Vliegticket Emirates Manila Amsterdam

Vliegticket Emirates Manila Amsterdam

Omgekeerd vliegticket met Emirates vanaf Manila naar Amsterdam. U wilt iemand vanuit de Filippijnen naar Nederland laten komen? Dat kan d.m.v. een omgekeerd ticket, welke BM AIR Reizen voor u kan verzorgen. Het e-ticket wordt hier in Nederland betaald en geprint en kan eventueel naar een e-mail adres worden verzonden. Indien u ook zelf meereist, dan kunt u dit ticket zelf meenemen. Wel dient u zelf alle visumpapieren, paspoort etc. in orde te hebben!

U kunt bij ons eenvoudig een prijsopgave aanvragen via ons online formulier, of langskomen bij ons kantoor in Maarssen.

Via ons online reserveringssysteem kunnen wij voor u de gewenste vertrekdata checken en zo de beste prijs aanbieden. Wij printen het vliegticket met Emirates direct voor u uit, zodat u deze gelijk kunt meenemen. Verder kunt u bij ons ook alvast uw stoel aan boord reserveren, zodat u verzekerd bent van een comfortabele vlucht van Manila naar Amsterdam.


Emirates - Logo

Een van de meest toonaangevende luchtvaartmaatschappijen ter wereld is Emirates, de nationale luchtvaartmaatschappij van de Verenigde Arabische Emiraten. Sinds 1985 biedt Emirates een uitstekende service en comfort aan haar passagiers. Vanaf Amsterdam, Dusseldorf en Brussel kunt u dagelijks met een Airbus A380 of een Boeing 777 naar Dubai vliegen, de bruisende hub van Emirates. Vanuit Dubai zijn er elke dag vluchten van Manila naar Amsterdam.  

Vertrek Schiphol

U kunt 3 uur voor vertrek inchecken bij de balie van Emirates in vertrekhal 3. Online inchecken is mogelijk vanaf 48 uur tot 90 minuten voor vertrek.

Stoelen reserveren

Boekt u bij ons een vliegticket met Emirates van Manila naar Amsterdam, dan heeft u de mogelijkheid om ook een stoel aan boord te reserveren. Dit is handig, want zo kunt u uw voorkeur aangeven voor een raamplaats, een gangpadplaats of een plaats naast uw reisgenoot. Bovendien kunt u zo voorkomen dat u gescheiden wordt van uw reispartner of dat u op een oncomfortabele plek terechtkomt. Laat ons dus snel weten welke stoel u wilt reserveren en wij regelen het voor u.

Reisklasse aan boord Emirates

Indien u met Emirates vanaf Manila naar Amsterdam vliegt, dan kunt u kiezen uit 2 verschillende klassen aan boord. De Economy Klasse en de Business Klasse.


Economy Klasse


Vlieg voordelig met Emirates vanaf Manila naar Amsterdam

De Economy Klasse van Emirates is een uitstekende keuze voor een voordelige vlucht van Manila naar Amsterdam. Geniet aan boord van een geweldige ervaring. Niet alleen vanwege de economisch ontworpen stoelen in de Airbus A380 en de Boeing 777, die voldoende ruimte en bewegingsvrijheid bieden, maar ook vanwege de uitstekende service aan boord. Zo kunt u tijdens de vlucht genieten van heerlijke maaltijden en drankjes, die u worden aangeboden door het vriendelijke cabinepersoneel.

Bovendien heeft u een ruime keuze uit de nieuwste films en entertainment op uw eigen persoonlijke entertainmentsysteem. Daarmee vliegt de tijd voorbij. Het cabinepersoneel zorgt ervoor dat u ontspannen aankomt op uw bestemming. Als u wilt, kunt u ook een stopover maken in Dubai en daar de vele bezienswaardigheden ontdekken.

Emirates Manila Amsterdam - Economy Klasse

Business Klasse


Heerlijk relaxen in de luxe Business Klasse van Emirates

Een van de voordelen van de Business Klasse van Emirates is dat u kunt genieten van een comfortabele ruime slaapstoel met veel beenruimte. Bovendien heeft u een aparte incheck-balie, zodat u geen lange wachttijden heeft. Ook heeft u toegang tot de Emirates Business Lounge op het vliegveld, waar u kunt ontspannen voor uw vlucht van Manila naar Amsterdam.

In de Airbus A380 van Emirates heeft u nog meer luxe. U kunt de Business Class zetel omtoveren tot een plat bed van 200 cm lang met slechts één druk op de knop. Zo komt u heerlijk uitgerust aan op uw bestemming. Daarnaast heeft elke zetel een ingebouwde mini-bar, waar u een drankje kunt pakken. Als u wilt werken, heeft u een in-seat voeding voor laptops en een extra grote tafel tot uw beschikking. En als u wilt ontspannen, kunt u uw eigen digitale breedbeeld-tv gebruiken met meer dan 1.200 entertainment kanalen. Ten slotte kunt u als business klasse passagier van Emirates 40 kg bagage inchecken.

Emirates Manila Amsterdam - Business Klasse

Tarieven vliegticket Emirates Manila Amsterdam

Klik hieronder op de tabbladen Economy of Business voor onze tarieven van een vliegticket met Emirates vanaf Manila naar Amsterdam.

💬 Lees Meer ✈

Emirates - Logo


Omgekeerd ticket Emirates: Manila – Amsterdam

Emirates - Manila - Amsterdam (PTA)

  • Dagelijks vertrek vanaf Manila
  • Manila - Dubai - Amsterdam
  • Stopover in Dubai mogelijk
  • Economy Klasse: 25 kg bagage
  • Business Klasse: 40 kg bagage
  • Kinderkorting t/m 11 jaar
  • Stoelen reserveren

 

Economy Klasse PTA

 

Enkele reis: Manila – Amsterdam (Economy Klasse)


Retour ticket: Manila – Amsterdam – v.v. (Economy Klasse)

Deze tarieven zijn de goedkoopste vanaf prijzen op basis van de beschikbaarheid van de luchtvaartmaatschappij en zijn inclusief luchthavenbelasting en brandstoftoeslag.

Bijkomende kosten Emirates : € 20 per persoon.

 

Business Klasse PTA

 

Enkele reis: Manila – Amsterdam (Business Klasse)


Retour ticket: Manila – Amsterdam – v.v. (Business Klasse)


Deze tarieven zijn de goedkoopste vanaf prijzen op basis van de beschikbaarheid van de luchtvaartmaatschappij en zijn inclusief luchthavenbelasting en brandstoftoeslag.

Bijkomende kosten Emirates : € 20 per persoon.

Emirates - Logo


Vluchtschema Manila – Amsterdam

Route: Vluchtnr: Vertrekdagen: Vertrektijd: Aankomsttijd: Reistijd:
Manila – Dubai EK 335 dagelijks 23:30 uur 04:45 uur 09:15 uur
Dubai – Amsterdam EK 147 dagelijks 08:10 uur 12:40 uur 07:30 uur
Amsterdam – Dubai EK 150 dagelijks 22:00 uur 07:45 uur 06:45 uur
Dubai – Manila EK 334 dagelijks 09:25 uur 21:35 uur 08:10 uur
Let op: bovenstaande vluchtschema’s zijn niet altijd actueel en dienen uitsluitend als richtlijn, wijzigingen voorbehouden !

U kunt uw vraag stellen via onderstaand formulier.

Vliegticket Emirates Manila Amsterdam