Finnair

Finnair vliegtickets

Bent u op zoek naar een voordelig vliegticket met Finnair? Dan bent u bij BM Air Reizen aan het juiste adres. Wij zijn gespecialiseerd in reizen naar Azië en bieden u de beste service en prijs. Via ons online reserveringssysteem kunnen wij voor u de gewenste vertrekdata checken en zo de beste prijs aanbieden. Wij printen het vliegticket met Finnair direct voor u uit, zodat u deze gelijk kunt meenemen. Verder kunt u bij ons ook alvast uw stoel aan boord reserveren, zodat u verzekerd bent van een comfortabele reis.

Neem contact met ons op of kom langs op ons reisburo in Maarssen om uw reis te bespreken.

Finnair

Finnair, opgericht in 1923, is de nationale luchtvaartmaatschappij van Finland. Finnair maakt deel uit van de luchtvaartalliantie Oneworld en vliegt naar vele bestemmingen over de gehele wereld. De moderne vloot van Finnair bestaat uit ruim 60 vliegtuigen, waaronder de Airbus A350. Vanaf Amsterdam vliegt Finnair dagelijks met een Airbus A320 in circa 2 uur en 20 min. naar Helsinki, waar u dient over te stappen. Vervolgens vliegt u met een moderne Airbus A350 in circa 9 uur en 45 min. verder naar Bangkok.

Reisklasse aan boord

Indien u met Finnair naar Azië vliegt, dan kunt u kiezen uit 2 verschillende klassen aan boord. De Economy Klasse en de Business Klasse.


Economy Klasse


Vlieg voordelig met Finnair naar Azië!

Ontdek de innovatieve Economy Klasse van Finnair met meer comfort en ruimte. U kunt tijdens de vlucht naar Azië genieten van heerlijke maaltijden, drankjes en uw eigen persoonlijke entertainmentsysteem met de nieuwste films, games, muziek en interactieve vluchtinformatie. De vriendelijke stewards en stewardessen van Finnair zorgen ervoor dat u ontspannen aankomt op uw bestemming.

Finnair - Economy Klasse

Business Klasse


Geniet en relax in de comfortabele Business Klasse van Finnair

Ontdek de luxueuze en comfortabele Business Class in de Airbus A350 van Finnair, met een stoellengte van 200 cm. Tijdens de vlucht naar Azië kunt u heerlijk slapen, want met één druk op de knop veranderd u uw comfortabele zetel in een perfect vlak bed. Veel ruimte, handige opbergvakjes, stopcontact en een inflight entertainment systeem. Andere voordelen zijn: 2 stuks bagage, aparte incheck-balie (dus geen lange wachtrij) en toegang tot de Finnair Business Class Lounge op het vliegveld met gratis drankjes, hapjes en internet.

Finnair - Business Klasse

Vertrek Schiphol

U kunt 3 uur voor vertrek inchecken bij de balie van Finnair in vertrekhal 1. Online inchecken is mogelijk vanaf 36 uur voor vertrek.

Stoelen reserveren

U kunt bij BM Air Reizen uw stoel reserveren, zodat uw vlucht met Finnair naar Azië nog aangenamer wordt. Laat ons weten of u een raamplaats, aan het gangpad of naast elkaar wilt zitten in het vliegtuig en wij regelen het voor u.

Stoelindeling Finnair

Airbus A321 (Amsterdam – Helsinki)

Seatmap Finnair A321

Airbus A350 (Helsinki – Bangkok)

Seatmap Finnair A350