Bezoek de Keizerlijke Steden

10 Days

Bezoek de Keizerlijke Steden

Bezoek de Keizerlijke Steden is een 10 daagse rondreis door China.

Duik in de rijke historie van China in Beijing, waar je een bezoek brengt aan de iconische Verboden Stad, het voormalige paleis van 24 keizers. Wandel langs de machtige Chinese Muur, bewonder de tempels in de Hemeltempelpark en slenter door de charmante hutongs, de oude volkswijken. Proef de authentieke Pekingse eend en geniet van traditionele voorstellingen.

Verken het fascinerende Terracottaleger, een leger van duizenden terracotta soldaten en paarden, begraven met de eerste Chinese keizer. Ontdek de oude stadsmuren van Xian, bewonder de Grote Wilde Gans Pagode. Volg de sporen van de oude Zijderoute en ervaar de mix van culturen in deze historische stad.

Reis naar Guilin, omringd door spectaculaire karstbergen. Maak een boottocht over de schilderachtige Li-Rivier, bewonder de smaragdgroene rijstterrassen en de mystieke grotten.

Duik in de bruisende metropool Shanghai, waar wolkenkrabbers de skyline domineren. Bewonder de iconische Oriental Pearl Tower, verken de futuristische wijk Bund en slenter langs de sfeervolle Nanjing Road. Bezoek de traditionele Yu Garden en ervaar de mix van oud en nieuw in deze fascinerende stad.

Bezoek ons reisburo in Maarssen om uw reis naar China te bespreken

Wilt u uw vakantie naar China persoonlijk komen bespreken met één van onze reisspecialisten, dan bent u van harte welkom op ons reisburo in Maarssen.

Bezoek de Keizerlijke Steden – Dagelijks vertrek vanuit Beijing

  • Beijing
  • 2
  • R-CHN-01
  • 10 Dag
  • Hotels op basis van logies + ontbijt
  • U kunt deze reis naar eigen wens verlengen en/of aanpassen

Programma

Dag 01 :
Beijing

Aankomst op het vliegveld van Beijing. Hier staat de chauffeur u op te wachten voor de transfer naar het hotel.

Vervolgens gaan we een bezoek brengen aan de Lama Tempel. Deze tempel, ook wel bekend als de Yonghe Tempel, is een Tibetaans boeddhistische tempelcomplex in het centrum van Beijing. Het is een van de belangrijkste Tibetaanse tempels buiten Tibet en een populaire toeristische attractie. De tempel werd in 1694 gebouwd als residentie voor keizer Yongzheng en diende later als klooster. De Lama Tempel is een prachtig voorbeeld van Tibetaanse architectuur, met gouden daken, kleurrijke muurschilderingen en indrukwekkende Boeddhabeelden. Het complex herbergt verschillende paviljoens en zalen, elk met zijn eigen unieke functie en sfeer. In de Tempel van de Grote Boeddha staat een monumentaal houten Boeddhabeeld van 26 meter hoog, terwijl de Hal van de Vijf Boeddha’s vijf vergulde Boeddhabeelden herbergt.

Hierna bezoeken we de Confucius Tempel. Deze tempel, gelegen in het hart van Beijing, is een eerbetoon aan de beroemde Chinese filosoof Confucius. Gebouwd in 1302 tijdens de Yuan-dynastie, is het de op een na grootste Confuciustempel in China, na de tempel in zijn geboorteplaats Qufu. Het complex omvat prachtige tuinen, paviljoens en hallen, allen gewijd aan het leven en de leringen van Confucius. Bezoekers kunnen hier dwalen door de serene gangen, bewonderen de kalligrafie en kunstwerken, en leren over de diepgaande impact van Confucius op de Chinese samenleving.

Een van de hoogtepunten van de tempel is de Hall of Great Achievement, waar een standbeeld van Confucius staat omringd door zijn discipelen. Hier worden ceremonies gehouden ter ere van de filosoof en zijn leer. In de Hall of Study kunnen bezoekers meer te weten komen over de Confucianistische geschriften en filosofie.

Overnachting in het .

Hotel
Dag 02 :
Beijing

Na het ontbijt gaan we een bezoek brengen aan de Grote Muur. De Grote Muur bij Badaling is een van de meest populaire toeristische attracties van China, en terecht. Dit gedeelte van de muur, gelegen op slechts 70 kilometer van Beijing, is een UNESCO-werelderfgoed en biedt een adembenemend uitzicht over de omliggende bergen en valleien. De Badaling-sectie van de muur werd in 1504 herbouwd tijdens de Ming-dynastie en is een van de best bewaarde delen van de muur. Bezoekers kunnen over de geplaveide stenen paden wandelen, de wachttorens beklimmen en zich verwonderen over de grootsheid van dit eeuwenoude bouwwerk.

Hierna bezoeken we de Sacred Road of Ming Tombs. De Heilige Weg van de Ming-graven in Beijing is een 7,3 kilometer lange weg die leidt naar de dertien mausolea van de Ming-dynastieke keizers. Het werd gebouwd in 1435 en is een van de best bewaarde voorbeelden van ceremoniële wegen in China. De Heilige Weg begint bij de Heilige Wegpoort, een groot wit marmeren booggebouw. De weg is vervolgens geflankeerd door een reeks stenen beelden van dieren en mensen, waaronder draken, phoenixen, leeuwen, kamelen, paarden en soldaten. Deze beelden waren bedoeld om de keizer te beschermen op zijn reis naar het hiernamaals. Aan het einde van de Heilige Weg ligt het Changling-mausoleum, het graf van de keizer Yongle. Changling is het grootste en meest indrukwekkende van de Ming-graven en is een UNESCO-werelderfgoed.

Overnachting in het

Ontbijt
Hotel
Dag 03 :
Beijing

Tempel of HeavenNa het ontbijt gaan we een bezoek brengen aan de Tempel of Heaven. De Tempel van de Hemel, gelegen in het zuiden van Beijing, is een UNESCO-werelderfgoed en een van de meest iconische bezienswaardigheden van China. Dit religieuze complex, gebouwd in de 15e eeuw, diende als offerplaats voor de Ming- en Qing-keizers, die hier baden voor een goede oogst en vrede in het land. De Tempel van de Hemel is meer dan alleen een religieus monument. Het is een oase van rust en schoonheid te midden van de drukke stad. Bezoekers kunnen hier dwalen door prachtige tuinen, bewonderen de unieke architectuur met blauwe daken en gele dakranden, en ervaren de serene atmosfeer die deze plek al eeuwenlang kenmerkt.

De belangrijkste gebouwen van het complex zijn de Hal voor Gebed voor Goede Oogst, de Hal van Keizerlijke Onthouding en het Open Altaar van de Hemel. In deze gebouwen vonden de ceremoniële offers plaats, waarbij de keizer fungeerde als bemiddelaar tussen hemel en aarde. De Tempel van de Hemel is een unieke plek waar geschiedenis, religie en architectuur samenkomen. Het is een must-see voor iedereen die Beijing bezoekt en wil kennismaken met de rijke cultuur van China.

Vervolgens bezoeken we het Summer Palace. Het Zomerpaleis, gelegen in het noordwesten van Beijing, is een UNESCO-werelderfgoed. Dit uitgestrekte complex, gebouwd in de 18e eeuw, diende als zomerverblijf voor de Qing-keizers en is een meesterwerk van Chinese landschapsarchitectuur en tuinontwerp. Het Zomerpaleis beslaat een oppervlakte van meer dan 70 hectare en omvat een groot aantal paleizen, paviljoens, tempels, bruggen en meren. De Kunming Lake, een kunstmatig meer in het hart van het complex, biedt een prachtige achtergrond voor de vele gebouwen. Bezoekers kunnen langs de oevers wandelen of de prachtige uitzichten bewonderen.

Enkele van de hoogtepunten van het Zomerpaleis zijn de Marmeren Boot, een paviljoen in de vorm van een boot op het Kunming Lake; de Lang (Lange Gang), een overdekte galerij met meer dan 700 schilderijen; en de Tuin van Perfecte Harmonie, een idyllische tuin met paviljoens, fonteinen en bloemen. Het Zomerpaleis is een oase van schoonheid en rust, waar men zich kan verliezen in de prachtige tuinen en bewonderen de unieke architectuur. Het is een must-see voor iedereen die Beijing bezoekt en wil kennismaken met de rijke cultuur van China.

Overnachting in het

Ontbijt
Hotel

Verboden StadNa het ontbijt bezoeken we het Tiananmen Square. Het Tiananmenplein, ook wel Plein van de Hemelse Vrede genoemd, is een van de grootste openbare pleinen ter wereld en ligt in het centrum van Beijing. Het plein, met een oppervlakte van 440.000 vierkante meter, is omgeven door iconische bezienswaardigheden zoals de Verboden Stad, het Monument voor de Volkshelden en het Mausoleum van Mao Zedong. Tiananmenplein heeft een belangrijke rol gespeeld in de Chinese geschiedenis. Het was hier waar in 1919 de Beweging van de Vierde Mei plaatsvond, een protestbeweging voor democratie en wetenschap. In 1949 hield Mao Zedong hier zijn beroemde toespraak bij de oprichting van de Volksrepubliek China. Echter, het plein is ook bekend om de tragische gebeurtenissen van 1989. Studentenprotesten die pleitten voor meer democratie werden neergeslagen door het leger, wat resulteerde in een groot aantal dodelijke slachtoffers.

Vervolgens bezoeken we de Verboden Stad. Dit gigantische paleizencomplex, het grootste ter wereld, was meer dan 500 jaar lang de thuisbasis van 24 keizers van de Ming- en Qing-dynastieën. De Verboden Stad is een UNESCO-werelderfgoed en staat symbool voor de macht en pracht van het Chinese keizerrijk. Het complex beslaat 72 hectare en omvat 980 gebouwen met 9.000 kamers. De Verboden Stad is verbluffend in zijn architectuur, met gouden daken, rode muren en prachtige tuinen. Het complex herbergt ook een uitgebreide collectie kunstwerken, antiquiteiten en keizerlijke schatten. Enkele hoogtepunten zijn de Hal van de Opperste Harmonie, waar de keizer troonde; de Keizerlijke Tuin, een oase van rust in het hart van het complex; en de Schatkamer, waar een schat aan keizerlijke voorwerpen te zien is.

Hierna volgt de transfer naar het treinstation. Per bullet trein reist u naar Xian. De bullet train, of hogesnelheidstrein, is de snelste manier om van Beijing naar Xian te reizen. De reis duurt ongeveer 4,5 tot 6 uur, met snelheden tot wel 300 km/u. Na aankomst op het treinstation van Xian volgt de transfer naar het hotel.

Overnachting in het

Ontbijt
Hotel

Grote Wilde Gans PagodeNa het ontbijt gaan we een bezoek brengen aan het Terracottaleger. Het Terracottaleger, gelegen in Xian, is een van de meest indrukwekkende archeologische vondsten ter wereld. Dit leger van meer dan 8.000 terracottafiguren in ware grootte werd in 1974 per ongeluk ontdekt door boeren en beschermt sindsdien de eeuwige rust van de eerste keizer van China, Qin Shi Huangdi. De terracottafiguren, gemaakt van gebakken klei, beelden soldaten, paarden, strijdwagens en muzikanten uit in realistische details. Ze werden begraven met de keizer in 210-209 v.Chr. om hem te beschermen in het hiernamaals. De vondst van het Terracottaleger geeft ons een unieke inkijk in de macht en praal van het Qin-rijk en is een UNESCO-werelderfgoed. Bezoekers kunnen de terracottafiguren bewonderen in drie verschillende pitten waar ze zijn tentoongesteld. Naast de soldaten zijn er ook andere figuren te zien, zoals ambachtslieden, acrobaat en hofdames.

Vervolgens bezoeken we de stadsmuur van Xian, ook wel bekend als de Mingmuur. Deze 12 kilometer lange muur, met een breedte van 12 meter en een hoogte van 14 meter, omringt het oude centrum van Xi’an en is een van de best bewaard gebleven stadsmuren ter wereld. De bouw van de huidige muur begon in 1370 tijdens de Ming-dynastie, maar delen van de muur dateren al uit de 4e eeuw voor Christus. De muur heeft eeuwenlang de stad beschermd tegen indringers en is getuige geweest van talloze historische gebeurtenissen. Langs de muur zijn er verschillende wachttorens en poorten te bewonderen, die een uniek kijkje geven in de rijke geschiedenis van Xian.

Tot slot maken we nog een fotostop bij de Grote Wilde Gans Pagode. Dit is een indrukwekkend boeddhistisch monument met een rijke historie. De pagode, gebouwd in 652 na Christus tijdens de Tang-dynastie, heeft een hoogte van 72 meter en telt zeven verdiepingen.

Hierna volgt de transfer naar het vliegveld van Xian voor de binnenlandse vlucht naar Guilin. Deze binnenlandse vlucht is niet bij de tourprijs inbegrepen en kost ongeveer €   pp. Het is vaak voordeliger om 1 compleet ticket vanuit Nederland, met alle bestemmingen tijdens deze reis, te nemen. Informeer naar de mogelijkheden bij BM Air Reizen.

Na aankomst op het vliegveld van Guilin volgt de transfer naar het hotel.

Overnachting in het

Ontbijt
Hotel
Dag 06 :
Guilin

Na het ontbijt gaan we een, 5 uur durende, cruise maken over de Li-rivier. Glijd geruisloos over de Li-rivier tijdens een onvergetelijke cruise. Laat je betoveren door het adembenemende karstlandschap, waar smaragdgroene rijstvelden zich vermengen met imposante karstpieken. De kalme wateren weerspiegelen de eeuwenoude rotsformaties, die in nevel gehuld lijken te zijn. Tijdens de boottocht bewonder je lokale vissers in hun traditionele bamboevlotten en hoor je de vrolijke liederen van boeren die in de velden werken. Geniet van lokale gerechten en verse thee aan boord terwijl je de ontspannende sfeer in je opneemt. De cruise biedt diverse stops, waar je kunt wandelen door idyllische dorpjes of tempels kunt bezoeken verscholen tussen de rotsen. De Li-riviercruise is een unieke ervaring die je meeneemt naar het hart van het Chinese platteland. De schoonheid van de natuur en de gastvrijheid van de lokale bevolking maken deze tocht tot een onvergetelijke herinnering.

Vervolgens heeft u nog wat vrije tijd in Yangshuo. Deze stad betovert met haar sprookjesachtige landschap. Karstbergen torenen hoog boven het stadje uit, terwijl de Li-rivier zich sierlijk door de vallei slingert. Verken de charmante straatjes van het oude centrum, waar traditionele huizen en knusse restaurants te vinden zijn.

Overnachting in het

Ontbijt
Hotel

Reed Flut CaveNa het ontbijt gaan we een bezoek brengen aan de Reed Flut Cave. Deze karstgrot, ook wel het ‘Paleis van Natuurlijke Kunst’ genoemd, betovert met haar caleidoscoop van kleuren en bizarre rotsformaties. De 240 meter lange grot is gevuld met duizenden stalactieten en stalagmieten, die in alle vormen en maten te bewonderen zijn. De kunstmatige verlichting accentueert de schoonheid van deze natuurlijke wonderen, waardoor ze glinsteren als edelstenen. Langs de wandelroute door de grot kom je langs fascinerende formaties met namen als ‘De Fluit van de Reed’, ‘De Pagode’ en ‘De Drakenkop’. Bewonder de ingenieuze manier waarop het licht en water de rotsformaties transformeren in betoverende kunstwerken. De Reed Flute Cave is meer dan alleen een natuurwonder; het is een plek waar fantasie en realiteit samenkomen. Laat je meevoeren door de magische sfeer en ervaar de pure schoonheid van de natuur in deze ondergrondse schatkamer.

Hierna bezoeken we Fubo Mountain. Deze berg, ook wel “Wave Subduing Hill” genoemd, verheft zich majestueus boven de Li-rivier in Guilin. Met een hoogte van 213 meter biedt deze berg een adembenemend uitzicht over de stad en het omliggende karstlandschap. De beklimming van Fubo Mountain is een lonende ervaring. Kies uit verschillende routes, variërend van eenvoudige paden tot uitdagende steile trappen. Onderweg geniet je van prachtige uitzichten op de Li-rivier, de karstpieken en de rijstvelden in de vallei. Op de top van Fubo Mountain wacht je een scala aan bezienswaardigheden. Bewonder de Xinxi Marquis Temple, gebouwd ter ere van General Fubo uit de Han-dynastie. Verken de grotten, waar stalagmieten en stalagmieten grillige vormen creëren. Of geniet van een traditionele Chinese theeceremonie met panoramisch uitzicht. Fubo Mountain is meer dan alleen een toeristische attractie; het is een plek van historische en culturele betekenis. De berg speelt een belangrijke rol in de lokale folklore en mythologie, en biedt een unieke kijk op het Guilin van weleer.

Vervolgens volgt de transfer naar het vliegveld van Guilin voor de binnenlandse vlucht naar Shanghai. Deze binnenlandse vlucht is niet bij de tourprijs inbegrepen en kost ongeveer €   pp. Het is vaak voordeliger om 1 compleet ticket vanuit Nederland, met alle bestemmingen tijdens deze reis, te nemen. Informeer naar de mogelijkheden bij BM Air Reizen.

Na aankomst op het vliegveld van Shanghai volgt de transfer naar het hotel.

Overnachting in het

Ontbijt
Hotel
Dag 08 :
Shanghai

Yu GardenNa het ontbijt gaan we een bezoek brengen aan de Yu Garden. Duik in de serene wereld van Yu Garden, een klassieke Chinese tuin gelegen in het hart van Shanghai. Wandel door sierlijke paviljoens, over kronkelende paden en langs glinsterende vijvers, terwijl je de harmonie tussen mens en natuur ervaart. Yu Garden, gebouwd in de 16e eeuw, was ooit de privétuin van een hoge regeringsfunctionaris. Tegenwoordig is het een populaire toeristische attractie die bezoekers betovert met zijn schoonheid en rust. Bewonder de rijke architectuur van de tuin, met zijn gedetailleerde houtsnijwerken, ingewikkelde dakpannen en sierlijke bogen. Wandel door de Hall of Great Brilliance, bewonder de Jade Rockery of geniet van een kopje thee in het Huxinting Teahouse. Verken de bazaar van Yu Garden, waar je souvenirs kunt vinden, kunt proeven van lokale lekkernijen en kunt kennismaken met de ambachtelijke tradities van Shanghai. Yu Garden is meer dan alleen een tuin; het is een venster op de Chinese cultuur en geschiedenis. Laat je meevoeren door de serene sfeer en ervaar de schoonheid van een van Shanghai’s meest geliefde schatten.

Vervolgens bezoeken we de Jade Buddha Tempel. De Jade Boeddhatempel, gelegen in het centrum van Shanghai, is een oase van rust en spiritualiteit te midden van de drukte van de stad. Het tempelcomplex, gebouwd in 1882, herbergt twee imposante jade Boeddhabeelden die vanuit Myanmar naar Shanghai zijn gebracht. De tempel is een belangrijk centrum voor boeddhisme in China en trekt zowel pelgrims als toeristen aan. Bezoekers bewonderen de serene atmosfeer, de prachtige architectuur en de rijke religieuze iconografie. Naast de jade Boeddhabeelden zijn er in de tempel diverse andere schatten te bewonderen, waaronder kalligrafieën, schilderijen en boeddhistische sculpturen. De tempelcomplex herbergt ook diverse gebedsruimtes, waar men kan mediteren of deel kan nemen aan religieuze ceremonies. Een bezoek aan de Jade Boeddhatempel is een unieke ervaring die je dichterbij brengt tot de Chinese cultuur en spiritualiteit. Laat je meeslepen door de serene sfeer en ervaar de schoonheid van deze bijzondere plek.

’s Avonds gaan we cruise maken over de Huangpu rivier. Ervaar de magie van Shanghai tijdens een onvergetelijke avondcruise over de Huangpu-rivier. Glijd langs de glinsterende skyline van de stad, waar moderne wolkenkrabbers en historische gebouwen samenkomen in een spectaculair lichtshow. Geniet van een heerlijk diner terwijl je de betoverende panorama’s bewondert. De iconische Bund, de Oriental Pearl Tower en de Shanghai Tower schitteren in alle kleuren van de regenboog, terwijl de rivier weerspiegelt als een glinsterend tapijt. Tijdens de cruise geniet je van livemuziek en entertainment, creërend een feestelijke sfeer. Ontspan, geniet van het uitzicht en laat je meevoeren door de romantiek van deze unieke ervaring.

Overnachting in het

Ontbijt
Hotel

Na het ontbijt gaan we een bezoek brengen aan Suzhou. Deze stad ligt ongeveer 110 km van Shanghai.

Onderweg gaan we een bezoek brengen aan Luzhi Village. Luzhi Village, gelegen op slechts 18 kilometer ten oosten van Suzhou, is een idyllisch waterdorpje dat je meeneemt naar een vervlogen tijdperk. Wandel langs met riet bedekte huizen, pittoreske bruggen en smalle grachten terwijl je de rust en schoonheid van dit unieke dorp ervaart. Het dorp, met een rijke geschiedenis van meer dan 2500 jaar, staat bekend om zijn goed bewaard gebleven traditionele architectuur. Bewonder de prachtige huizen met hun houten gevels, sierlijke dakpannen en gedetailleerde houtsnijwerken. Wandel over de geplaveide straatjes, geniet van de geur van versgebakken brood en ervaar de authentieke sfeer van het Chinese platteland.

In Suzhou bezoeken we de Master of Nets Garden. De Meester van de Netten Tuin is een parel onder de klassieke Chinese tuinen in Suzhou. Ooit het privé-domein van hoge functionarissen, is deze serene oase nu een UNESCO-werelderfgoed dat bezoekers betovert met zijn schoonheid en harmonie. De tuin, gebouwd in de 12e eeuw, weerspiegelt de filosofische principes van taoïsme en confucianisme. De zorgvuldig ontworpen landschappen, met vijvers, paviljoens, rotsen en bomen, creëren een gevoel van rust en evenwicht. Wandelpaden leiden je langs idyllische plekjes, waar je kunt genieten van de kalmerende geluiden van water en de geur van bloeiende bloemen.

Een van de hoogtepunten van de tuin is de Sneeuwwitte Hal, een elegant paviljoen met een prachtig uitzicht op de vijver. In de Grot van de Reflekterende Pool kun je je eigen spiegelbeeld bewonderen in het heldere water, terwijl je in de Hal van de Vier Seizoenen de wisselende schoonheid van de natuur ervaart. De Meester van de Netten Tuin is meer dan een visuele schoonheid. Het is een plek om te ontspannen, te reflecteren en verbinding te maken met de natuur. In deze oase van rust waan je je even ver weg van de drukte van de moderne wereld en ervaar je de ware essentie van Chinese tuinarchitectuur.

Vervolgens bezoeken we een Zijdefabriek in Suzhou. Al sinds de 14e eeuw produceren hier bekwame ambachtslieden zijdestof van onberispelijke kwaliteit, die over de hele wereld geliefd is. Tijdens een rondleiding door de fabriek ervaar je het gehele proces, van het kweken van zijderupsen tot het weven van prachtige stoffen. Je ziet hoe de zijdedraden met zorg worden gesponnen, geverfd en tot meesterwerken van textielkunst worden verwerkt. Ontdek de eeuwenoude technieken en tradities die generaties lang zijn overgedragen, en bewonder het vakmanschap van de toegewijde medewerkers.

Later op de dag reizen we weer teug naar Shanghai.

Overnachting in het

Ontbijt
Hotel
Dag 10 :
Shanghai

ShanghaiNa het ontbijt bezoeken we de Nanjing Road. Nanjing Road is meer dan een straat; het is een bruisende winkelstraat en een icoon van Shanghai. Duizenden bezoekers drommen dagelijks samen om te shoppen, te eten en zich te vergapen aan de overweldigende sfeer. Oost-Nanjing Road, met zijn voetgangersgebied, is het epicentrum van winkelplezier. Internationale merken, luxe boetieks en traditionele Chinese winkels wisselen elkaar af in een oogverblindende parade. Van elektronica tot souvenirs, van haute couture tot streetfashion, hier vind je gegarandeerd wat je zoekt.

Vervolgens bezoeken we de Bund. De Bund, gelegen aan de oevers van de Huangpu-rivier, is het beroemdste en meest iconische gebied van Shanghai. Deze historische promenade, met koloniale architectuur en een adembenemend uitzicht op de moderne skyline, is een must-see voor elke bezoeker. Wandel langs de Bund en bewonder de prachtige gebouwen uit de 19e en vroege 20e eeuw, die ooit de thuisbasis waren van banken, handelshuizen en scheepvaartmaatschappijen. Gebouwen zoals de Bank of China en het Shanghai Customs House zijn getuigen van de rijke koloniale geschiedenis van de stad. Geniet van het panoramische uitzicht op de Huangpu-rivier en de futuristische skyline van Pudong aan de overkant.

Later op de dag volgt de transfer naar het vliegveld van Shanghai. Hier eindigt deze rondreis.

U kunt deze reis verlengen in Shanghai en of uitbreiden met één van onze overige China programma’s. Wilt u langer in Shanghai verblijven of dit programma iets wijzigen, dan is dit natuurlijk ook mogelijk. ALLES KAN EN NIETS MOET

WILT U UW CHINA REIS PERSOONLIJK KOMEN BESPREKEN MET EEN VAN ONZE REISSPECIALISTEN, DAN BENT U VAN HARTE WELKOM OP ONS REISBURO IN MAARSSEN

Ontbijt

Kaart - Bezoek de Keizerlijke Steden

Kaart China - Keizerlijke Steden

Deze reis is exclusief de entreegelden, deze moeten ter plaatse worden voldaan.

Entreegelden ongeveer:  per persoon

1-persoonskamer toeslag:


  • 01 juli 2024 t/m 31 maart 2025: op aanvraag

Hoogseizoentoeslagen hotels + verplichte diners


Er kunnen toeslagen gelden op China Public Holidays & van 24 december 2024 t/m 31 december 2024

Deze toeslagen zijn afhankelijk van het hotel waar u op dat moment verblijft

Optioneel

Optioneel – U kunt zelf bepalen of u wilt deelnemen aan één van de optionele excursies. Indien u wilt deelnemen aan één van de excursies dan kunt u dit opgeven tijdens het boeken van deze reis.

Dag 02: Bezoek aa

2 deelnemers: €  per persoon

4 deelnemers: €  per persoon

6 deelnemers: €  per persoon

Inclusief: Engelssprekende gids, entreegelden en transport.

Download het reisprogramma in PDF-formaat:

Later lezen?
Download de PDF-brochure van deze reis en start uw planning offline.

U kunt uw vraag stellen via onderstaand formulier.

Bezoek de Keizerlijke Steden