Ky Son Village

1 Days

Ky Son Village

Ky Son Village is een dagtrip vanuit Hanoi

Tijdens deze dagexcursie vanuit Hanoi bezoekt u Ky Son Village en maakt u een ontspannen fietstocht door pittoreske dorpjes.

U kunt deze dagtrip in ieder Hanoi programma inlassen

Ky Son Village is een charmant en authentiek dorp gelegen in de provincie Ninh Binh, Vietnam. Het dorp biedt een unieke inkijk in het traditionele Vietnamese leven, waarin de lokale bevolking het land bewerkt en vee houdt. Bezoekers kunnen deelnemen aan diverse activiteiten, van kookdemonstraties tot fietstochten door het dorp. Het dorp herbergt ook verschillende historisch significante gebouwen, waaronder de Ky Son Pagode en de Tempel van Dinh Tien Hoang. In de afgelopen jaren is het een populaire bestemming geworden voor toeristen die op zoek zijn naar een authentieke ervaring in Vietnam. Bezoekers kunnen genieten van lokale gerechten, terwijl ze zich onderdompelen in het rijke culturele erfgoed van dit charmante dorp.

Wilt u uw vakantie naar Vietnam persoonlijk komen bespreken met één van onze Vietnam specialisten, dan bent u van harte welkom op ons reisburo in Maarssen.

Dagelijks vanuit Hanoi

  • Hanoi
  • 2
  • D-VTN-01
  • Hele dag

Programma

U wordt opgehaald bij uw hotel in Hanoi voor de privétransfer naar Ky Son Village. Geniet na aankomst van een welkomstdrankje met lokale verse groene thee. Hierna kunt u het dorp gaan ontdekken, bezoek de plaatselijke kindertuin en markt. Vervolgens gaat u deelnemen aan een kleine kookles. U leert een heerlijke Vietnamees gerecht te maken die als lunch wordt geserveerd.

’s Middags gaat u een ontspannen fietstocht maken over charmante binnen weggetjes, langs rijstvelden en door pittoreske dorpjes. In het oude dorp Duong Lam bezoekt u de Mia pagode en de Mong Phu tempel.

Later op de dag wordt u teruggebracht naar uw hotel in Hanoi.

Lunch

Ky Son Village : D-VTN-01

U kunt uw vraag stellen via onderstaand formulier.

Ky Son Village