Logo Philippine Airlines
Philippine Airlines

Philippine Airlines is de nationale airline van de Filippijnen, opgericht in 1941. De thuishaven is Ninoy Aquino International Airport bij Manila. De vloot bestaat uit ruim 59 vliegtuigen. Er wordt veel op binnenlandse bestemmingen in de Filippijnen gevlogen. Verder zijn er ook internationale vluchten vanuit Manila naar vele bestemmingen in Azië. Zo wordt er o.a. gevlogen naar Bali, Bangkok, Hanoi, Ho Chi Minh, Hong Kong, Jakarta, Kuala Lumpur, Singapore, Taipei, Tokio.

Binnenlandse vluchten – Enkele Reis

Route
Economy
Business
Manila – Bohol
va € 88
va € 250
Manila – Cebu
va € 135
va € 301
Manila – Puerto Princesa
va € 85
va € 239

Binnenlandse vluchten – Retour

Route
Economy
Business
Manila – Bohol
va € 172
va € 498
Manila – Cebu
va € 273
va € 605
Manila – Puerto Princesa
va € 169
va € 475

Reisklasse aan boord

Indien u met Philippine Airlines vliegt, dan kunt u kiezen uit 2 verschillende klassen aan boord. De Economy Klasse en de Business Klasse. De Business Klasse is niet op alle vluchten beschikbaar.


Economy Klasse


Vlieg voordelig met Philippine Airlines

Vlieg voordelig in de Economy klasse van Philippine Airlines. Ook tijdens de korte binnenlandse vlucht in de Filippijnen krijgt u een eenvoudige maaltijd en een drankje aangeboden. De vriendelijke crew zorgt ervoor dat u ontspannen aankomt op uw bestemming. 

Philippine Airlines - Economy Klasse

Business Klasse


Geniet en relax in de Business Klasse van Philippine Airlines

De Business Class-stoelen zijn naar keuze van de passagier in verschillende posities verstelbaar. Geniet op uw persoonlijke tv scherm van een ruim aanbod aan films, series en vluchtinformatie. Andere voordelen zijn: 35 kg bagage en een aparte incheck-balie (dus geen lange wachttijden). Verder heeft u toegang tot de Business Lounge op het vliegveld met gratis drankjes, hapjes en internet.

Philippine Airlines - Business Klasse

Vertrek Manila 

Inchecken kan vanaf 3 uur voor vertrek bij de balie van Philippine Airlines. Online inchecken is mogelijk vanaf 24 uur tot 1 uur voor vertrek.

Stoelen reserveren

U kunt bij BM Air Reizen uw stoel reserveren, zodat uw vlucht nog aangenamer wordt. Laat ons weten of u een raamplaats, aan het gangpad of naast elkaar wilt zitten in het vliegtuig en wij regelen het voor u.