hotels + verplichte diners


Er kunnen toeslagen gelden op Vietnam Public Holidays & van  24 december 2023 t/m 31 december 2023

Deze toeslagen zijn afhankelijk van het hotel waar u op dat moment verblijft


Vietnam - Dragon land tour
Hanoi - Mausoleum
Hanoi - Tempel van de Literatuur
Hanoi - Ngoc Son Tempel
Hanoi - Waterpoppenvoorstelling
Halong Bay
Halong Bay
Halong Bay
Halong Bay
Halong Bay
Halong Bay
Halong Bay
Hue
hue - dragon boot
hue - Thien Mu Pagode
Marble Mountains
Marble Mountains
Marble Mountains
Marble Mountains
Marble Mountains
Marble Mountains
Marble Mountains
Marble Mountains - Xa Loi Tower - Thuy Son
Marble Mountains - Xa Loi Tower - Thuy Son
Marble Mountains
Hoi An - Silk Boutique Hotel
Hoi An - Silk Boutique Hotel
Hoi An - Silk Boutique Hotel
Ho Chi Minh - War Remnants Museum
Ho Chi Minh - War Remnants Museum
Ho Chi Minh - War Remnants Museum
Ho Chi Minh - War Remnants Museum
Ho Chi Minh - Reunification Palace
slider_vietnam_dragon_land_tour_01

De Vietnam Dragon Land Tour, een 12-daagse rondreis door Vietnam

slider_vietnam_dragon_land_tour_02

Dag 02: We beginnen met een bezoek aan het Mausoleum van Ho Chi Minh

slider_vietnam_dragon_land_tour_03

Dag 02: Vervolgens bezoeken we de Tempel van de Literatuur

slider_vietnam_dragon_land_tour_04

Dag 02: 's Middags staat de Ngoc Son Tempel op het programma

slider_vietnam_dragon_land_tour_05

Dag 02: Tot slot gaan we een leuke waterpoppenvoorstelling bekijken

slider_vietnam_dragon_land_tour_06

Dag 03: Cruise door het schitterende landschap van Halong Bay

slider_vietnam_dragon_land_tour_07

Dag 03: Vanaf de boot kunt u genieten van het indrukwekkende landschap

slider_vietnam_dragon_land_tour_08

Dag 03: Er zijn prachtige grotten te ontdekken in Halong Bay

slider_vietnam_dragon_land_tour_09

Dag 03: We gaan overnachten op de junk, een ware sensatie

slider_vietnam_dragon_land_tour_10

Dag 04: We ontwaken, op de junk, in deze prachtige omgeving

slider_vietnam_dragon_land_tour_11

Dag 04: We varen langzaam door Halong Bay terug naar de haven

slider_vietnam_dragon_land_tour_12

Dag 04: Lokale vissers aan het werk in de Baai van Halong

slider_vietnam_dragon_land_tour_13

Dag 05: Na aankomst in Hue kunt u de rest van de dag vrij besteden

slider_vietnam_dragon_land_tour_14

Dag 05: U kunt bv een tocht maken met een dragon boot

slider_vietnam_dragon_land_tour_15

Dag 05: Ook kunt u een bezoek brengen aan de Thien Mu Pagode

slider_vietnam_dragon_land_tour_16

Dag 06: Onderweg naar Hoi An bezoeken we de Marble Mountains

slider_vietnam_dragon_land_tour_17

Dag 06: Er bevindt zich hier een wandelroute dwars door Thuy Son (waterberg)

slider_vietnam_dragon_land_tour_18

Dag 06: We wandelen door diverse boeddhistische- en hindoeistische grotten

slider_vietnam_dragon_land_tour_19

Dag 06: De grotten en ruimtes staan vol met religieuze beelden

slider_vietnam_dragon_land_tour_20

Dag 06: In de grotten bevinden zich tempels uit de 17e eeuw

slider_vietnam_dragon_land_tour_21

Dag 06: Vanaf bepaalde punten kunt u genieten van het uitzicht

slider_vietnam_dragon_land_tour_22

Dag 06: Voor een klein bedrag kunt u met de lift naar boven - Thang May Elevator

slider_vietnam_dragon_land_tour_23

Dag 06: De Xa Loi Tower op de Thuy Son

slider_vietnam_dragon_land_tour_24

Dag 06: Hier bevinden zich prachtige tempels en pagodes

slider_vietnam_dragon_land_tour_25

Dag 06: De Marble Mountains, de bezienswaardigheid van Danang

slider_vietnam_dragon_land_tour_26

Dag 06: We gaan inchecken in het Hoi An Silk Boutique Hotel

slider_vietnam_dragon_land_tour_27

Dag 06: We verblijven in een Superior Balcony Kamer

slider_vietnam_dragon_land_tour_28

Dag 06: Het Hoi An Silk Boutique Hotel beschikt over een zwembad

slider_vietnam_dragon_land_tour_29

Dag 09: We beginnen met een bezoek aan het War Remnants Museum

slider_vietnam_dragon_land_tour_30

Dag 09: Dit museum, uit 1975, richt zich op ...

slider_vietnam_dragon_land_tour_31

Dag 09: ... de Amerikaanse rol in de Vietnamoorlog

slider_vietnam_dragon_land_tour_32

Dag 09: Verder vindt u hier een grote collectie tanks en vliegtuigen

slider_vietnam_dragon_land_tour_33

Dag 09: Hierna bezoeken we het Reunification Palace

previous arrow
next arrow
PlayPause
slider_vietnam_dragon_land_tour_01
slider_vietnam_dragon_land_tour_02
slider_vietnam_dragon_land_tour_03
slider_vietnam_dragon_land_tour_04
slider_vietnam_dragon_land_tour_05
slider_vietnam_dragon_land_tour_06
slider_vietnam_dragon_land_tour_07
slider_vietnam_dragon_land_tour_08
slider_vietnam_dragon_land_tour_09
slider_vietnam_dragon_land_tour_10
slider_vietnam_dragon_land_tour_11
slider_vietnam_dragon_land_tour_12
slider_vietnam_dragon_land_tour_13
slider_vietnam_dragon_land_tour_14
slider_vietnam_dragon_land_tour_15
slider_vietnam_dragon_land_tour_16
slider_vietnam_dragon_land_tour_17
slider_vietnam_dragon_land_tour_18
slider_vietnam_dragon_land_tour_19
slider_vietnam_dragon_land_tour_20
slider_vietnam_dragon_land_tour_21
slider_vietnam_dragon_land_tour_22
slider_vietnam_dragon_land_tour_23
slider_vietnam_dragon_land_tour_24
slider_vietnam_dragon_land_tour_25
slider_vietnam_dragon_land_tour_26
slider_vietnam_dragon_land_tour_27
slider_vietnam_dragon_land_tour_28
slider_vietnam_dragon_land_tour_29
slider_vietnam_dragon_land_tour_30
slider_vietnam_dragon_land_tour_31
slider_vietnam_dragon_land_tour_32
slider_vietnam_dragon_land_tour_33
previous arrow
next arrow
Shadow

Download het reisprogramma in PDF-formaat:

Later lezen?
Download de PDF-brochure van deze reis en start uw planning offline.

U kunt uw vraag stellen via onderstaand formulier.

Vietnam Dragon Land Tour

Reis details:

 • Vliegveld Hanoi
 • 2
 • R-VTN-09
 • 12 dagen
 • Logies + ontbijt
 • U kunt deze rondreis naar eigen wens verlengen en/of aanpassen

Vakantie Vietnam - Sidebar

Sidebar - Vliegtickets

Sidebar - Hotels - Vietnam

Sidebar - Bouwstenen - Vietnam

Sidebar - Rondreizen - Vietnam