BM Air Reizen
030 - 2252328

Vliegticket KLM Manila

Economy:
 
Premium:
 
Business:
va € 761
 
nvt
 
va € 2152

Vliegticket KLM Manila

Boek voordelig uw vliegticket met KLM vanaf Amsterdam, Schiphol naar Manila, de hoofdstad van de Filippijnen. Klik hier voor al onze vliegbestemmingen in de Filippijnen.


Logo KLM


KLM (Koninklijke Luchtvaart Maatschappij) is de nationale luchtvaartmaatschappij van Nederland met als thuishaven Schiphol, Amsterdam. Deze betrouwbare maatschappij, opgericht in 1919, beschikt over een moderne vloot. Vanaf Amsterdam vliegt KLM dagelijks rechtstreeks, via Taipei, in circa 15 uur met een moderne Boeing 777 / 789 naar Manila.

Vertrek Schiphol

U kunt 3 uur voor vertrek inchecken bij de balie van KLM in vertrekhal 2. Online inchecken is mogelijk vanaf 30 uur tot 1 uur voor vertrek.

Stoelen reserveren

U kunt bij BM Air Reizen van te voren al uw stoel aan boord reserveren : vanaf € 30 per enkele reis, keuze uit standaard, nooduitgang, extra beenruimte of Economy Comfort Seat. Laat ons weten of u een raamplaats, aan het gangpad of naast elkaar wilt zitten in het vliegtuig en wij regelen het voor u.

Reisklasse aan boord

Indien u met KLM naar Manila vliegt, dan kunt u kiezen uit 2 verschillende klassen aan boord. De Economy Klasse en de World Business Klasse.


Economy Klasse


Vlieg vertrouwd en comfortabel met KLM naar Manila!

Ontdek de hoge standaard in de Economy Klasse van KLM naar Manila met meer beenruimte en een ergonomisch geoptimaliseerde hoofdsteun. Vergeet de tijd en geniet van uw eigen persoonlijke entertainmentsysteem en KLM hoofdtelefoon. De stewards en stewardessen zorgen ervoor dat u ontspannen aankomt op uw bestemming Manila. Er zijn ook stoelen beschikbaar met extra beenruimte (140 cm), bij de nooduitgang of kies voor een Economy Comfort Seat, met meer beenruimte en de stoel is verder naar achter verstelbaar. U kunt deze bij BM Air Reizen reserveren.

KLM - Economy Klasse

Business Klasse


Heerlijk genieten in de World Business Klasse van KLM!

Laat uw zorgen varen in de World Business Class-stoelen van KLM naar Manila. Of u nu een dutje wilt doen of even wilt werken, u komt fris en uitgerust aan op uw bestemming Manila: Ligstoel: 207 cm lang, 180 graden naar achteren verstelbaar en voorzien van een massagestand. Verder kunt u genieten van uw eigen persoonlijke entertainmentsysteem. Andere voordelen zijn: 2 stuks incheck-bagage van 32 kg (=totaal 64 kg), aparte KLM incheckbalie (dus geen lange wachtrij) en toegang tot de Business Class Lounge op het vliegveld met gratis drankjes, hapjes en internet.

KLM - Business Class

Tarieven vliegticket KLM Manila

Klik hieronder op de tabbladen Economy of Business voor onze tarieven van een vliegticket met KLM naar Manila.

πŸ’¬ Lees Meer ✈

Logo KLM


Vlieg vertrouwd en comfortabel met KLM naar Manila !

KLM - Manila

  • Vertrek vanaf Amsterdam
  • Dagelijks vertrek
  • Rechtstreekse vlucht (via Taipei)
  • Kinderkorting t/m 11 jaar
  • Stoel reserveren va € 30

Weekendtoeslag KLM

Voor sommige boekingsklassen in de Economy Klasse kan een weekendtoeslag van € 45 gelden bij vertrek op een vrijdag vanuit Amsterdam (heenreis). Informeer hiernaar.

Economy Klasse – Retour ticket

Amsterdam – Manila

Deze tarieven met KLM zijn de goedkoopste vanaf prijzen op basis van de beschikbaarheid van de luchtvaartmaatschappij en zijn inclusief luchthavenbelasting en brandstoftoeslag. Voor het meenemen van ruimbagage geldt een toeslag.

Bijkomende kosten KLM : € 20 per persoon.

World Business Klasse – Retour ticket

Amsterdam – Manila