Bali naar Gili Air

3 Days

Bali naar Gili Air

Bali naar Gili Air is een 3 daagse “bouwsteenmodule” vanuit Bali.

Een driedaagse trip van Bali naar Gili Air

Deze reis met verblijf in het Villa Karang Hotel is een uitstekende gelegenheid om de rijke cultuur en natuurlijke schoonheid van Indonesië te ervaren. Vanuit Padangbai maakt u een boottocht naar het eiland Gili Air. Het is gelegen in de pittoreske Straat van Lombok.

Gili Air is het kleinste eiland van de drie Gili’s. Op de Gili Eilanden mogen geen motorvoertuigen rijden. Het is hier dan ook heerlijk rustig. Het eiland is niet zo groot. U kunt een fiets huren en het eiland op uw gemak gaan verkennen. Op Gili Air vindt u prachtige witte zandstranden met een azuurblauwe zee, perfect om te snorkelen of duiken. Gili Air, een eiland om heerlijk tot rust komen.

Het Villa Karang Hotel is een charmante accommodatieoptie op Gili Air. Perfect voor diegenen die op zoek zijn naar een comfortabele en rustige tropische ervaring. Het hotel biedt verschillende voorzieningen, waaronder een zwembad, spafaciliteiten en een restaurant dat heerlijke lokale en internationale gerechten serveert.

Tijdens uw verblijf in Villa Karang kunnen bezoekers de prachtige stranden van het eiland verkennen, gaan snorkelen of duiken om de prachtige koraalriffen en het onderwaterleven te zien. Ze kunnen ook een fiets huren of in een paardenkoets stappen om de weelderige bossen, tuinen en lokale markten van het eiland te verkennen.

Kortom, een driedaagse trip naar Gili Air met verblijf in Villa Karang is een perfect uitje voor diegenen die op zoek zijn naar ontspanning, avontuur en een vleugje authentieke Indonesische cultuur.

Uw eigen Bali reis samenstellen

U kunt deze Bali naar Gili Air reis naar eigen wens verlengen en/of uitbreiden met één van onze andere Bali bouwsteenmodules. Uiteraard kunt u het hotels in dit programma wijzigen naar en/of verlengen met één van onze andere hotels op Gili Air. Na afloop van dit programma kunt u uw reis verlengen op Bali of combineren met Lombok.

Ook voor de voordeligste vliegtickets naar Bali kunt u bij ons terecht. Wilt u uw vakantie naar Bali persoonlijk komen bespreken met één van onze Indonesië specialisten, dan bent u van harte welkom op onze reisburo in Maarssen.

Deze Bali naar Gili Air reis start dagelijks vanuit uw hotel in Zuid-Bali

  • Bali
  • 2
  • I-BAL-11
  • 3 Dag
  • Logies + ontbijt
  • U kunt deze reis naar eigen wens verlengen en/of aanpassen

Programma

Deze tour start vanuit uw hotel in Nusa Dua, Sanur of Kuta. U wordt opgehaald bij uw hotel en vervolgens vertrekken we naar de haven van Padang Bai. Hierna varen we per fast boot (in ongeveer 1,5 uur) naar het tropische bountyeiland Gili Air (bij Lombok).

Na aankomst op het eiland is het ongeveer 10 minuten lopen naar uw hotel. Er rijden hier geen auto’s, u kunt wel een paard- en wagen taxi (cidomo) huren om u vanaf de pier naar het hotel te laten brengen (prijs is ongeveer 5 euro en is niet inbegrepen in de tourprijs).

Het Villa Karang Hotel beschikt over 46 kamers, welke zijn voorzien van airconditioning, een 24″ TV, koffie- en theefaciliteiten en een badkamer met douche en toilet. WIFI is beschikbaar. Verder beschikt het hotel over een zwembad en een restaurant met internationale keuken. Vanuit het hotel loopt u zo het strand op.

Overnachting in het Villa Karang Hotel – standaard kamer.

Hotel
Dag 02 :
Gili Air

Na het ontbijt is deze dag ter vrije besteding.

U kunt heerlijk genieten aan het prachtige witte zandstrand met kristalhelder water. Ideaal om te snorkelen of te duiken. Op het eiland is geen gemotoriseerd verkeer, u kunt hier een fiets huren of u laten rondrijden met de paard- en wagen taxi.

Overnachting in het Villa Karang Hotel.

Ontbijt
Hotel

Na het ontbijt gaan we uitchecken en vervolgens varen we weer per fast boot terug naar Bali. Na aankomst in de haven van Padang Bai wordt u weer teruggebracht naar een hotel in Zuid-Bali. Hier eindigt deze reis.

U kunt deze reis per nacht verlengen op Gili Air of combineren met een bezoek aan Lombok. Het is slechts 15 minuten varen van Gili Air naar Lombok.

WILT U UW INDONESIE REIS PERSOONLIJK KOMEN BESPREKEN MET EEN VAN ONZE INDONESIE SPECIALISTEN, DAN BENT U VAN HARTE WELKOM OP ONS REISBURO IN MAARSSEN

Ontbijt

Kaart Bali - Gili Air Tour

Kaart Bali - Gili Air

Bali - Gili Air - 3 Dagen - I-BAL-11

Hoogseizoentoeslagen hotel:


Toeslag bij verblijf in het Villa Karang Hotel – Gili Air van 01 juli 2024 t/m 31 augustus 2024: € 6 per persoon / per nacht

Toeslag bij verblijf in het Villa Karang Hotel – Gili Air van 20 december 2024 t/m 05 januari 2025: € 6 per persoon / per nacht

U kunt uw vraag stellen via onderstaand formulier.

Bali naar Gili Air