Hotels Pemuteran

Hotels Pemuteran

Zoekt u een hotel in Pemuteran? Bij BM Air Reizen kunt u kiezen uit meer dan 30 verschillende hotels in Pemuteran. Profiteer van onze dagdeal hotels, deze zijn per nacht te boeken en altijd scherp geprijsd. Tevens kunt u bij ons ook alle transfers op Bali boeken.

Bij BM Air Reizen kunt u kiezen uit meer dan 30 verschillende hotels in Pemuteran

Pemuteran is een rustig klein vissersdorpje, gelegen in het noordwesten van Bali. Het strand bestaat voor een gedeelte uit vulkanisch zand en heeft daardoor een grijzige kleur. Het strand wordt aan twee kanten omgeven door indrukwekende bergen. Op het strand van Pemuteran vindt u nog serene rust in tegenstelling tot de drukke stranden in het zuiden. Verder heeft het het grootste gebied van ondiepe riffen in Bali. Deze riffen zijn zeer kleurrijk met mooie harde en zachte koralen, tafelkoraal en sponsjes gemengd met veel rif vissen. De zee heeft matige stromingen waardoor het zeer geschikt is voor alle duikers en snorkelaars.

Ontdek de beste hotels in Pemuteran

Enkele van de beste hotels in Pemuteran zijn Adi Assri Beach Resort, Taman Sari Bali Resort & Spa, Amertha Bali Villas en Matahari Beach Resort & Spa. Deze hotels bieden comfortabele accommodaties, geweldige voorzieningen en een reeks services die zorgen voor een onvergetelijk verblijf voor gasten.

Een ander geweldig aspect van deze hotels is hun nabijheid tot het strand en diverse attracties. Gasten kunnen gemakkelijk toegang krijgen tot het strand en ook nabijgelegen tempels, hete bronnen en natuurreservaten verkennen.

Over het algemeen bieden hotels in Pemuteran een geweldige kans voor reizigers om te genieten van een ontspannende en vervullende vakantie op een van de mooiste locaties van Indonesië.

Bij Pemuteran ligt Menjangan Island en het West-Bali National Park

Ook de nabijheid van het snorkel- en duikparadijs Menjangan Island en het West-Bali National Park, samen met de extreem natuurlijke schoonheid van het gebied, heeft het een enorme aantrekkingskracht op velen.

Als populaire toeristische bestemming biedt Pemuteran een breed scala aan hotels die zowel budget- als luxe reizigers bedienen.

Met de hotels in Pemuteran kunt u uw eigen reis naar Bali samenstellen

Combineer één van onze hotels in Pemuteran met een vliegticket, “bouwsteenmodules” en/of dagtrips naar keuze. Op deze manier kunt u zelf uw eigen reis naar Bali samenstellen.

U kunt kiezen uit meer dan 7500 verschillende accommodaties op Bali. De accommodaties variëren van eenvoudige guesthouses tot de luxe vijfsterrenhotels. U kunt kiezen uit verschillende kamertypes met of zonder ontbijt. Zoekt u een ander hotel op Bali? Voor ons geen probleem, omdat wij vrijwel alle hotels via ons online reserveringssysteem direct voor u kunnen reserveren.

Kom langs op ons reisburo in Maarssen

Wilt u uw vakantie naar Bali persoonlijk komen bespreken met één van onze Indonesië specialisten, dan bent u van harte welkom op ons reisburo in Maarssen.

Overzicht Hotels Pemuteran

Hieronder vindt u een overzicht van onze hotels in Pemuteran, echter dit is slechts een kleine selectie. Wij kunnen vrijwel alle hotels voor u reserveren tegen zeer scherpe prijzen.

Arjuna Homestay

Arjuna HomestayLAAGSTE PRIJS!va € 24 per kamer Arjuna Homestay – …

Adi Assri Beach Resort - Pemuteran
Aanbevolen

Adi Assri Beach Resort va € 43 per kamer BEACHFRONT …

Taman Selini Wahana Beach Bungalows - Pemuteran

Taman Selini Wahana Beach Bungalows – Pemuteran Taman Selini Wahana …

Pemuteran - Taman Sari Bali Resort & Spa

Taman Sari Bali Resort & Spa va € 72 per …