Vliegticket Etihad Airways Manila

Vliegticket Etihad Airways Manila

Bent u op zoek naar een voordelig vliegticket met Etihad Airways naar Manila? Dan bent u bij BM Air Reizen aan het juiste adres. Wij zijn gespecialiseerd in reizen naar de Filipijnen en bieden u de beste service en prijs. Om een prijsopgave te ontvangen, hoeft u alleen maar ons online formulier in te vullen. U kunt ook langs komen bij ons reisburo in Maarssen.

Via ons online reserveringssysteem kunnen wij voor u de gewenste vertrekdata checken en zo de beste prijs aanbieden. Wij printen het vliegticket met Etihad Airways direct voor u uit, zodat u deze gelijk kunt meenemen. Verder kunt u bij ons ook alvast uw stoel aan boord reserveren, zodat u verzekerd bent van een comfortabele reis naar Manila.

Boek voordelig uw vliegticket met Etihad Airways naar Manila, de hoofdstad van de Filipijnen.


Logo Etihad Airways

Etihad Airways is de nationale airline van de Verenigde Arabische Emiraten met als thuishaven Abu Dhabi. De moderne vloot van bestaat uit meer dan 120 vliegtuigen. Vanaf Amsterdam vliegt Etihad Airways dagelijks met een moderne Boeing 787-10 non-stop in 6,5 uur naar Abu Dhabi. Vanuit Abu Dhabi vliegt u in circa 9 uur verder naar Manila.

Vertrek Schiphol

U kunt 3 uur voor vertrek inchecken bij de balie van Etihad Airways in vertrekhal 3. Online inchecken is mogelijk vanaf 30 uur tot 1 uur voor vertrek.

Stoelen reserveren

Boekt u bij ons een vliegticket met Etihad Airways naar Manila, dan heeft u de mogelijkheid om ook een stoel aan boord te reserveren. Dit is handig, want zo kunt u uw voorkeur aangeven voor een raamplaats, een gangpadplaats of een plaats naast uw reisgenoot. Bovendien kunt u zo voorkomen dat u gescheiden wordt van uw reispartner of dat u op een oncomfortabele plek terechtkomt. Laat ons dus snel weten welke stoel u wilt reserveren en wij regelen het voor u.

Reisklasse aan boord Etihad Airways

Indien u met Etihad Airways naar Manila vliegt, dan kunt u kiezen uit 2 verschillende klassen aan boord. De Economy Klasse en de Business Klasse.


Economy Klasse


Vlieg voordelig met Etihad Airways naar Manila

Een van de voordelen van vliegen met Economy Smart Seat is dat u kunt profiteren van een uniek vormgegeven hoofdsteun en een verstelbare rugleuning. Hierdoor kunt u nog comfortabeler vliegen en heeft u volop beenruimte. Bovendien kan de stoel ver worden neergeklapt, zodat u gemakkelijk een dutje kunt doen. Daarnaast ondersteunt de vormgeving van de rugleuning de natuurlijke houding van uw rug, waardoor u zich beter kunt ontspannen.

Ook tijdens de vlucht naar Manila wordt u uitstekend verzorgd door het cabinepersoneel. Zo krijgt u heerlijke maaltijden en drankjes aangeboden en kunt u kiezen uit een ruime selectie van de nieuwste films en entertainment op uw eigen persoonlijke entertainmentsysteem. Ten slotte zorgen de stewards en stewardessen ervoor dat u ontspannen aankomt op uw bestemming.

Economy Klasse

Business Klasse


Geniet en relax in de comfortabele Business Klasse van Etihad Airways

Indien u met Etihad Airways in de Business Class naar Manila reist, dan kunt u genieten van een ongeëvenaard comfort en gemak. Allereerst kunt u plaatsnemen op uw luxe stoel die tot een volledig plat bed kan worden uitgeklapt. Bovendien heeft u altijd direct toegang tot het gangpad. Daarnaast kunt u lekker slapen dankzij de grote dekens en kussens, verstelbare hoofdsteun, lendensteun en stevigheid van de zitting. Ook kunt u genieten van uren entertainment naar keuze met ruisonderdrukkende hoofdtelefoons en uw persoonlijke 15-inch touchscreen.

Andere voordelen zijn: 2 stuks incheck-bagage en een aparte incheck-balie (dus geen lange wachtrij). Verder heeft u toegang tot de Business Class Lounge op het vliegveld met gratis drankjes, hapjes en internet.

Etihad Airways - Business Klasse

Tarieven vliegticket Etihad Airways Manila

Klik hieronder op de tabbladen Economy of Business voor onze tarieven van een vliegticket met Etihad Airways naar Manila.

💬 Lees Meer ✈

Logo Etihad Airways


Vlieg voordelig met Etihad Airways via Abu Dhabi naar Manila !

Etihad Airways - Manila

  • Vertrek vanaf Amsterdam
  • Dagelijks vertrek
  • Kinderkorting t/m 11 jaar
  • Economy Klasse - 23 kg bagage
  • Business Klasse - 40 kg bagage

Toeslag Etihad Airways:

Economy Klasse: € 25 bij vertrek vanuit Amsterdam op een vrijdag of zaterdag (heenreis)
Economy Klasse: € 55 bij vertrek vanuit Amsterdam van 19 dec t/m 29 dec (heenreis)

Economy Klasse: € 25 bij vertrek vanuit Manila op een vrijdag of zaterdag (terugreis)
Economy Klasse: € 55 bij vertrek vanuit Manila van 02 jan t/m 12 jan (terugreis)

Economy Klasse

Amsterdam – Manila

Deze tarieven zijn de goedkoopste vanaf prijzen op basis van de beschikbaarheid van de luchtvaartmaatschappij en zijn inclusief luchthavenbelasting en brandstoftoeslag.

Bijkomende kosten Etihad Airways : € 20 per persoon.

Business Klasse

Amsterdam – Manila

Deze tarieven zijn de goedkoopste vanaf prijzen op basis van de beschikbaarheid van de luchtvaartmaatschappij en zijn inclusief luchthavenbelasting en brandstoftoeslag.

Bijkomende kosten Etihad Airways : € 20 per persoon.

Logo Etihad Airways


Vluchtschema Amsterdam – Manila

Route: Vluchtnr: Vertrekdagen: Vertrektijd: Aankomsttijd: Reistijd:
Amsterdam – Abu Dhabi EY 078 dagelijks 21:35 uur 06:05 uur 06:30 uur
Abu Dhabi – Manila EY 428 dagelijks 10:40 uur 22:55 uur 08:15 uur
Manila – Abu Dhabi EY 421 dagelijks 00:25 uur 05:55 uur 09:30 uur
Abu Dhabi – Amsterdam EY 077 dagelijks 09:30 uur 14:40 uur 07:10 uur
Let op: bovenstaand vluchtschema is niet altijd actueel en dient uitsluitend als richtlijn, wijzigingen voorbehouden !

U kunt uw vraag stellen via onderstaand formulier.

Vliegticket Etihad Airways Manila