Vliegticket KLM New York

Vliegticket KLM New York

Bent u op zoek naar een voordelig vliegticket met KLM naar New York? Dan bent u bij BM Air Reizen aan het juiste adres. Wij bieden u de beste service en prijs. Om een prijsopgave te ontvangen, hoeft u alleen maar ons online formulier in te vullen. U kunt ook langs komen bij ons reisburo in Maarssen.

Via ons online reserveringssysteem kunnen wij voor u de gewenste vertrekdata checken en zo de beste prijs aanbieden. Wij printen het vliegticket met KLM direct voor u uit, zodat u deze gelijk kunt meenemen. Verder kunt u bij ons ook alvast uw stoel aan boord reserveren, zodat u verzekerd bent van een comfortabele vlucht naar New York.

U kunt dit vliegticket met KLM naar New York combineren met onze hotels in New York.


Logo KLM

Vanaf Amsterdam vliegt KLM dagelijks non-stop in 8 uur naar New York.

Vertrek Schiphol

U kunt 3 uur voor vertrek inchecken bij de balie van KLM in vertrekhal 2. Online inchecken is ook mogelijk vanaf 30 uur tot 1 uur voor vertrek.

Stoelen reserveren

Boekt u bij ons een vliegticket met KLM naar New York, dan heeft u de mogelijkheid om ook een stoel aan boord te reserveren. Dit is handig, want zo kunt u uw voorkeur aangeven voor een raamplaats, een gangpadplaats of een plaats naast uw reisgenoot. Bovendien kunt u zo voorkomen dat u gescheiden wordt van uw reispartner of dat u op een oncomfortabele plek terechtkomt.

Stoel KLM reserveren vanaf € 30 per enkele reis, keuze uit standaard, nooduitgang, extra beenruimte of Economy Comfort Seat. 

Reisklasse aan boord KLM

Bij het reserveren van een vliegticket met KLM naar New York kunt u kiezen uit 2 verschillende klassen aan boord. De Economy Klasse en de World Business Klasse.


Economy Klasse


Vlieg vertrouwd en comfortabel met KLM naar New York!

Een reis naar New York met KLM is een ervaring om nooit te vergeten. Ontdek de hoge standaard in de Economy Klasse. Ten eerste heeft u meer beenruimte en een ergonomisch geoptimaliseerde hoofdsteun. Daarnaast kunt u genieten van uw eigen persoonlijke entertainmentsysteem en KLM hoofdtelefoon. Bovendien zorgen de stewards en stewardessen ervoor dat u ontspannen aankomt op uw bestemming New York.

Ten slotte zijn er ook stoelen beschikbaar met extra beenruimte (140 cm), bij de nooduitgang of kies voor een Economy Comfort Seat, met meer beenruimte en de stoel is verder naar achter verstelbaar. U kunt deze bij BM Air Reizen reserveren. Kortom, met KLM vliegt u comfortabel en veilig naar New York.

Vliegticket KLM New York - Economy Klasse

Business Klasse


Heerlijk genieten in de World Business Klasse

Een van de manieren om uw reis naar New York comfortabeler te maken, is door te kiezen voor de World Business Class-stoelen van KLM. Deze stoelen bieden u allerlei voordelen die uw vlucht aangenamer maken. Ten eerste kunt u heerlijk ontspannen in de ligstoel, die 207 cm lang is en 180 graden naar achteren verstelbaar is. Bovendien heeft de stoel een massagestand, zodat u uw spieren kunt losmaken. Daarnaast kunt u zich vermaken met uw eigen persoonlijke entertainmentsysteem, waar u uit een ruim aanbod van films, series, muziek en games kunt kiezen.

Verder heeft u de keuze om ook te profiteren van andere voordelen, zoals 2 stuks incheck-bagage van 32 kg, een aparte KLM incheckbalie (dus geen lange wachtrij) en toegang tot de Business Class Lounge op het vliegveld met gratis drankjes, hapjes en internet. Kortom, met de World Business Class-stoelen van KLM laat u uw zorgen varen en komt u fris en uitgerust aan op uw bestemming.

KLM New York - Business Class

Boek nu voordelig je vliegticket met KLM naar New York

Een vliegticket met KLM naar New York is een slimme keuze als u op zoek bent naar een comfortabele en voordelige reis. Of u nu reist voor zaken of plezier, wij bieden u verschillende tarieven aan die passen bij uw wensen en budget. U kunt kiezen uit de Economy of Business klasse, waar u kunt genieten van een uitstekende service, heerlijke maaltijden en entertainment aan boord.

Waar wacht u nog op? Boek nu uw vliegticket met KLM naar New York en ontdek deze wereldstad in de Verenigde Staten!

💬 Lees Meer ✈

Logo KLM


Vlieg vertrouwd en comfortabel met KLM naar New York !

KLM - New York

  • Vertrek vanaf Amsterdam
  • 3 vluchten per dag
  • Non-stop vlucht
  • Kinderkorting t/m 11 jaar
  • Stoel reserveren

Logo KLM


Vluchtschema Amsterdam – New York

Route: Vluchtnr: Vertrekdagen: Vertrektijd: Aankomsttijd: Reistijd:
Amsterdam – New York KL 641 dagelijks 13:25 uur 15:25 uur 08:00 uur
Amsterdam – New York KL 645 dagelijks 14:30 uur 16:30 uur 08:00 uur
Amsterdam – New York KL 643 dagelijks 17:05 uur 19:10 uur 08:05 uur
New York – Amsterdam KL 642 dagelijks 17:35 uur 06:50 uur 07:15 uur
New York – Amsterdam KL 646 dagelijks 18:30 uur 07:45 uur 07:15 uur
New York – Amsterdam KL 644 dagelijks 21:10 uur 10:30 uur 07:20 uur
Let op: bovenstaand vluchtschema is niet altijd actueel en dient uitsluitend als richtlijn, wijzigingen voorbehouden !

Stoelindeling KLM - Boeing 787-9

Seatmap KLM - B787-9

Let op: KLM vliegt soms met een ander type vliegtuig waardoor de stoelindeling iets kan wijzigen. Wijzigingen voorbehouden.

U kunt uw vraag stellen via onderstaand formulier.

Vliegticket KLM New York