Hotels Ho Chi Minh

Hotels Ho Chi Minh

Zoekt u een hotel in Ho Chi Minh? U kunt kiezen uit meer dan 1000 verschillende hotels in Ho Chi Minh. Profiteer van onze dagdeal hotels, deze zijn per nacht te boeken en altijd scherp geprijsd.

De hotels variëren van eenvoudige guesthouses tot de luxe vijfsterrenhotels. U kunt kiezen uit alle kamertypes met of zonder ontbijt. Zoekt u een ander hotel in Ho Chi Minh? Voor ons geen probleem. Wij kunnen vrijwel alle hotels direct voor u reserveren.

Combineer uw hotel met een vliegticket en/of één van onze Vietnam reizen naar keuze. Op deze manier kunt u zelf uw eigen reis naar Vietnam samenstellen. In Vietnam kunnen wij tevens alle binnenlandse vluchten, treintickets en transfers voor u verzorgen.

Wilt u uw reis naar Vietnam persoonlijk komen bespreken met één van onze specialisten, dan bent u van harte welkom op ons reisburo in Maarssen.


Kaart Hotels Ho Chi Minh


Filter op
TitelOmschrijvingKoppelingLandLocatieLigging

Overzicht Hotels


Elios Hotel

Elios Hotel – Ho Chi Minh

Liberty Hotel Saigon Parkview

Liberty Hotel Saigon Parkview – Ho Chi Minh

Sonnet Saigon Hotel

Sonnet Saigon Hotel – Ho Chi Minh

Ho Chi Minh - Vien Dong Hotel

Vien Dong Hotel – Ho Chi Minh

Ramana Saigon Hotel

Ramana Saigon Hotel – Ho Chi Minh

Eastin Grand Hotel Saigon

Eastin Grand Hotel Saigon – Ho Chi Minh

Saigon Prince Hotel

Saigon Prince Hotel – Ho Chi Minh

Ho Chi Minh - Silverland Yen Hotel

Silverland Yen Hotel – Ho Chi Minh

Ho Chi Minh - Hotel Grand Saigon

Hotel Grand Saigon – Ho Chi Minh

Klik hier voor het weerbericht in Ho Chi Minh.

Ho Chi Minh

Deze belangrijkste stad is gelegen in het zuiden van Vietnam. Het is de grootste stad waar de industrie en het zakencentrum van Vietnam is gevestigd. Ho Chi Minh is nu een moderne stad met vele hotels, restaurants en cafés. Maar er is veel meer te ontdekken, zoals prachtige pagodes, tempels, musea en kleurrijke markten.

Wat u niet bij een bezoek aan Ho Chi Minh mag missen is o.a. China Town en het Cu Chi ondergrondse gangenstelsel. In de nabij gelegen stad Tay Ninh staat een prachtige tempel van het Caodaisme, een religie die uniek te noemen is in Vietnam. De hoge statige tempel is pompeus en zeer kleurrijk. Ook een bootexcursie over de beroemde Mekong rivier is zeer zeker een aanrader.

Met BM Air Reizen kunt u al deze hoogtepunten van Vietnam en omgeving ontdekken. U kunt hierbij kiezen uit vele leuke prachtige rondreizen. Verder kunt u kiezen uit voordelige vliegtickets naar Ho Chi Minh.