Sharjah City Tour

1 Days

Sharjah City Tour

Een onvergetelijke tour naar de prachtige stad Sharjah met als bijnaam “Parel van de Golf”. Deze hoofdstad van het emiraat Sharjah ligt op circa 9 km tem noorden van Dubai en telt zo’n 500.000 inwoners. We bezoeken o.a. de King Faisal Moskee, het Heritage Museum en de souk Al Markazi.

Bij BM Air Reizen kunt u kiezen uit diverse leuke dagexcursies in Dubai. Indien u met Emirates naar Azië vliegt dan kunt u op de heen- of terugreis een stopover maken in Dubai. Ook kunnen wij via ons online reserveringssysteem vrijwel alle accommodaties in Dubai voor u reserveren.

  • Dubai
  • 1
  • DXB-02
  • 09.00 - 13.00 uur

Dagelijks in Dubai

Ontdek de prachtige stad Sharjah in Dubai tijdens deze 4 uur durende dagexcursie.

Hoogtepunten

  • Bezoek de ontzagwekkende King Faisal Moskee
  • Leer meer over de geschiedenis van de stad in het Heritage Museum
  • Sluit de dag af met een wandeling naar de souk Al Markazi

Programma

Dag 01 :
Dubai

Deze reis nodigt je uit om alle beroemde bezienswaardigheden van deze stad te ontdekken.

Verlaat de drukte van Dubai en breng een dag door in de charmante stad Sharjah, ook wel bekend als de Parel van de Golf. Tijdens deze tour kunt u alle belangrijke bezienswaardigheden van de stad bezoeken terwijl u over de fascinerende geschiedenis leert.

We beginnen met een bezoek aan de King Faisal Moskee, één van de grootste moskeeën in de Verenigde Arabische Emiraten. Ga vervolgens verder richting het gerenoveerde Fort van Sharjah. Oorspronkelijk gebouwd in 1820, in vervlogen tijden was dit gebouw de residentie van de plaatselijke heersende familie.

Vervolgens gaan we naar het Heritage Museum en genieten van een wandeling door de aangrenzende souk Al Arsa.

Tot slot sluiten we de dag af met een wandeling naar de souk Al Markazi, waar u allerlei prachtige tapijten, juwelen en handgemaakte voorwerpen kunt vinden.

4 hours

Download PDF (Engels)

> Sharjah City Tour 

U kunt uw vraag stellen via onderstaand formulier.

Sharjah City Tour