Atlantis Aquaventure

1 Days

Atlantis Aquaventure + Lost Chambers

Ervaar het plezier en avontuur van de twee beroemde attracties in Atlantis Palm Jumeirah РAquaventure en The Lost Chambers. Aquaventure is het grootste en meest opwindende waterpark in het Midden-Oosten, vol met 42 hectare vol plezier, Master Blasters, glijbaan, rivieren, stroomversnellingen, spetterende kinderspeeltuin, weelderige tropische landschappen en een priv̩strand. The Lost Chambers vieren een wereld die synoniem is met Atlantis, de oceanen van de aarde.

Bij BM Air Reizen kunt u kiezen uit diverse leuke dagexcursies in Dubai. Indien u met Emirates naar Azië vliegt dan kunt u op de heen- of terugreis een stopover maken in Dubai. Ook kunnen wij via ons online reserveringssysteem vrijwel alle accommodaties in Dubai voor u reserveren.

  • Dubai
  • 1
  • DXB-07
  • 10.30 - 18.00 uur
  • incl. transfers hotel

Dagelijks vertrek in Dubai

Beleef een heerlijke dag in het Atlantic Aquaventure Waterpark en de Lost Adventure.

Atlantis Aquaventure - Dubai

Je zult versteld staan bij Atlantis Aquaventure, nu de thuisbasis van 105 glijbanen, attracties en ervaringen. Of je nu een duik neemt in Aquaventure Waterpark, het grootste aquarium van Dubai verkent, geniet van spannende watersporten of onze vriendelijke zeezoogdieren ontmoet in Dolphin Bay en Sea Lion Point.

Welkom bij The Lost Chambers Aquarium

Atlantis Aquaventure - Dubai

Al duizenden jaren zoeken mensen naar de verloren stad Atlantis. Ontdek mysteries van de diepte en leer fascinerende feiten over het leven in zee terwijl je 65.000 zeedieren ziet zwemmen in de Ambassador Lagoon. Neem een kijkje achter de schermen of duik de diepte in met een aquariumervaring.

Met deze unieke aquariumprogramma’s kunnen gasten dieper in de fascinerende wereld van deze kostbare dieren duiken terwijl ze inzicht krijgen in hoe we voor hen zorgen. We streven ernaar een blijvende band met het leven in zee op te bouwen en meer natuurbehoudgedrag aan te moedigen.

Hoogtepunten

  • Atlantis Palm Jumeirah - Aquaventure
  • The Lost Chambers

Programma

Dag 01 :
Dubai

Atlantis Aquaventure - DubaiAquaventure is het grootste en meest opwindende waterpark in het Midden-Oosten, vol met 42 hectare vol plezier, Master Blasters, glijbaan, rivieren, stroomversnellingen, spetterende kinderspeeltuin, weelderige tropische landschappen en een privéstrand. The Lost Chambers vieren een wereld die synoniem is met Atlantis, de oceanen van de aarde.

De mythe van het verloren continent, Atlantis, komt tot leven in de gangen en tunnels van The Lost Chambers. Dit fascinerende labyrint met artefacten biedt een ononderbroken onderwaterzicht op de boulevards van de ruïnes van Atlantis. Navigators in elke kamer zullen aanwezig zijn om informatie en inzicht te geven in deze mysterieuze beschaving en de talloze zeedieren die erin te vinden zijn. De Ambassador Lagoon, een zeehuis van 11 miljoen liter, zal gasten betoveren met meer dan honderden soorten prachtig zeeleven. Deze indrukwekkende tentoonstelling biedt een kijkje in de ruïnes van de oude stad Atlantis, waar school vissen, silhouetten van pijlstaartroggen en behendige haaien gracieus door de overblijfselen van deze oude beschaving glijden.

Atlantis Aquaventure - Dubai

Met dit ticket heeft u toegang tot één bezoek aan Aquaventure Water Park en één bezoek aan The Lost Chambers op dezelfde dag.

Startpunt: u wordt opgehaald vanuit uw hotel in Dubai.

Eindpunt: u wordt teruggebracht naar uw hotel in Dubai.

Tijdschema: 10:30 – 18:00 uur

7 hours

Download PDF (Engels)

> Atlantis Aquaventure 

U kunt uw vraag stellen via onderstaand formulier.

Atlantis Aquaventure