Qatar Airways

Qatar Airways vliegtickets

Bent u op zoek naar een voordelig vliegticket met Qatar Airways? Dan bent u bij BM Air Reizen aan het juiste adres. Wij bieden u de beste service en prijs. Via ons online reserveringssysteem kunnen wij voor u de gewenste vertrekdata checken en zo de beste prijs aanbieden. Wij printen het vliegticket direct voor u uit, zodat u deze gelijk kunt meenemen. Verder kunt u bij ons ook alvast uw stoel aan boord reserveren, zodat u verzekerd bent van een comfortabele reis.

Neem contact met ons op of kom langs op ons reisburo in Maarssen om uw reis te bespreken.

Qatar Airways

Qatar Airways is de nationale luchtvaartmaatschappij van Qatar met als thuishaven Doha en is door Skytrax beoordeeld met maar liefst vijf sterren! De vliegmaatschappij is opgericht in 1993 en vliegt naar meer dan 100 internationale bestemmingen. De moderne vloot bestaat uit ruim 150 vliegtuigen. Qatar Airways vliegt dagelijks vanaf Amsterdam met een moderne Boeing 777-300 in circa 6 uur naar Doha. Vanuit Doha zijn er dagelijks goede doorverbindingen naar vele bestemmingen in Azië.

Reisklasse aan boord

Indien u met Qatar Airways vliegt, dan kunt u kiezen uit 2 verschillende klassen aan boord. De Economy Klasse en de Business Klasse.


Economy Klasse


Vlieg voordelig met Qatar Airways naar Azië!

Een vlucht naar Azië in de Economy Klasse is een comfortabele ervaring. Allereerst zijn de stoelen economisch ontworpen, waardoor u voldoende beenruimte en bewegingsvrijheid heeft. Bovendien wordt u tijdens de vlucht uitstekend verzorgd door het cabinepersoneel. U kunt heerlijke maaltijden en drankjes bestellen en genieten van een ruime keuze uit de nieuwste films en entertainment op uw eigen persoonlijke entertainmentsysteem.

Ten slotte kunt u als Economy Klasse passagier 25 kg bagage inchecken. Kortom, Qatar Airways biedt u een voordelige en aangename vlucht naar Azië.

Qatar Airways - Economy Klasse

Business Klasse


Heerlijk genieten in de luxe Business Klasse

Een van de beste manieren om naar Azië te reizen is met Qatar Airways in de Business Klasse. Dit heeft namelijk vele voordelen, zoals meer privacy, luxe en comfort. Bovendien kunt u in de business klasse van Qatar Airways uw stoel helemaal plat maken tot een 198 cm bed, zodat u uitgerust aankomt op uw bestemming. Ook kunt u onderweg genieten van heerlijke maaltijden, drankjes en een ruim aanbod aan entertainment op uw eigen scherm in de stoel voor u.

Daarnaast profiteert u van andere voordelen, zoals 40 kg bagage, een aparte incheck-balie (waardoor u geen lange wachtrij heeft) en toegang tot de Qatar Airways Business Class Lounge op het vliegveld met gratis drankjes, hapjes en internet.

Kortom, vliegen met Qatar Airways in de business klasse is een geweldige ervaring die u niet wilt missen.

Business Class

Vertrek Schiphol

U kunt 3 uur voor vertrek inchecken bij de balie van Qatar Airways in vertrekhal 3. Online inchecken is mogelijk vanaf 36 uur tot 3 uur voor vertrek.

Stoelen reserveren

Boekt u bij ons een vliegticket met Qatar Airways, dan heeft u de mogelijkheid om ook een stoel aan boord te reserveren. Dit is handig, want zo kunt u uw voorkeur aangeven voor een raamplaats, een gangpadplaats of een plaats naast uw reisgenoot. Bovendien kunt u zo voorkomen dat u gescheiden wordt van uw reispartner of dat u op een oncomfortabele plek terechtkomt. Laat ons dus snel weten welke stoel u wilt reserveren en wij regelen het voor u.