BM Air Reizen
030 - 2252328

Vliegticket Singapore Airlines Danang

Economy:
 
Premium:
 
Business:
va € 635
 
va € 1317
 
va € 2392

Vliegticket Singapore Airlines Danang

U kunt dit vliegticket met Singapore Airlines naar Danang combineren met onze Vietnam bouwstenen of rondreizen. Ook kunt een stopover maken in Singapore, klik hier voor onze hotels.


Logo Singapore Airlines


Singapore Airlines is de nationale airline van Singapore met als thuishaven Changi Airport. Singapore Airlines is opgericht in 1946 en vliegt naar vele bestemmingen. De moderne vloot bestaat uit ruim 100 vliegtuigen. Vanaf Amsterdam vliegt Singapore Airlines dagelijks met een moderne Airbus A350 non-stop in 12 uur en 40 min. naar Singapore. Vanuit Singapore vliegt u in circa 3 uur verder naar Danang.

Vertrek Schiphol

U kunt 3 uur voor vertrek inchecken bij de balie van Singapore Airlines in vertrekhal 2. Online inchecken is mogelijk vanaf 48 uur tot 2 uur voor vertrek.

Stoelen reserveren

U kunt bij BM Air Reizen van te voren al uw stoel aan boord reserveren. Laat ons weten of u een raamplaats, aan het gangpad of naast elkaar wilt zitten in het vliegtuig.

Reisklasse aan boord

Indien u met Singapore Airlines naar Danang vliegt, dan kunt u kiezen uit 3 verschillende klassen aan boord. De Economy Klasse, de Premium Economy Klasse en de Business Klasse.


Economy Klasse


Vlieg voordelig met Singapore Airlines naar Danang!

Ontdek de Economy Klasse van Singapore Airlines met meer beenruimte en meer persoonlijke ruimte. Het kussen voor de rugleuning heeft opgevulde zijdes en biedt aanvullend comfort. De hoofdsteun met nekondersteuning is in vier richtingen verstelbaar en houdt uw hoofd comfortabel terwijl u slaapt. U kunt tijdens de vlucht naar Danang genieten van heerlijke maaltijden en drankjes. U beschikt over een persoonlijk 28 cm touchscreen met de nieuwste films, games en muziek. De vriendelijke crew van Singapore Airlines zorgt ervoor dat u ontspannen aankomt op uw bestemming Danang.

Singapore Airlines - Economy

Premium Economy Klasse


Geniet van het comfort in de Premium Economy Klasse!

Ontdek de Premium Economy Klasse van Singapore Airlines met exclusieve privileges. Een leuning voor uw kuit en uw voet zijn in de stoel ingebouwd. Laat uw stoel naar achteren zakken, rek u uit, en geniet van de ultieme sluimerpositie. De 50 cm brede stoelen zijn geplaatst in een ruimtelijke 2-4-2 cabine. Tijdens de vlucht kunt u genieten van films op uw eigen HD-touchscreen met Bose noise cancelling koptelefoon. Verder is er een aparte incheckbalie en kunt u 35 kilo bagage inchecken.

Singapore Airlines - Premium Economy

Business Klasse


Heerlijk relaxen in de comfortabele Business Klasse van Singapore Airlines naar Danang !

Ontdek de luxe Business Class in de Airbus A350 van Singapore Airlines. De luxe stoel heeft een breedte van 71 cm en een lengte van 198 cm. Tijdens de vlucht naar Danang kunt u heerlijk slapen. Met één druk op de knop veranderd u uw zetel in een perfect vlak bed. Geniet van privacy, meer bergruimte en een inflight entertainment systeem met 18-inch HD scherm. Andere voordelen zijn: 40 kg bagage en een aparte incheckbalie (dus geen lange wachtrij). Ook heeft u toegang tot de Business Class Lounge op het vliegveld, met gratis drankjes, hapjes en internet.

Singapore Airlines - Business Class

Tarieven vliegticket Singapore Airlines Danang

Klik hieronder op de tabbladen EconomyPremium of Business voor onze tarieven van een vliegticket met Singapore Airlines naar Danang.

πŸ’¬ Lees Meer ✈

Logo Singapore Airlines


Vlieg voordelig met Singapore Airlines naar Danang !

Singapore Airlines - Danang

  • Vertrek vanaf Amsterdam
  • Dagelijks vertrek
  • Stopover Singapore mogelijk
  • Kinderkorting t/m 11 jaar

Economy Klasse – Retour ticket

Amsterdam – Singapore – Danang

Deze tarieven zijn de goedkoopste vanaf prijzen op basis van de beschikbaarheid van de luchtvaartmaatschappij en zijn inclusief luchthavenbelasting en brandstoftoeslag.

Bijkomende kosten Singapore Airlines : € 20 per persoon.

Premium Economy Klasse – Retour ticket

Amsterdam – Singapore – Danang