Bangkok Airways

Bangkok Airways vliegtickets

Zoekt u een binnenlandse vlucht in Thailand met Bangkok Airways? Dan bent u bij BM Air Reizen aan het juiste adres. Wij zijn gespecialiseerd in reizen naar Thailand en bieden u de beste service en prijs. Om een prijsopgave te ontvangen, hoeft u alleen maar ons online formulier in te vullen. U kunt ook langs komen bij ons reisburo in Maarssen.

Via ons online reserveringssysteem kunnen wij voor u de gewenste vertrekdata checken en zo de beste prijs aanbieden. Wij printen het vliegticket direct voor u uit, zodat u deze gelijk kunt meenemen.

Binnenlandse vluchten Thailand

Bangkok Airways

Een van de voordelen van vliegen met Bangkok Airways is dat u gemakkelijk en voordelig naar de mooiste vakantiebestemmingen in Thailand kunt reizen. Zo kunt u vanuit Amsterdam via Bangkok naar bv. Koh Samui, Phuket, Krabi, Trat (Koh Chang), Chiang Mai en Chiang Rai vliegen. Dit doet u in samenwerking met o.a. Eva Air, die u non-stop naar Bangkok brengt. Vervolgens stapt u over op een vlucht van Bangkok Airways, die bekend staat om haar uitstekende service en comfort.

Bovendien kunt u als passagier (ook in economy) gratis gebruik maken van de Boutique Lounges op verschillende luchthavens, waaronder Bangkok en Koh Samui. Hier kunt u ontspannen, internetten en genieten van gratis snacks en drankjes voordat u aan boord gaat. Voor de Business passagiers is er zelfs een exclusievere Blue Ribbon Club lounge beschikbaar.

Bangkok Airways is een van de meest bekende privé-luchtvaartmaatschappijen in Thailand. Deze maatschappij werd opgericht in 1968 als Sahakol Air en kreeg in 1986 de huidige naam. Bovendien is Bangkok Airways eigenaar van drie luchthavens in het land: Koh Samui (sinds 1989), Sukhothai (sinds 1996) en Trat (sinds 2002).

De vloot bestaat uit 36 moderne vliegtuigen, zoals de ATR72 en de Airbus A319/A320. Het netwerk omvat vooral binnenlandse bestemmingen, maar ook enkele internationale routes. Zo kun je vanuit Bangkok naar onder andere Laos, Cambodja, Myanmar en Vietnam vliegen met Bangkok Airways.

Reisklasse aan boord Bangkok Airways

Indien u met Bangkok Airways vliegt, dan kunt u kiezen uit 2 verschillende klassen aan boord. De Economy Klasse en de Business Klasse. De Business Klasse is niet op alle vluchten beschikbaar.


Economy Klasse


Vlieg voordelig met Bangkok Airways binnen Thailand!

Relax en geniet in de Boutique Lounge van Bangkok Airways van een heerlijke snack en een drankje voordat u aan boord gaat in de Economy Klasse. Ook tijdens de korte binnenlandse vlucht krijgt u een eenvoudige maaltijd en een drankje aangeboden en de vriendelijke stewards en stewardessen zorgen ervoor dat u ontspannen aankomt op uw bestemming. Als economy klasse passagier kunt u tot 20 kg bagage inchecken en mag u 1 stuks handbagage van max. 5 kg. (afmeting max 50 x 36 x 23 cm) mee aan boord nemen.

Bangkok Airways - Economy Klasse

Business Klasse


Geniet en relax in de comfortabele Business Klasse

Voordelen Business Klasse:
Ruimere stoel, 40 kg bagage en een aparte incheckbalie (dus geen lange wachtrijen). Verder kunt u gebruik maken van de Blue Ribbon Business Class lounge op het vliegveld.

Let op: de Business Klasse is niet op alle vluchten beschikbaar.

Bangkok Airways - Business Klasse

Vertrek Bangkok 

Inchecken kan vanaf 3 uur voor vertrek bij de balie van Bangkok Airways. Online inchecken is mogelijk vanaf 24 uur tot 1 uur voor vertrek.

Stoelen reserveren

Boekt u bij ons een vliegticket met Bangkok Airways, dan heeft u de mogelijkheid om ook een stoel aan boord te reserveren. Dit is handig, want zo kunt u uw voorkeur aangeven voor een raamplaats, een gangpadplaats of een plaats naast uw reisgenoot. Bovendien kunt u zo voorkomen dat u gescheiden wordt van uw reispartner of dat u op een oncomfortabele plek terechtkomt. Laat ons dus snel weten welke stoel u wilt reserveren en wij regelen het voor u.

Bestemmingen Bangkok Airways

Bangkok AIrways - Routes