Vliegticket Bangkok Airways Bangkok Trat

Vliegticket Bangkok Airways Bangkok – Trat

Bent u op zoek naar een vliegticket met Bangkok Airways van Bangkok naar Trat? Dan bent u bij BM Air Reizen aan het juiste adres. Wij zijn gespecialiseerd in reizen naar Thailand en bieden u de beste service en prijs. Om een prijsopgave te ontvangen, hoeft u alleen maar ons online formulier in te vullen. U kunt ook langs komen bij ons reisburo in Maarssen.

Via ons online reserveringssysteem kunnen wij voor u de gewenste vertrekdata checken en zo de beste prijs aanbieden. Wij printen het vliegticket met Bangkok Airways direct voor u uit, zodat u deze gelijk kunt meenemen. Verder kunt u bij ons ook alvast uw stoel aan boord reserveren, zodat u verzekerd bent van een comfortabele vlucht van Bangkok naar Trat.

U kunt dit vliegticket met Bangkok Airways van Bangkok naar naar Trat combineren met onze Koh Chang bouwstenen, hotels of Thailand rondreizen.


Logo Bangkok Airways

Vanaf Bangkok vliegt u in circa 1 uur non-stop naar Trat (Koh Chang). Er wordt gevlogen met een ATR72.

Vertrek Bangkok

Inchecken kan vanaf 3 uur voor vertrek bij de balie van Bangkok Airways. Online inchecken is mogelijk vanaf 24 uur tot 1 uur voor vertrek.

Stoelen reserveren

Boekt u bij ons een vliegticket met Bangkok Airways naar Trat, dan heeft u de mogelijkheid om ook een stoel aan boord te reserveren. Dit is handig, want zo kunt u uw voorkeur aangeven voor een raamplaats, een gangpadplaats of een plaats naast uw reisgenoot. Bovendien kunt u zo voorkomen dat u gescheiden wordt van uw reispartner of dat u op een oncomfortabele plek terechtkomt. Laat ons dus snel weten welke stoel u wilt reserveren en wij regelen het voor u.

Reisklasse aan boord Bangkok Airways

Indien u met Bangkok Airways vliegt, dan kunt u kiezen uit 2 verschillende klassen aan boord. De Economy Klasse en de Business Klasse. De Business Klasse is niet op alle vluchten beschikbaar.


Economy Klasse


Vlieg voordelig met Bangkok Airways van Bangkok naar Trat

Een van de voordelen van vliegen met Bangkok Airways is dat u gebruik kunt maken van de Boutique Lounge. Hier kunt u relaxen en genieten van een heerlijke snack en een drankje voordat u aan boord gaat in de Economy Klasse. Vervolgens krijgt u ook tijdens de korte binnenlandse vlucht een eenvoudige maaltijd en een drankje aangeboden. Bovendien zorgen de vriendelijke stewards en stewardessen ervoor dat u ontspannen aankomt op uw bestemming.

Ten slotte kunt u als economy klasse passagier tot 20 kg bagage inchecken en mag u 1 stuks handbagage van max. 5 kg. (afmeting max 50 x 36 x 23 cm) mee aan boord nemen.

Economy Klasse

Business Klasse


Geniet en relax in de comfortabele Business Klasse

Voordelen Business Klasse:
Ruimere stoel, 40 kg bagage en een aparte incheckbalie (dus geen lange wachtrijen). Verder kunt u gebruik maken van de Blue Ribbon Business Class lounge op het vliegveld. Let op: de Business Klasse is niet op alle vluchten beschikbaar.

Bangkok Airways - Business Klasse

Tarieven vliegticket Bangkok Airways Bangkok – Trat – v.v.

Klik hieronder op het tabblad Economy voor onze enkele reis en retourtarieven met Bangkok Airways van Bangkok naar Trat of v.v.

💬 Lees Meer ✈

Logo Bangkok Airways


Binnenlandse vlucht: Bangkok – Trat

Bangkok Airways: Bangkok - Trat

  • Binnenlandse vlucht
  • Dagelijks vertrek Bangkok - Trat
  • Non-stop vlucht
  • Kinderkorting t/m 11 jaar

Enkele reis: Bangkok – Trat (Economy Klasse)


Retour ticket: Bangkok – Trat (Economy Klasse)


Enkele reis: Trat – Bangkok (Economy Klasse)


Retour ticket: Trat – Bangkok (Economy Klasse)

Deze tarieven zijn de goedkoopste vanaf prijzen op basis van de beschikbaarheid van de luchtvaartmaatschappij en zijn inclusief luchthavenbelasting en brandstoftoeslag.

Bijkomende kosten Bangkok Airways : € 10 per persoon.

Logo Bangkok Airways


Vluchtschema Bangkok – Trat

Route: Vluchtnr: Vertrekdagen: Vertrektijd: Aankomsttijd: Reistijd:
Bangkok – Trat PG 305 dagelijks 11:40 uur 12:40 uur 01:00 uur

Vluchtschema Trat – Bangkok

Route: Vluchtnr: Vertrekdagen: Vertrektijd: Aankomsttijd: Reistijd:
Trat – Bangkok PG 306 dagelijks 13:10 uur 14:10 uur 01:00 uur
Let op: bovenstaand vluchtschema is niet altijd actueel en dient uitsluitend als richtlijn, wijzigingen voorbehouden !

U kunt uw vraag stellen via onderstaand formulier.

Vliegticket Bangkok Airways Bangkok Trat