Bandung Tour

3 Days

Bandung Tour

De Bandung Tour is een 3 daagse “bouwsteenmodule” op Java.

Tijdens deze 3 daagse reis bezoekt u het indrukwekkende Bandung.

Tijdens deze Bandung Tour bezoekt u enkele belangrijke bezienswaardigheden in deze prachtige stad. Bandung is een stad vol verrassingen. Met zijn adembenemende natuurlijke schoonheid, rijke cultureel erfgoed, bruisende kunst en stedelijke levensstijl heeft Bandung het allemaal. Deze stad biedt onbeperkte mogelijkheden om te verkennen. Of je nu op zoek bent naar avontuur, inspiratie, of gewoon een plek om te ontspannen. Het koele klimaat zal je opfrissen, en de unieke culinaire cultuur zal je smaakpapillen verwennen. Bandung is meer dan alleen een stad; het is een ervaring die je met verbazing zal achterlaten. Ontdek de schoonheid van lokale mode en trakteer jezelf op een onvergetelijke winkelervaring met redelijke prijzen die je nergens anders zult vinden. Kom en ontdek de geheimen van deze bruisende stad, proef zijn unieke smaken en dompel jezelf onder in zijn rijke cultuur. Bandung – het Parijs van Java – wacht op je.

Ook bezoekt u tijdens de Bandung Tour het Asia-Africa Museum. Dit museum toont de culturele, politieke en historische verbindingen tussen Azië en Afrika. Met acht galerijen kunnen bezoekers manuscripten, foto’s en objecten bekijken die verband houden met de Aziatisch-Afrikaanse conferentie van 1955. Kunstwerken, culturele en historische artefacten en tentoonstellingen gerelateerd aan hedendaagse kwesties in Azië en Afrika benadrukken verder de onderlinge verbondenheid tussen deze twee continenten. Als gastheer van concerten en culturele optredens is het museum een ​​uitstekende bestemming voor liefhebbers van geschiedenis, cultuur en politiek. Het museum is gevestigd in hetzelfde complex als de Gedung Merdeka, de locatie van de historische conferentie.

Tijdens de Bandung Tour bezoekt u Angklung Pak Udjo

Angklung Pak Udjo is een Indonesisch cultureel centrum gevestigd in de stad Bandung. Het centrum is toegewijd aan het behouden en promoten van traditionele Indonesische muziek, dans en cultuur. Een van de meest opvallende kenmerken van Angklung Pak Udjo is zijn Angklung Orchestra, dat meer dan 400 bamboe-instrumenten bespeeld door zowel kinderen als volwassenen omvat. Het centrum biedt ook workshops en lessen voor individuen en groepen die geïnteresseerd zijn in het leren over de Indonesische cultuur, muziek en dans. Naast haar muzikale aanbod presenteert Angklung Pak Udjo ook traditionele Indonesische kostuums, handwerk en gerechten. Het centrum is een unieke en lonende bestemming voor degenen die geïnteresseerd zijn in het ervaren van het rijke culturele erfgoed van Indonesië.

BM Air Reizen heeft een reisburo in Maarssen waar u uw vakantie naar Indonesië kunt komen bespreken

Uiteraard kunt u het hotel in deze Bandung Tour wijzigen naar of verlengen met één van onze andere hotels in Bandung. Bij BM Air Reizen heeft u de keuze uit meer dan 400 verschillende hotels in Bandung, van budgetvriendelijk tot luxe.

U kunt deze tour combineren met één van onze andere “bouwsteenmodules”, zoals bijvoorbeeld de Bandung naar Yogyakarta. Ook voor de voordeligste vliegtickets naar Jakarta kunt u bij ons terecht. Verder is deze reis naar eigen wens te verlengen en/of aan te passen.

Wilt u uw vakantie naar Java persoonlijk komen bespreken met één van onze Indonesië specialisten, dan bent u van harte welkom op ons reisburo in Maarssen.

Bandung Tour – Dagelijks vertrek vanuit Bandung

  • Bandung
  • 2
  • I-JAV-11
  • 3 Dag
  • Logies + ontbijt
  • U kunt deze reis naar eigen wens verlengen en/of aanpassen

Programma

Dag 01 :
Bandung

Aankomst op het vliegveld of het treinstation van Bandung. Hier staat de chauffeur u op te wachten voor de transfer naar het Sukajadi Hotel.

De rest van dag is ter vrije besteding. U kunt op eigen gelegenheid deze leuke stad gaan verkennen. U kunt heerlijk rondwandelen door deze historische stad.

Overnachting in het Sukajadi Hotel.

Hotel
Dag 02 :
Bandung

Na het ontbijt gaan we een bezoek brengen aan het Asia-Africa Museum. Dit museum is gewijd aan de in 1955 gehouden Asia-Africa conferentie. In die tijd kwamen 29 landen in Bandung bijeen om een belangrijkere rol te spelen in de wereld.

Vervolgens gaan we een bezoek brengen aan de Angklung muziekschool Pak Udjo. We gaan hier een voorstelling van het Pak Udjo’s orkest bijwonen. Dit is een leuke voorstelling waarbij kinderen en volwassenen muziek maken en Sundanese dansen opvoeren.

Overnachting in het Sukajadi Hotel.

Ontbijt
Hotel
Dag 03 :
Bandung

Na het ontbijt eindigt deze tour. U kunt eventueel andere bouwstenen koppelen aan dit programma.

Deze reis wordt uitgevoerd met een Engelssprekende chauffeur en is exclusief de entreegelden. Deze moeten (indien van toepassing) ter plaatse worden betaald. Op aanvraag kunnen wij een Nederlandssprekende gids tijdens deze reis voor u regelen.

WILT U UW INDONESIE REIS PERSOONLIJK KOMEN BESPREKEN MET EEN VAN ONZE INDONESIE SPECIALISTEN, DAN BENT U VAN HARTE WELKOM OP ONS REISBURO IN MAARSSEN

Ontbijt
Kaart Bandung Tour

Bandung Tour - 3 Dagen - I-JAV-11

Deze reis is exclusief de entreegelden, deze moeten ter plaatse worden voldaan.


  • Entreegelden ongeveer: € 16 per persoon

1-persoonskamer toeslag:


  • 01 juni 2024 t/m 31 maart 2025: € 58

Hoogseizoentoeslagen hotels + verplichte diners:


Toeslag bij verblijf van 21 december 2024 t/m 05 januari 2025: Kerst & Nieuwjaar

Toeslag bij verblijf in maart of april 2025: Idul Fitri periode (Suikerfeest)

Toeslagen hangen af van de exacte data dat u in een bepaald hotel verblijft, bij boeking zullen deze toeslagen met u worden besproken.

Download het reisprogramma in PDF-formaat:

Later lezen?
Download de PDF-brochure van deze reis en start uw planning offline.

U kunt uw vraag stellen via onderstaand formulier.

Bandung Tour