Philippine Airlines

Philippine Airlines vliegtickets

Zoekt u een binnenlandse vlucht in de Filipijnen met Philippine Airlines? Dan bent u bij BM Air Reizen aan het juiste adres. Wij zijn gespecialiseerd in reizen naar de Filipijnen en bieden u de beste service en prijs. Om een prijsopgave te ontvangen, hoeft u alleen maar ons online formulier in te vullen. U kunt ook langs komen bij ons reisburo in Maarssen.

Via ons online reserveringssysteem kunnen wij voor u de gewenste vertrekdata checken en zo de beste prijs aanbieden. Wij printen het vliegticket direct voor u uit, zodat u deze gelijk kunt meenemen.

Binnenlandse vluchten Filipijnen

Reisklasse aan boord Philippine Airlines

Indien u met Philippine Airlines vliegt, dan kunt u kiezen uit 2 verschillende klassen aan boord. De Economy Klasse en de Business Klasse. De Business Klasse is niet op alle vluchten beschikbaar.


Economy Klasse


Vlieg voordelig met Philippine Airlines in de Filipijnen!

Ontdek de voordelige Economy klasse van Philippine Airlines. Zelfs als u een korte binnenlandse vlucht in de Filippijnen maakt, krijgt u een eenvoudige maaltijd en een drankje aangeboden. Bovendien zorgt de vriendelijke crew ervoor dat u ontspannen aankomt op uw bestemming.

Ten slotte kunt u als Economy Klasse passagier op binnenlandse vluchten in de Filippijnen 10 kg bagage inchecken. Wilt u meer bagage meenemen? Dan zijn er ook tickets met 20 kg bagage beschikbaar.

Philippine Airlines - Economy Klasse

Business Klasse


Geniet en relax in de Business Klasse van Philippine Airlines

Een van de voordelen van het reizen in Business Class is dat u uw stoel naar wens kunt verstellen. Zo kunt u comfortabel zitten of liggen tijdens de vlucht. Bovendien kunt u op uw eigen tv scherm kiezen uit een ruime selectie aan films, series en vluchtinformatie. Daarnaast profiteert u van andere gemakken, zoals 35 kg bagage en een aparte incheck-balie. Hierdoor hoeft u niet lang te wachten voordat u aan boord gaat. Tot slot heeft u toegang tot de Business Lounge op het vliegveld, waar u gratis kunt genieten van drankjes, hapjes en internet.

Philippine Airlines - Business Klasse

Vertrek Manila 

Inchecken kan vanaf 3 uur voor vertrek bij de balie van Philippine Airlines. Online inchecken is mogelijk vanaf 24 uur tot 1 uur voor vertrek.

Stoelen reserveren

Boekt u bij ons een vliegticket met Philippine Airlines, dan heeft u de mogelijkheid om ook een stoel aan boord te reserveren. Dit is handig, want zo kunt u uw voorkeur aangeven voor een raamplaats, een gangpadplaats of een plaats naast uw reisgenoot. Bovendien kunt u zo voorkomen dat u gescheiden wordt van uw reispartner of dat u op een oncomfortabele plek terechtkomt. Laat ons dus snel weten welke stoel u wilt reserveren en wij regelen het voor u.