Dhow Dinner Cruise

1 Days

Luxe Canal Dinner Dhow Cruise – Dubai

Luxe Canal Dinner Dhow Cruise – Avondexcursie Dubai. Klim aan boord van een traditionele dhow en geniet van het prachtige uitzicht op de verlichte stad. Terwijl u langs Dubai Creek vaart, zult u vanuit een uniek perspectief genieten van de prachtige vergezichten van Deira en Bur Dubai. Bewonder de zonsondergang en zie met eigen ogen hoe de stad in de volle glorie wordt verlicht bij het vallen van de avond terwijl u geniet van een traditioneel diner.

Bij BM Air Reizen kunt u kiezen uit diverse leuke dagexcursies in Dubai. Indien u met Emirates naar Azië vliegt dan kunt u op de heen- of terugreis een stopover maken in Dubai. Ook kunnen wij via ons online reserveringssysteem vrijwel alle accommodaties in Dubai voor u reserveren.

  • Dubai
  • 1
  • DXB-03
  • 20.00 - 22.00 uur

Dagelijks vertrek in Dubai

Maak je vakantie in Dubai compleet met een cruise op een dhow, een traditionele Arabische houten boot.

Hoogtepunten

  • Bewonder de skyline van Dubai vanuit een uniek perspectief
  • Geniet van een dinerbuffet met lokale gerechten en heerlijke desserts
  • Traditionele dansen om uw avond op te vrolijken

Programma

Dag 01 :
Dubai

Maak je vakantie in Dubai compleet met een cruise op een dhow, een traditionele Arabische houten boot en geniet van een andere kant van Dubai.

Spring aan boord van een met glas omsloten moderne dhow die de tradities levend houdt en een prachtig uitzicht op het nieuwe Dubai biedt. Prikkel uw zintuigen terwijl u zachtjes langs de oevers van het Dubai Water Canal vaart, waar de Al Faris Dhow het beste van culinaire hoogstandjes combineert met een glimp van het NIEUWE Dubai.

Bij aankomst wordt u begroet met de goddelijke Kahwah (Arabische koffie) vergezeld van een aantal gekoelde versnaperingen en dadels. U wordt vervolgens naar uw tafel begeleid waar u wordt geserveerd met een welkomstdrankje. Voel de golfslag en de allesdoordringende romantiek terwijl je van een afstand de bruisende sfeer van de stad opsnuift, samen met rustgevende Arabische muziek, of ervaar gewoon het toppunt van weelde en geniet van de rust en kalmte van het kreekwater.

Geniet van een weelderig feest met Arabische hapjes, gegrild vlees, verse salades en heerlijke Arabische zoetigheden wacht op u terwijl u verder glijdt onder het genot van warme dranken. Maak je klaar om betoverd te worden terwijl onze betoverende tanora-artiest zijn goed verlichte kostuum laat draaien om je avond op te fleuren.

Inbegrepen: welkomstdrankjes, water, thee en koffie. Internationaal dinerbuffet met een keuze aan vegetarische en niet-vegetarische gerechten. Toegang tot het volledig dek met airconditioning en het bovendek in de open lucht.

Tijden: 20.00 – 22.00 uur

2 hours
Diner

Download PDF (Engels)

> Luxe Canal Dinner Dhow Cruise 

U kunt uw vraag stellen via onderstaand formulier.

Dhow Dinner Cruise