Vliegticket Qatar Airways Manila

Vliegticket Qatar Airways Manila

Bent u op zoek naar een voordelig vliegticket met Qatar Airways naar Manila? Dan bent u bij BM Air Reizen aan het juiste adres. Wij zijn gespecialiseerd in reizen naar de Filipijnen en bieden u de beste service en prijs. Om een prijsopgave te ontvangen, hoeft u alleen maar ons online formulier in te vullen. U kunt ook langs komen bij ons reisburo in Maarssen.

Via ons online reserveringssysteem kunnen wij voor u de gewenste vertrekdata checken en zo de beste prijs aanbieden. Wij printen het vliegticket met Qatar Airways direct voor u uit, zodat u deze gelijk kunt meenemen. Verder kunt u bij ons ook alvast uw stoel aan boord reserveren, zodat u verzekerd bent van een comfortabele vlucht naar Manila.

Boek voordelig uw vliegticket met Qatar Airways naar Manila, de hoofdstad van de Filippijnen.


Logo Qatar Airways

Qatar Airways is de nationale luchtvaartmaatschappij van Qatar met als thuishaven Doha en is door Skytrax beoordeeld met maar liefst vijf sterren! Qatar Airways is opgericht in 1993 en vliegt naar meer dan 100 internationale bestemmingen. De moderne vloot van Qatar Airways bestaat uit ruim 150 vliegtuigen. Qatar Airways vliegt dagelijks vanaf Amsterdam met een moderne Boeing 777-300 in circa 6 uur naar Doha. Vanuit Doha vliegt u in circa 9,5 uur verder naar Manila. 

Vertrek Schiphol

U kunt 3 uur voor vertrek inchecken bij de balie van Qatar Airways in vertrekhal 3. Online inchecken is mogelijk vanaf 36 uur tot 3 uur voor vertrek.

Stoelen reserveren

Boekt u bij ons een vliegticket met Qatar Airways naar Manila, dan heeft u de mogelijkheid om ook een stoel aan boord te reserveren. Dit is handig, want zo kunt u uw voorkeur aangeven voor een raamplaats, een gangpadplaats of een plaats naast uw reisgenoot. Bovendien kunt u zo voorkomen dat u gescheiden wordt van uw reispartner of dat u op een oncomfortabele plek terechtkomt. Laat ons dus snel weten welke stoel u wilt reserveren en wij regelen het voor u.

Reisklasse aan boord Qatar Airways

Indien u met Qatar Airways naar Manila vliegt, dan kunt u kiezen uit 2 verschillende klassen aan boord. De Economy Klasse en de Business Klasse.


Economy Klasse


Vlieg voordelig met Qatar Airways naar Manila

Een vlucht naar Manila in de Economy Klasse van Qatar Airways is een comfortabele ervaring. Allereerst zijn de stoelen economisch ontworpen, waardoor u voldoende beenruimte en bewegingsvrijheid heeft. Bovendien wordt u tijdens de vlucht naar Manila uitstekend verzorgd door het cabinepersoneel. U kunt heerlijke maaltijden en drankjes bestellen en genieten van een ruime keuze uit de nieuwste films en entertainment op uw eigen persoonlijke entertainmentsysteem.

Ten slotte kunt u als Economy Klasse passagier 25 kg bagage inchecken. Kortom, Qatar Airways biedt u een voordelige en aangename vlucht naar Manila.

Qatar Airways - Economy Klasse

Business Klasse


Heerlijk genieten in de luxe Business Klasse

Een van de beste manieren om naar Manila te reizen is met Qatar Airways in de Business Klasse. Dit heeft namelijk vele voordelen, zoals meer privacy, luxe en comfort. Bovendien kunt u in de business klasse van Qatar Airways uw stoel helemaal plat maken tot een 198 cm bed, zodat u uitgerust aankomt in Manila. Ook kunt u onderweg genieten van heerlijke maaltijden, drankjes en een ruim aanbod aan entertainment op uw eigen scherm in de stoel voor u.

Daarnaast profiteert u van andere voordelen, zoals 40 kg bagage, een aparte incheck-balie (waardoor u geen lange wachtrij heeft) en toegang tot de Qatar Airways Business Class Lounge op het vliegveld met gratis drankjes, hapjes en internet.

Kortom, vliegen met Qatar Airways naar Manila in de business klasse is een geweldige ervaring die u niet wilt missen.

Business Class

Tarieven vliegticket Qatar Airways Manila

Klik hieronder op de tabbladen Economy of Business voor onze tarieven van een vliegticket met Qatar Airways naar Manila.

💬 Lees Meer ✈

Logo Qatar Airways


Vlieg voordelig met Qatar Airways naar Manila !

Qatar Airways - Manila

  • Dagelijks vertrek vanaf Amsterdam
  • Amsterdam - Doha - Manila
  • Economy Klasse: 25 kg bagage
  • Business Klasse: 40 kg bagage
  • Kinderkorting t/m 11 jaar
  • Stoelen reserveren

Weekendtoeslag Qatar Airways

Economy Klasse: € 55 bij vertrek vanuit Amsterdam op een vrijdag of zaterdag (heenreis)

Business Klasse: € 65 bij vertrek vanuit Amsterdam op een vrijdag of zaterdag (heenreis)

Economy Klasse

Amsterdam – Manila

Deze tarieven zijn de goedkoopste vanaf prijzen op basis van de beschikbaarheid van de luchtvaartmaatschappij en zijn inclusief luchthavenbelasting en brandstoftoeslag.

Bijkomende kosten Qatar Airways : € 20 per persoon.

Business Klasse

Amsterdam – Manila

Deze tarieven zijn de goedkoopste vanaf prijzen op basis van de beschikbaarheid van de luchtvaartmaatschappij en zijn inclusief luchthavenbelasting en brandstoftoeslag.

Bijkomende kosten Qatar Airways : € 20 per persoon.

Logo Qatar Airways


Vluchtschema Amsterdam – Manila

Route: Vluchtnr: Vertrekdagen: Vertrektijd: Aankomsttijd: Reistijd:
Amsterdam – Doha QR 274 dagelijks 16:15 uur 23:40 uur 06:25 uur
Doha – Manila QR 932 dagelijks 02:00 uur 16:35 uur 09:35 uur
Manila – Doha QR 929 dagelijks 23:40 uur 03:55 uur 09:15 uur
Doha – Amsterdam QR 273 dagelijks 07:50 uur 13:45 uur 06:55 uur
Let op: bovenstaand vluchtschema is niet altijd actueel en dient uitsluitend als richtlijn, wijzigingen voorbehouden !

U kunt uw vraag stellen via onderstaand formulier.

Vliegticket Qatar Airways Manila