Hotels Kawasaki

Hotels Kawasaki – Japan

Zoekt u een hotel in Kawasaki? U kunt kiezen uit meer dan 70 verschillende hotels in Kawasaki. Profiteer van onze dagdeal hotels, deze zijn per nacht te boeken en altijd scherp geprijsd. De hotels variëren van eenvoudige guesthouses tot de luxe vijfsterrenhotels. U kunt kiezen uit verschillende kamertypes met of zonder ontbijt.

Zoekt u een ander hotel in Japan? Voor ons geen probleem, omdat wij vrijwel alle hotels via ons online reserveringssysteem direct voor u kunnen reserveren. Combineer uw hotel met een vliegticket naar keuze. Op deze manier kunt u zelf uw eigen reis naar Japan samenstellen. Ook voor transfers en binnenlandse vluchten kunt u bij ons terecht.

Wilt u uw reis naar Kawasaki persoonlijk komen bespreken met één van onze reisspecialisten, dan bent u van harte welkom op ons reisburo in Maarssen.


Overzicht Hotels Kawasaki


Hieronder vindt u een overzicht van onze hotels in Kawasaki, echter dit is slechts een kleine selectie. Wij kunnen vrijwel alle hotels voor u online reserveren.


Informatie Kawasaki


De stad Kawasaki ligt in het noordoosten van de prefectuur Kanagawa en telt circa 1 miljoen inwoners. Het grenst aan Tokio aan de overkant van de Tamagawa-rivier in het noorden en Yokohama City in het zuiden. Het industriegebied van Kawasaki licht ’s nachts op en trekt fotografen en toeristen aan voor bus- en woonboottochten. Als je de toeristische trekpleisters van Tokio wilt ontvluchten, kom dan naar de unieke festivals, locaties, musea en aangename winkelstraten van Kawasaki.

Bezienswaardigheden zijn de Kawasaki Daishi Heikenji Temple, Kawasaki City Museum, Toshiba Science Museam, Nihon Minkaen, Cittadella Mall, Ikuta Ryokuchi Park.

Klik hier voor het weerbericht in Kawasaki.