Bandung naar Borobudur

4 Days

Bandung naar Borobudur

Bandung naar Borobudur is een “bouwsteenmodule” waarmee u uw eigen vakantie naar Java kunt samenstellen.

Tijdens deze 4 daagse tour reist u vanuit Bandung, via Kampung Naga, naar Pangandaran. In deze strandplaats kunt u een dag tot rust komen en genieten aan het strand.

Pangandaran is een prachtig vakantieoord gelegen aan de zuidkust van het eiland Java in Indonesië. Het herbergt enkele van de beste stranden en surfspots in het land. De stad is verdeeld in twee delen, het oosten en het westen, door een smal schiereiland. Aan de oostkant is de meeste toeristische activiteit geconcentreerd, met winkels, restaurants en hotels langs het strand. Aan de westkant is het minder ontwikkeld, met een meer rustige sfeer. Bezoekers kunnen genieten van een verscheidenheid aan activiteiten in Pangandaran, waaronder surfen, zwemmen, snorkelen en wandelen. Een van de hoogtepunten van Pangandaran is het Pangandaran Nature Reserve, waar een verscheidenheid aan wildlife te vinden is, waaronder apen, herten en pauwen. Over het algemeen is Pangandaran een must-visit bestemming voor strandliefhebbers en natuurliefhebbers.

Vervolgens reist u verder naar Magelang. Bij deze plaats bezoekt u de wereldberoemde Borobudur tempel.

Hierna reist u verder naar Yogyakarta. Hier eindigt deze reis.

Uiteraard kunt u het hotel in dit programma wijzigen naar of verlengen met één van onze andere hotels in Yogyakarta. Bij BM Air Reizen kunt u kiezen uit meer dan 400 verschillende hotels in Yogyakarta, van budgetvriendelijk tot luxe accommodaties.

U kunt deze reis, Bandung naar Borobudur, combineren met één van onze andere bouwsteenmodules, zoals bijvoorbeeld de Yogyakarta naar Surabaya. Ook voor de voordeligste vliegtickets naar Jakarta kunt u bij ons terecht. Verder is deze reis naar eigen wens te verlengen en/of aan te passen.

Kom langs op ons reisburo in Maarssen om uw vakantie naar Indonesië te bespreken

Wilt u uw vakantie naar Java persoonlijk komen bespreken met één van onze Indonesië specialisten, dan bent u van harte welkom op ons reisburo in Maarssen.

Let Op: Tot nader order is het vanwege werkzaamheden niet mogelijk om de Borobudur en de Prambanan tempel te beklimmen. Het is dus alleen mogelijk om de tempels te bewonderen vanaf de grond. 

Bandung naar Borobudur – Dagelijks vertrek vanuit Bandung

  • Bandung
  • 2
  • I-JAV-15
  • 4 Dag
  • Logies + ontbijt
  • U kunt deze reis naar eigen wens verlengen en/of aanpassen

Programma

Deze reis start vanaf het vliegveld in Bandung of vanuit een hotel in Bandung. U wordt opgehaald en we vertrekken vanuit Bandung naar Pangandaran. We rijden door een schitterend berglandschap, de Preanger, naar dit idyllische vissersplaatsje. Tijdens deze rit kunt u genieten van het prachtige uitzicht.

Onderweg gaan we een bezoek brengen aan het traditionele dorpje Naga. Dit dorp is schitterend gelegen tussen de rijstvelden. De inwoners van dit dorp leven nog altijd volgens de oude Sundanese tradities. U kunt hier kennismaken met de lokale bewoners en de authentieke huizen bewonderen.

Na aankomst in Pangandaran kunt u de rest van de dag vrij besteden.

Overnachting in het Arnawa Hotel.

Hotel
Dag 02 :
Pangandaran

Deze dag kunt u, na het ontbijt, vrij besteden.

U kunt heerlijk gaan genieten van het strandleven. In de omgeving ligt een prachtig natuurreservaat. U treft hier veel vogelsoorten en een grote verscheidenheid apen aan.

Overnachting in het Arnawa Hotel.

Ontbijt
Hotel

Magelang - AndhongNa het ontbijt verlaten we Pangandaran en reizen verder Magelang. Onderweg passeren we vele plantages en rijstvelden.

Na aankomst in Magelang gaan we inchecken in het Manohara Hotel. Dit hotel ligt vlak bij de Borobudur tempel. Indien we niet te laat aankomen kunt u optioneel (niet inclusief) deelnemen aan de Andhong Village Tour.

Overnachting in het Manohara Hotel.

Ontbijt
Hotel

Na het ontbijt gaan we een bezoek brengen aan de wereldberoemde Borobudur. De Borobudur tempel is één van de 7-wereldwonderen en is het grootste boeddhistische heiligdom ter wereld voorzien van meer dan 500 Boeddhabeelden. Het tempelcomplex ligt op een heuvel midden in de groene velden. De Borobudur werd in de 9e eeuw gebouwd door de Sailendra-dynastie en is opgebouwd als één grote stupa met een basis van 123 m2. De stupa bestaat uit negen etages, welke de boeddhistische kosmos vertegenwoordigen. Hiervan zijn de onderste zes etages vierkant en de bovenste drie rond. Op de bovenste etages bevinden zich 72 kleine stoepa’s, die gebouwd zijn rondom één grote centrale stupa. Bovenop de tempel heeft u een schitterend uitzicht.

Hierna reizen we verder naar Yogyakarta. Hier eindigt deze tour. U kunt deze reis verlengen in Yogyakarta of eventueel een andere “bouwsteenmodule” koppelen aan dit programma.

Vanuit Yogyakarta kunt u een binnenlandse vlucht nemen naar Bali (niet inclusief, uiteraard kunnen wij dit vliegticket voor u verzorgen).

Deze reis wordt uitgevoerd met een Engelssprekende chauffeur en is exclusief de entreegelden. Deze moeten (indien van toepassing) ter plaatse worden betaald. Op aanvraag kunnen wij een Nederlandssprekende gids tijdens deze reis voor u regelen.

WILT U UW INDONESIE REIS PERSOONLIJK KOMEN BESPREKEN MET EEN VAN ONZE INDONESIE SPECIALISTEN, DAN BENT U VAN HARTE WELKOM OP ONS REISBURO IN MAARSSEN

Ontbijt

Kaart Bandung - Borobudur Tour

Kaart Bandung Borobudur Tour

Bandung - Borobudur Tour - 4 Dagen - I-JAV-15

Deze reis is exclusief de entreegelden, deze moeten ter plaatse worden voldaan.


  • Entreegelden ongeveer: € 89 per persoon

1-persoonskamer toeslag:


  • 01 juni 2024 t/m 31 maart 2025: € 130

Hoogseizoentoeslagen hotels + verplichte diners:


Toeslag bij verblijf van 21 december 2024 t/m 05 januari 2025: Kerst & Nieuwjaar

Toeslag bij verblijf in maart of april 2025: Idul Fitri periode (Suikerfeest)

Toeslagen hangen af van de exacte data dat u in een bepaald hotel verblijft, bij boeking zullen deze toeslagen met u worden besproken.

Download het reisprogramma in PDF-formaat:

Later lezen?
Download de PDF-brochure van deze reis en start uw planning offline.

U kunt uw vraag stellen via onderstaand formulier.

Bandung naar Borobudur