Emirates

Emirates

Een van de meest toonaangevende luchtvaartmaatschappijen ter wereld is Emirates, de nationale luchtvaartmaatschappij van de Verenigde Arabische Emiraten. Sinds 1985 biedt Emirates een uitstekende service en comfort aan haar passagiers. Vanaf Amsterdam, Dusseldorf en Brussel kunt u dagelijks met een Airbus A380 of een Boeing 777 naar Dubai vliegen, de bruisende hub van Emirates. Daarnaast heeft Emirates een uitgebreid netwerk van bestemmingen in Azië, waar u elke dag naartoe kunt reizen. Als u uw reis wilt combineren met een bezoek aan Dubai, kunt u op de heen- of terugreis een stopover maken in deze fascinerende stad.

Vliegtickets Emirates

Een voordelig vliegticket met Emirates naar Azië boekt u bij BM Air Reizen. Wij zijn gespecialiseerd in reizen naar Azië en bieden u de beste service en prijs. Om een prijsopgave te ontvangen, hoeft u alleen maar ons online formulier in te vullen. U kunt ook langs komen bij ons kantoor in Maarssen.

Wij werken met een online reserveringssysteem dat de beschikbaarheid van de vertrekdata controleert. Zo kunnen wij u de meest gunstige tarieven garanderen. Bovendien printen wij het vliegticket met Emirates meteen voor u uit, zodat u deze direct in handen heeft. Daarnaast kunt u bij ons ook uw stoel aan boord vastleggen, zodat u kunt genieten van een comfortabele reis.

Reisklasse aan boord Emirates

Indien u met Emirates vliegt, dan kunt u kiezen uit 2 verschillende klassen aan boord. De Economy Klasse en de Business Klasse.


Economy Klasse


Vlieg voordelig met Emirates naar Azië!

Een vlucht met Emirates is een geweldige ervaring. Niet alleen vanwege de economisch ontworpen stoelen in de Airbus A380 en de Boeing 777, die voldoende ruimte en bewegingsvrijheid bieden, maar ook vanwege de uitstekende service aan boord. Zo kunt u tijdens de vlucht genieten van heerlijke maaltijden en drankjes, die u worden aangeboden door het vriendelijke cabinepersoneel.

Bovendien heeft u een ruime keuze uit de nieuwste films en entertainment op uw eigen persoonlijke entertainmentsysteem. Daarmee vliegt de tijd voorbij. Het cabinepersoneel zorgt ervoor dat u ontspannen aankomt op uw bestemming, of dat nu Dubai is of een andere bestemming. Als u wilt, kunt u ook een stopover maken in Dubai en daar de vele bezienswaardigheden ontdekken.

Emirates - Economy Klasse

Business Klasse


Heerlijk relaxen in de luxe Business Klasse van Emirates

Een van de voordelen van de Business Klasse van Emirates is dat u kunt genieten van een comfortabele ruime slaapstoel met veel beenruimte. Bovendien heeft u een aparte incheck-balie, zodat u geen lange wachttijden heeft. Ook heeft u toegang tot de Emirates Business Lounge op het vliegveld, waar u kunt ontspannen voor uw vlucht.

In de Airbus A380 van Emirates heeft u nog meer luxe. U kunt de Business Class zetel omtoveren tot een plat bed van 200 cm lang met slechts één druk op de knop. Zo komt u heerlijk uitgerust aan op uw bestemming. Daarnaast heeft elke zetel een ingebouwde mini-bar, waar u een drankje kunt pakken. Als u wilt werken, heeft u een in-seat voeding voor laptops en een extra grote tafel tot uw beschikking. En als u wilt ontspannen, kunt u uw eigen digitale breedbeeld-tv gebruiken met meer dan 1.200 entertainment kanalen. Ten slotte kunt u als business klasse passagier van Emirates 40 kg bagage inchecken.

Emirates Business Klasse

Vertrek Schiphol

Een belangrijk onderdeel van uw reis is het inchecken. Om dit zo soepel mogelijk te laten verlopen, biedt Emirates u verschillende opties aan. Ten eerste kunt u 3 uur voor vertrek inchecken bij de balie van Emirates in vertrekhal 3. Dit is een goede keuze als u bagage wilt afgeven of speciale assistentie nodig heeft. Daarnaast kunt u ook online inchecken vanaf 48 uur tot 90 minuten voor vertrek. Dit is een handige optie als u alleen met handbagage reist of alvast uw stoel wilt kiezen. Hoe u ook wilt inchecken, Emirates staat voor u klaar om uw reis zo aangenaam mogelijk te maken.

Stoelen aan boord Emirates reserveren

Bij BM Air Reizen kunt u profiteren van een unieke service: u kunt van te voren al uw stoel aan boord reserveren. Dit is vooral handig als u een voorkeur heeft voor een bepaalde plek in het vliegtuig. Wilt u bijvoorbeeld een raamplaats, aan het gangpad of naast elkaar zitten? Laat het ons weten en wij regelen het voor u. Zo begint uw vakantie al goed!


Stoelindeling Emirates

Seatmap EK - A380 - Beneden
Seatmap EK - A380 - Boven