Vakantie naar Pemuteran – Bali


Pemuteran is een rustig klein vissersdorpje, gelegen in het noordwesten van Bali. Het strand bestaat voor een gedeelte uit vulkanisch zand en heeft daardoor een grijzige kleur. Het strand wordt aan twee kanten omgeven door indrukwekkende bergen. Op het strand van Pemuteran vindt u nog serene rust in tegenstelling tot de drukke stranden in het zuiden.

Ontdek de wonderen van Pemuteran, een verborgen juweel gelegen aan de noordwestkust van Bali, waar rust en avontuur in perfecte harmonie samenkomen. Dompel jezelf onder in de ongerepte stranden, glinsterende wateren en levendige koraalriffen en laat de schoonheid van de natuur je ziel verjongen.

Pemuteran biedt een scala aan spannende activiteiten voor avontuurlijke zielen, van snorkelen en duiken tot trekking en het verkennen van het adembenemende landschap. Maar dat is niet alles, Pemuteran is ook een baken van behoud, met het innovatieve Biorock-koraalproject dat de weg leidt. Verbaas je over de vindingrijkheid van het herstellen van koraalriffen en laat je inspireren om een positieve impact op het milieu te maken.

Pemuteran heeft het grootste gebied van ondiepe riffen in Bali. De riffen in Pemuteran zijn zeer kleurrijk met mooie harde en zachte koralen, tafelkoraal, sponsjes gemengd met veel rif vissen. De zee heeft matige stromingen waardoor het zeer geschikt is voor alle duikers en snorkelaars.

Ook de nabijheid van het snorkel- en duikparadijs Menjangan Island en het West Bali National Park, samen met de extreem natuurlijke schoonheid van het gebied, heeft een enorme aantrekkingskracht op velen.

Bali Barat National Park

Het in 1941 opgerichte Bali Barat National Park ligt in het meest noordwestelijke deel van het eiland Bali. Het Park is een beschermd bergachtig uit 19.000 ha. bestaand natuurgebied en bestaat uit primaire moessonbos, mangrovebos, regenwoud, savanne, zeegrasplanten, koraalriffen, zandstranden en zowel ondiepe als diepe zee wateren. Het Bali Barat National Park heeft meer dan 175 soorten planten en 160 verschillende soorten vogels. Het wild vindt je vooral in de bossen. Dieren die hier o.a. leven zijn: luipaarden, herten, wilde buffels, slangen, leguanen, schildpadden, apen, gekko’s, grote spinnen en schorpioenen. Ook de wilde banteng (een bijzonder rund uit de bossen van Zuidoost-Azië) leeft hier. Van dit rund stamt het merendeel van het Balinese vee van af. In het centrum van het park zijn de overblijfselen van 4 vulkanen. U kunt prachtige trekkings maken door het Bali Barat National Park. Met een lokale ranger kunt u een prachtige wandeltocht maken en proberen we zo veel mogelijk te zien van de flora en fauna.

Kies tot slot uit luxe resorts of gezellige homestays, beide met spectaculair uitzicht op het strand, en een vleugje comfort na een dag van exploratie. Laat je reis naar Pemuteran je inspireren en verbazen over de natuurlijke schoonheid van Bali.

Wilt u uw vakantie naar Bali persoonlijk komen bespreken met één van onze Indonesië specialisten, dan bent u van harte welkom op ons reisburo in Maarssen.

Overzicht vakantiereizen naar Pemuteran

Hieronder vindt u een overzicht van onze reizen naar Pemuteran.


Bouwsteen

Bali Ontdekkings Tour
Aanbevolen
, , , , , 6 Dagen - 5 Nachten

Bali Ontdekkings Reis De Bali Ontdekkings Reis is een prachtige …

Discover West-Bali - Git Git waterval
, , , , 6 Dagen - 5 Nachten

Discover West-Bali Discover West-Bali is een 6 daagse individuele bouwsteen/rondreis …

Pemuteran Tour - Menjangan Island
, , 3 Dagen - 2 Nachten

Pemuteran Tour De Pemuteran Tour is een 3 daagse “bouwsteenmodule” …

Hotel

Wij kunnen vrijwel alle hotels direct voor u reserveren. Onze prijzen zijn per kamer en altijd scherp geprijsd. Heeft u zelf een hotel gevonden, laat het ons weten zodat wij u een concurrerende aanbieding kunnen doen.

Arjuna Homestay

Arjuna Homestay LAAGSTE PRIJS! va € 24 per kamer Arjuna …

Adi Assri Beach Resort - Pemuteran
Aanbevolen

Adi Assri Beach Resort va € 43 per kamer BEACHFRONT …

Taman Selini Wahana Beach Bungalows - Pemuteran

Taman Selini Wahana Beach Bungalows – Pemuteran Taman Selini Wahana …

Pemuteran - Taman Sari Bali Resort & Spa

Taman Sari Bali Resort & Spa va € 72 per …

Rondreis

Rondreis

Bali - Pura Ulun Danu Bratan
Aanbevolen

2 deelnemers:   4 deelnemers:   6 deelnemers:     …

Bali Ontdekkings Tour
Aanbevolen
, , , , , 6 Dagen - 5 Nachten

Bali Ontdekkings Reis De Bali Ontdekkings Reis is een prachtige …

Discover West-Bali - Git Git waterval
, , , , 6 Dagen - 5 Nachten

Discover West-Bali Discover West-Bali is een 6 daagse individuele bouwsteen/rondreis …

Rondreis Discover Bali
Aanbevolen
, , , , 13 Dagen - 12 Nachten

Rondreis Discover Bali De Rondreis Discover Bali is een schitterende …

Rondreis Bali Active
, , , , , , , 15 Dagen - 14 Nachten

Rondreis Bali Active De Rondreis Bali Active is een 15 …

Rondreis Tropisch Bali
Aanbevolen
, , , , , , , 18 Dagen - 17 Nachten

Rondreis Tropisch Bali Bezoek tropisch Bali met deze prachtige 18-daagse …

Rondreis Beautiful Bali
Aanbevolen
, , , , , , , 19 Dagen - 18 Nachten

Rondreis Beautiful Bali De 19 daagse rondreis Beautiful Bali is …

Bali - strand
Aanbevolen
, , , , , , , 20 Dagen - 19 Nachten

Rondreis Bali Delight De Rondreis Bali Delight is een 20-daagse …

Transfer