Bali Soft Adventure - 5 Dagen

Bali Soft Adventure

De Bali Soft Adventure is een prachtige 5 daagse reis, speciaal samengesteld voor de avontuurlijk ingestelde reizigers.

2 deelnemers:
 
4 deelnemers:
 
6 deelnemers:
va € 240
 
va € 223
 
va € 210

U verblijft 4 nachten in Ubud. U gaat een prachtige rafttocht maken over de Ayung rivier. Vervolgens gaat u fietsen over het eiland en maakt u een wandeltocht op Mount Batur. Kortom een reis volop AVONTUUR!

Uiteraard kunt u het hotel in dit programma wijzigen naar en/of verlengen met één van onze andere hotels in Ubud. Na afloop van dit programma kunt u uw reis verlengen in bijvoorbeeld Kuta, Legian, Seminyak, Sanur of Nusa Dua.

U kunt deze Bali Soft Adventure combineren met één van onze andere bouwsteenmodules. Ook voor de voordeligste vliegtickets naar Bali kunt u bij ons terecht. Verder is deze reis naar eigen wens te verlengen en/of aan te passen.

Bezoek ons reisburo in Maarssen om uw vakantie naar Bali te bespreken

Wilt u uw vakantie naar Bali persoonlijk komen bespreken met één van onze Indonesië specialisten, dan bent u van harte welkom op ons reisburo in Maarssen.

Dagelijks vertrek vanaf het vliegveld of een hotel in Zuid-Bali

Ubud - Saren Indah HotelDeze tour start vanuit uw hotel in Nusa Dua, Sanur, Kuta, Jimbaran, Seminyak of vanaf het vliegveld.

Nadat u heeft kennisgemaakt met de chauffeur vertrekken voor een rit van ongeveer anderhalf uur naar Ubud. In deze plaats zullen we de volgende 4 nachten verblijven.

We verblijven in het Saren Indah Hotel. Vanuit het resort bent u op loopafstand van het centrum van Ubud. In de directe omgeving van het hotel vindt u enkele prachtige rijstterrassen. Natuurlijk beschikt het Saren Indah Hotel ook over een prachtig zwembad, waar u heerlijk kunt relaxen. De rest van de dag kunt u vrij besteden.

Overnachting in het Saren Indah Hotel – superior garden room.

Hotel

Bali - Ayung river raftenNa het ontbijt gaan we, begeleid door een professioneel team, een avontuurlijke rafttocht maken op de Ayung rivier. U wordt opgehaald bij uw hotel en we rijden door ongerepte dorpjes naar het district Carang Sari.

Beleef een unieke en onvergetelijke reis langs kronkelende kloven, weelderige jungles en prachtige terrasvormige rijstvelden. We peddelen langs adembenemende watervallen, u zult veel plezier beleven op de rivier. We leggen ongeveer 13 km af. De tocht voert ons over ongeveer 25 stroomversnellingen en langs watervallen, canyons en grotten. Bij het startpunt van deze rafttocht wordt u uitgerust met veiligheidshelmen en zwemvesten. Na een korte instructie over het peddelen en de veiligheid van de rivier kunnen we van start gaan. Uw veiligheid is altijd de hoogste prioriteit. Wij gebruiken alleen eersteklas apparatuur die goed worden onderhouden. Na een twee uur durende rafttocht vol plezier, gaan we genieten van een heerlijk lunch op een betoverende ligging aan de rivier.

Overnachting in het Saren Indah Hotel.

Ontbijt, Lunch
Hotel

Bali - fietstochtNa een vroeg ontbijt gaan we vandaag een prachtige fietstour maken. We volgen de wereldberoemde Batur Trail, deze begint bij de Kintamani vulkaan.

Deze fietstour door Bali is de ideale kans om het echte Bali te gaan ervaren. We fietsen meestal bergafwaarts, door rustige dorpjes. Om omstreeks 08.30 wordt u opgehaald vanuit uw hotel en volgt de transfer naar Kintamani. Deze plaats ligt hoog op een vulkanische kraterrand. Hier gaan we eerst genieten van een lekkere kop koffie of thee. Tevens kunt u hier genieten van het prachtige uitzicht over het Batur meer en de vulkaan.

We maken kennis met de lokale gids en beginnen te fietsen op onze mountainbikes. We fietsen in een rustig tempo, over minder drukke wegen, door traditionele dorpjes en een gevarieerd landschap. Onderweg kunt genieten van het prachtige landschap. Uiteraard stoppen we als we iets interessants ontdekken, zoals bijvoorbeeld een tempelceremonie. Ook bezoeken we onderweg een lokale Balinese familie. De lunch is inclusief.

Overnachting in het Saren Indah Hotel.

Ontbijt, Lunch
Hotel

Voor de liefhebbers, we vertrekken in het holst van de nacht naar het startpunt aan de voet van Mount Batur (1717 meter).

We gaan bij helder weer genieten van een prachtige zonsopkomst en de geweldige schoonheid van deze actieve vulkaan. We vertrekken in de koele, vroege ochtendduister (indien nodig nemen we wandelstokken en zaklampen mee). In ongeveer 2 uur wandelen we naar de top.

Deze wandeling is een relatief eenvoudige klim en geschikt voor de meeste volwassenen en kinderen (uiteraard moet u wel over een redelijke conditie beschikken). Het is één van de mooiste vulkanen in Indonesië en één van de makkelijkste om te beklimmen. De zonsopgang, de majestueuze uitzichten op het meer en de omliggende bergen in de ochtend en de ruige schoonheid van een actieve vulkaan maken deze tocht een must voor bezoekers naar dit fantastische eiland.

Indien u niet wilt deelnemen aan deze wandeltocht dan is dit uiteraard mogelijk. De entreegelden zullen in dit geval lager zijn.

Overnachting in het Saren Indah Hotel.

Ontbijt
Hotel

Na het ontbijt verlaten we Ubud en wordt u naar het hotel van uw keuze in Kuta, Legian, Sanur of Nusa Dua gebracht. Hier eindigt deze tour.

OPMERKING: Let op: deze tour is alleen geschikt voor mensen met een goede conditie en een avontuurlijke instelling!

Deze reis wordt uitgevoerd met een airconditioned privé auto/minibus met een Engelssprekende chauffeur en is exclusief de entreegelden. Deze moeten (indien van toepassing) ter plaatse worden betaald. Op aanvraag kunnen wij een Nederlandssprekende chauffeur en/of gids tijdens deze reis voor u regelen.

WILT U UW INDONESIE REIS PERSOONLIJK KOMEN BESPREKEN MET EEN VAN ONZE INDONESIE SPECIALISTEN, DAN BENT U VAN HARTE WELKOM OP ONS REISBURO IN MAARSSEN

Ontbijt

Kaart Bali Soft Adventure

Kaart Bali Soft Adventure

Bali Soft Adventure - 5 Dagen - I-BAL-08

Deze reis is exclusief de entreegelden, deze moeten ter plaatse worden voldaan.


  • Entreegelden ongeveer: € 33 per persoon

1-persoonskamer toeslag:


  • 01 januari 2024 t/m 31 maart 2025: € 109

Hoogseizoentoeslagen hotels:


Toeslag bij verblijf in het Saren Indah Hotel – Ubud van 01 januari 2024 t/m 15 januari 2024: € 3,50 per persoon / per nacht

Toeslag bij verblijf in het Saren Indah Hotel – Ubud van 01 augustus 2024 t/m 31 augustus 2024: € 3,50 per persoon / per nacht

Toeslag bij verblijf in het Saren Indah Hotel – Ubud van 22 december 2024 t/m 15 januari 2025: € 3,50 per persoon / per nacht

Ayung river rafting
Ubud - Saren Indah hotel
Ubud - Saren Indah hotel
Ubud - Saren Indah hotel
Ubud - Saren Indah hotel
Ayung river rafting
Ayung river rafting
Ayung river rafting
Ayung river rafting
Ayung river rafting
slider_bali_soft_adventure_01

Een prachtige reis vol avontuur, zoals raften

slider_bali_soft_adventure_02

Dag 01: Vanuit Zuid Bali vertrekken we naar het Saren Indah Hotel

slider_bali_soft_adventure_03

Dag 01: Inchecken in het Saren Indah Hotel

slider_bali_soft_adventure_04

Dag 01: De rest van de dag kunt u vrij besteden

slider_bali_soft_adventure_05

Dag 01: U kunt heerlijk gaan ontspannen bij het zwembad

slider_bali_soft_adventure_06

Dag 02: Aankomst in het district Carang Sari

slider_bali_soft_adventure_07

Dag 02: We krijgen uitleg en trekken onze uitrusting aan

slider_bali_soft_adventure_08

Dag 02: Hierna gaan we een prachtige rafttocht maken

slider_bali_soft_adventure_09

Dag 02: De rafttocht gaat door een ongerepte natuur

slider_bali_soft_adventure_10

Dag 02: Tijdens de rafttocht kunt u volop genieten

previous arrow
next arrow
PlayPause
slider_bali_soft_adventure_01
slider_bali_soft_adventure_02
slider_bali_soft_adventure_03
slider_bali_soft_adventure_04
slider_bali_soft_adventure_05
slider_bali_soft_adventure_06
slider_bali_soft_adventure_07
slider_bali_soft_adventure_08
slider_bali_soft_adventure_09
slider_bali_soft_adventure_10
previous arrow
next arrow
Shadow

Download het reisprogramma in PDF-formaat:

Later lezen?
Download de PDF-brochure van deze reis en start uw planning offline.

U kunt uw vraag stellen via onderstaand formulier.

Bali Soft Adventure

Reis details:

  • Bali
  • 2
  • I-BAL-08
  • 5 dagen
  • Logies + ontbijt
  • U kunt deze reis naar eigen wens verlengen en/of aanpassen