China Southern

China Southern vliegtickets

Bent u op zoek naar een voordelig vliegticket met China Southern? Dan bent u bij BM Air Reizen aan het juiste adres. Wij zijn gespecialiseerd in reizen naar Azië en bieden u de beste service en prijs. Via ons online reserveringssysteem kunnen wij voor u de gewenste vertrekdata checken en zo de beste prijs aanbieden. Wij printen het vliegticket met China Southern direct voor u uit, zodat u deze gelijk kunt meenemen. Verder kunt u bij ons ook alvast uw stoel aan boord reserveren, zodat u verzekerd bent van een comfortabele reis.

Neem contact met ons op of kom langs op ons reisburo in Maarssen om uw reis te bespreken.

China Southern

China Southern Airlines, opgericht op 14 maart 1995, is de grootste luchtvaartmaatschappij van China met haar hoofdkantoor in Guangzhou. Als lid van de SkyTeam Alliance, biedt het bedrijf non-stop vluchten aan naar meer dan 190 bestemmingen. Vanaf Amsterdam vliegt China Southern dagelijks non-stop in 11 uur en 15 min naar Guangzhou. Vanuit Guangzhou zijn er dagelijks vluchten naar vele bestemmingen in Azië.

Reisklasse aan boord China Southern

Indien u met China Southern naar Azië vliegt, dan kunt u kiezen uit 2 verschillende klassen aan boord. De Economy Klasse en de Business Klasse.


Economy Klasse


Vlieg voordelig met China Southern naar Azië!

De economy cabine in de Airbus A350 is ruim opgezet met een 3-3-3 stoelconfiguratie, waardoor passagiers kunnen genieten van een gevoel van ruimte en privacy. Elke stoel is uitgerust met een persoonlijk entertainmentsysteem en USB-aansluitingen, zodat passagiers zich tijdens de vlucht kunnen vermaken met films, muziek en games.

Bovendien biedt China Southern Airlines WiFi-connectiviteit aan boord, waardoor passagiers verbonden kunnen blijven met vrienden, familie of werk. De stoelen hebben een kantelfunctie en verstelbare hoofdsteunen, wat bijdraagt aan het comfort tijdens lange vluchten.

De luchtvaartmaatschappij staat bekend om haar gastvrijheid en service, met een toegewijde bemanning die zich inspant om de reis zo aangenaam mogelijk te maken.


Business Klasse


Heerlijk genieten in de Business Klasse van China Southern!

De Business cabine is ontworpen met een 1-2-1 stoelconfiguratie. Dit betekent dat elke passagier directe toegang tot het gangpad heeft, wat zorgt voor meer privacy en gemak. De comfortabele stoelen kunnen volledig plat, wat essentieel is voor lange vluchten. Passagiers kunnen ook genieten van een verhoogde beenruimte en een persoonlijke opbergruimte.

Daarnaast kunt u zich vermaken met een ruim aanbod aan films, series en vluchtinformatie op uw persoonlijke tv scherm. Ook profiteert u van andere voordelen, zoals 2x32kg bagage en een aparte incheck-balie (dus geen lange wachttijden). Ten slotte heeft u toegang tot de Business Lounge op het vliegveld met gratis drankjes, hapjes en internet.

China Southern Airlines - Business Class

Vertrek Schiphol

U kunt 3 uur voor vertrek inchecken bij de balie van China Southern Airlines in vertrekhal 2. Online inchecken is mogelijk vanaf 24 uur tot 1,5 uur voor vertrek.

Stoelen reserveren

Boekt u bij ons een vliegticket met China Southern, dan heeft u de mogelijkheid om ook een stoel aan boord te reserveren. Dit is handig, want zo kunt u uw voorkeur aangeven voor een raamplaats, een gangpadplaats of een plaats naast uw reisgenoot. Bovendien kunt u zo voorkomen dat u gescheiden wordt van uw reispartner of dat u op een oncomfortabele plek terechtkomt. Laat ons dus snel weten welke stoel u wilt reserveren en wij regelen het voor u.


Stoelindeling China Southern


Boeing 787

China Southern - Seatmap A350

Airbus A330

China Southern - Seatnap A330-300

Airbus A350

China Southern - Seatmap A350