Vliegticket China Southern Bangkok

Vliegticket China Southern Bangkok

Bent u op zoek naar een vliegticket met China Southern naar Bangkok? Dan bent u bij BM Air Reizen aan het juiste adres. Wij zijn gespecialiseerd in reizen naar Thailand en bieden u de beste service en prijs. Om een prijsopgave te ontvangen, hoeft u alleen maar ons online formulier in te vullen. U kunt ook langs komen bij ons reisburo in Maarssen.

Via ons online reserveringssysteem kunnen wij voor u de gewenste vertrekdata checken en zo de beste prijs aanbieden. Wij printen het vliegticket met China Southern Airlines direct voor u uit, zodat u deze gelijk kunt meenemen. Verder kunt u bij ons ook alvast uw stoel aan boord reserveren, zodat u verzekerd bent van een comfortabele vlucht naar Bangkok.

U kunt dit vliegticket met China Southern naar Bangkok combineren met onze Bangkok bouwstenen, dagtours, hotels of Thailand rondreizen.


Logo China Southern

China Southern Airlines, opgericht op 14 maart 1995, is de grootste luchtvaartmaatschappij van China met haar hoofdkantoor in Guangzhou. Als lid van de SkyTeam Alliance, biedt het bedrijf non-stop vluchten aan naar meer dan 190 bestemmingen.

Vanaf Amsterdam vliegt China Southern dagelijks non-stop in 11 uur en 15 min naar Guangzhou. De vlucht vanuit Guangzhou naar Bangkok duurt circa 3 uur.

Vertrek Schiphol

U kunt 3 uur voor vertrek inchecken bij de balie van China Southern Airlines in vertrekhal 2. Online inchecken is mogelijk vanaf 24 uur tot 1,5 uur voor vertrek.

Stoelen reserveren

Boekt u bij ons een vliegticket met China Southern naar Bangkok, dan heeft u de mogelijkheid om ook een stoel aan boord te reserveren. Dit is handig, want zo kunt u uw voorkeur aangeven voor een raamplaats, een gangpadplaats of een plaats naast uw reisgenoot. Bovendien kunt u zo voorkomen dat u gescheiden wordt van uw reispartner of dat u op een oncomfortabele plek terechtkomt. Laat ons dus snel weten welke stoel u wilt reserveren en wij regelen het voor u.

Reisklasse aan boord China Airlines

Indien u met China Southern vliegt, dan kunt u kiezen uit 2 verschillende klassen aan boord. De Economy Klasse en de Business Klasse.


Economy Klasse


Vlieg voordelig met China Southern naar Bangkok

De economy cabine in de Airbus A350 is ruim opgezet met een 3-3-3 stoelconfiguratie, waardoor passagiers kunnen genieten van een gevoel van ruimte en privacy. Elke stoel is uitgerust met een persoonlijk entertainmentsysteem en USB-aansluitingen, zodat passagiers zich tijdens de vlucht kunnen vermaken met films, muziek en games.

Bovendien biedt China Southern Airlines WiFi-connectiviteit aan boord, waardoor passagiers verbonden kunnen blijven met vrienden, familie of werk. De stoelen hebben een kantelfunctie en verstelbare hoofdsteunen, wat bijdraagt aan het comfort tijdens lange vluchten.

De luchtvaartmaatschappij staat bekend om haar gastvrijheid en service, met een toegewijde bemanning die zich inspant om de reis zo aangenaam mogelijk te maken.

China Southern - Economy Class

Business Klasse


De Business cabine is ontworpen met een 1-2-1 stoelconfiguratie. Dit betekent dat elke passagier directe toegang tot het gangpad heeft, wat zorgt voor meer privacy en gemak. De comfortabele stoelen kunnen volledig plat, wat essentieel is voor lange vluchten. Passagiers kunnen ook genieten van een verhoogde beenruimte en een persoonlijke opbergruimte.

Daarnaast kunt u zich vermaken met een ruim aanbod aan films, series en vluchtinformatie op uw persoonlijke tv scherm. Ook profiteert u van andere voordelen, zoals 2x32kg bagage en een aparte incheck-balie (dus geen lange wachttijden). Ten slotte heeft u toegang tot de Business Lounge op het vliegveld met gratis drankjes, hapjes en internet.

China Southern - Business Class

Tarieven vliegticket China Southern Bangkok

Klik hieronder op de tabbladen Economy of Business voor onze tarieven van een vliegticket met China Southern naar Bangkok.

💬 Lees Meer ✈

Logo China Southern


Vlieg voordelig met China Southern naar Bangkok

China Southern Airlines - Bangkok

  • Dagelijks Amsterdam - Guangzhou - Bangkok
  • Kinderkorting t/m 11 jaar
  • Stoel reserveren

Economy Klasse

Amsterdam – Guangzhou – Bangkok

Deze tarieven zijn de goedkoopste vanaf prijzen op basis van de beschikbaarheid van de luchtvaartmaatschappij en zijn inclusief luchthavenbelasting en brandstoftoeslag.

Bijkomende kosten China Southern Airlines : € 20 per persoon.

Business Klasse

Amsterdam – Guangzhou – Bangkok

Deze tarieven zijn de goedkoopste vanaf prijzen op basis van de beschikbaarheid van de luchtvaartmaatschappij en zijn inclusief luchthavenbelasting en brandstoftoeslag.

Bijkomende kosten China Southern Airlines : € 20 per persoon.

Logo China Southern


Vluchtschema Amsterdam – Bangkok

Route: Vluchtnr: Vertrekdagen: Vertrektijd: Aankomsttijd: Reistijd:
Amsterdam – Guangzhou CZ 308 dagelijks 13:35 uur 06:50 uur 11:15 uur
Guangzhou – Bangkok CZ 357 dagelijks 08:15 uur 10:20 uur 03:05 uur
Bangkok – Guangzhou CZ 364 dagelijks 19:00 uur 22:50 uur 02:50 uur
Guangzhou – Amsterdam CZ 307 dagelijks 00:20 uur 06:35 uur 12:15 uur
Let op: bovenstaand vluchtschema is niet altijd actueel en dient uitsluitend als richtlijn, wijzigingen voorbehouden !

Stoelindeling Airbus A350-900

China Southern - Seatmap A350

U kunt uw vraag stellen via onderstaand formulier.

Vliegticket China Southern Bangkok