Vliegticket Philippine Airlines Manila Bohol

Vliegticket Philippine Airlines Manila – Bohol

Bent u op zoek naar een vliegticket met Philippine Airlines van Manila naar Bohol? Dan bent u bij BM Air Reizen aan het juiste adres. Wij zijn gespecialiseerd in reizen naar de Filipijnen en bieden u de beste service en prijs. Om een prijsopgave te ontvangen, hoeft u alleen maar ons online formulier in te vullen. U kunt ook langs komen bij ons reisburo in Maarssen.

Via ons online reserveringssysteem kunnen wij voor u de gewenste vertrekdata checken en zo de beste prijs aanbieden. Wij printen het vliegticket met Philippine Airlines direct voor u uit, zodat u deze gelijk kunt meenemen. Verder kunt u bij ons ook alvast uw stoel aan boord reserveren, zodat u verzekerd bent van een comfortabele vlucht van Manila naar Bohol.

Vlieg voordelig met Philippine Airlines van Manila naar Bohol of v.v.


Logo Philippine Airlines

Vanuit Manila vliegt u met een Airbus A321/320 in circa 1 uur en 20 min. non-stop naar Bohol (Panglao). Er zijn dagelijks 3 vluchten vanuit Manila naar Bohol.

Vertrek Manila

Inchecken kan vanaf 3 uur voor vertrek bij de balie van Philippine Airlines. Online inchecken is mogelijk vanaf 24 uur tot 1 uur voor vertrek.

Stoelen reserveren

Boekt u bij ons een vliegticket met Philippine Airlines van Manila naar Bohol, dan heeft u de mogelijkheid om ook een stoel aan boord te reserveren. Dit is handig, want zo kunt u uw voorkeur aangeven voor een raamplaats, een gangpadplaats of een plaats naast uw reisgenoot. Bovendien kunt u zo voorkomen dat u gescheiden wordt van uw reispartner of dat u op een oncomfortabele plek terechtkomt. Laat ons dus snel weten welke stoel u wilt reserveren en wij regelen het voor u.

Reisklasse aan boord Philippine Airlines

Indien u met Philippine Airlines vliegt, dan kunt u kiezen uit 2 verschillende klassen aan boord. De Economy Klasse en de Business Klasse. De Business Klasse is niet op alle vluchten beschikbaar.


Economy Klasse


Vlieg voordelig met Philippine Airlines van Manila naar Bohol !

Ontdek de voordelige Economy klasse van Philippine Airlines. Zelfs als u een korte binnenlandse vlucht in de Filippijnen maakt, krijgt u een eenvoudige maaltijd en een drankje aangeboden. Bovendien zorgt de vriendelijke crew ervoor dat u ontspannen aankomt op uw bestemming.

Ten slotte kunt u als Economy Klasse passagier op binnenlandse vluchten in de Filippijnen 10 kg bagage inchecken. Wilt u meer bagage meenemen? Dan zijn er ook tickets met 20 kg bagage beschikbaar.

Economy Klasse

Business Klasse


Indien u met Philippine Airlines van Manila naar Bohol vliegt, dan is ook de Business Klasse beschikbaar in de Airbus A321. Dit is een uitstekende optie voor reizigers die meer comfort en gemak willen. Daarnaast zijn er nog meer voordelen verbonden aan de Business Klasse, zoals: 35 kg bagage, aparte incheck-balie (dus geen lange wachtrij) en toegang tot de Business Class Lounge op het vliegveld met gratis drankjes, hapjes en internet.

Ten slotte, kunt u ook genieten van een ruimere stoel, een persoonlijk entertainmentsysteem en een heerlijke maaltijd aan boord. Kortom, de Business Klasse van Philippine Airlines biedt u een onvergetelijke vliegervaring.

Tarieven vliegticket Philippine Airlines Manila – Bohol

Klik hieronder op de tabbladen Economy of Business voor onze tarieven van een vliegticket met Philippine Airlines van Manila naar Bohol of v.v.

💬 Lees Meer ✈

Logo Philippine Airlines


Binnenlandse vlucht Philippine Airlines: Manila – Bohol – v.v.

Philippine Airlines - Manila - Bohol - v.v.

  • Dagelijks meerdere vluchten
  • Manila - Bohol - Manila
  • Economy Klasse: vanaf 10 kg bagage
  • Business Klasse: 35 kg bagage
  • Kinderkorting t/m 11 jaar

Enkele reis: Manila – Bohol (Economy Klasse)


Retour ticket: Manila – Bohol (Economy Klasse)


Enkele reis: Bohol – Manila (Economy Klasse)


Retour ticket: Bohol – Manila (Economy Klasse)

Deze tarieven zijn de goedkoopste vanaf prijzen op basis van de beschikbaarheid van de luchtvaartmaatschappij en zijn inclusief luchthavenbelasting en brandstoftoeslag.

Bijkomende kosten Philippine Airlines : € 10 per persoon.

Enkele reis: Manila – Bohol (Business Klasse)


Retour ticket: Manila – Bohol (Business Klasse)


Enkele reis: Bohol – Manila (Business Klasse)


Retour ticket: Bohol – Manila (Business Klasse)


Deze tarieven zijn de goedkoopste vanaf prijzen op basis van de beschikbaarheid van de luchtvaartmaatschappij en zijn inclusief luchthavenbelasting en brandstoftoeslag.

Bijkomende kosten Philippine Airlines : € 10 per persoon.

Logo Philippine Airlines


Vluchtschema Manila – Bohol

Route: Vluchtnr: Vertrekdagen: Vertrektijd: Aankomsttijd: Reistijd:
Manila – Bohol PR 2773 dagelijks 08:50 uur 10:10 uur 01:20 uur
Manila – Bohol PR 2777 dagelijks 14:05 uur 15:25 uur 01:20 uur

Vluchtschema Bohol – Manila

Route: Vluchtnr: Vertrekdagen: Vertrektijd: Aankomsttijd: Reistijd:
Bohol – Manila PR 2774 dagelijks 10:50 uur 12:10 uur 01:20 uur
Bohol – Manila PR 2778 dagelijks 16:15 uur 17:35 uur 01:20 uur
Let op: bovenstaand vluchtschema is niet altijd actueel en dient uitsluitend als richtlijn, wijzigingen voorbehouden !

U kunt uw vraag stellen via onderstaand formulier.

Vliegticket Philippine Airlines Manila Bohol